8
  • TeszteloPontHu
    Miért ne lehetne? Van aki otthon és a suliban is netezik.
  • vgez
    Legyen már 5e Ft alatt!! át akarok törni :o)
  • Killgore
    nekem még annyi sincs. elhiheted, hogy nekem is tökéletesen megfelelne.

Tatabányai vok. Van cable, és adsl is, mindenhol.
  • Zombye
    Háát szerintem aki nem akar orrba-szájba warezelni, annak nem kell nagy sávszél. nekem ez az 1 Mbit/s max tökéletesen megfelel. A probléma az, hogy egyrészt fajlagosan drága a szélessávú nethozzáférés, másrészt, nem mindenhol elérhető, még mindíg. Pl nővérem a XV. kerületben lakik, kertvárosi környezetben, se kábel, se ADSL hozzáférési lehetőség nincs. ADSL-t 2x, kábelt 1x próbáltunk. Kijötek, bemérték, nem megy. Mondták, hogy kiraknak a környékre egy ADSL erősítő kütyüt, mert 1 km-el arrébb már lehet ADSL-t bekötni. Ez kb 1 éve volt, azóta ba...nak csinálni bármit is. Szóval erről ennyit. Miért is van ez így? Nincs tényleges verseny. Ha pl lenne egy szolgáltató, aki "konnektoron" keresztül szolgáltatna mindenhol, meg lenne egy másik aki pl Mikrohullámon nyomná, máris lenne versenyhelyzet. De így persze, hogy csak annyi sávszélt adnak, amennyi feltétlenül szükséges.

Apropó! kérdés: Barátnőm tatabányán lakik. Ki tudja, mit lehet ott szélessáv terén intézni? Köszönet a segítségért.

Szervusztok!
  • Killgore
    De a lényegen nem változtat, hogy kezdünk felzárkózni nyugathoz :) Már csak azt kéne elérni, hogy a sávszél is kezdjen hasonlítani pl. a franciákéhoz...
  • Killgore
    Ebben nem lehetne átfedés. Az előző bekezdésekben sem volt, csak ott nem ennyire részletesen volt lebontva a sokaság.
  • Cat #2
    nyilván van átfedés köztük
  • The Termentor
    58+38+26+14+10+5+4= ???
    hÖ??
    ez akkor most hany szazalek??