18
Dalszövegek Media Player 10 alá
-
Grusi #18 Így van ;) -
AC*DC rulz! -
Grusi #16 Így:
Ehhez valamiért épp volt dalszöveg, de rapszodikus :) -
#15 ha jol tudom kb ugy mukodik mint a felirat a filmhet (tehat idokod), de meg nem probaltam ki -
#14 Hogyan jeleníti meg? Először neked le kell töltened, v online egy adatbázisból?
Olyan karaoke módon fut a dallal 1ütt, milyen időkóddal? -
#13 Olvass cnn-t, crimelibraryt. A dalszövegek nagyrésze kvázi anyanyelvi szinten is tartogat érdekességeket. Tapasztalat. -
Grusi #12 Oh, van igazság a földön :)
Amúgy valóban van ilyen, sőt, a www.wmplugin.com oldalon találtam is három ilyen jellegű próbálkozást, ebből egyhez halott a link, a másik kettő meg úgy fos, ahogy van. :)
Amúgy fura ez, pl. az imént betoltam a Toten Hosen Pushed Again című remekművét, ahhoz volt szöveg, viszont az olyan ismert számokhoz, mint pl. Metallica Unforgiven vagy AC/DC Highway to Hell nincs.
(Azért lenne jó amúgy, mert két éve, az érettségi után még a felsőfokú angol nyelvvizsgát céloztam meg, azóta azonban - főiskolai tanulmányaim miatt - nem volt sem időm, sem lehetőségem továbbképzeni magam a nyelvből, sőt, egyre csak süllyedek lejjebb. Minden idegennyelvű írott anyag jól jön, így a dalszövegek is) -
#11 jacd le winampban, az megjeleníti -
#10 énse... de ha valaki rátalál, ossza meg velünk is. -
#9 én kérek bocsánatot tőled ezeknek a faszoknak (2,3-as hozzászólás) a hozzászólásai miatt...sajnos ilyenek is vannak. -
#8 ööö... ez Jay és NémaBob? Attól függetlenül #6 :) -
#7 nem is tudtam hogy van ilyen :o -
#6 te egy barom vagy -
Grusi #5 Hm, ha esetleg nem a zene fórumba való témát nyitottam, elnézést kérek. Ezeknél mindenesetre kultúráltabb hozzászólásokat vártam, dehát istenem, az élet csupa csalódás és tanulság. -
Grusi #1 Üdv! Bízom szakértelmetekben, talán tudtok nekem ajánlani valami olyasmi plugint, mely dalszövegeket jelenít meg a Media Player 10-esben. A kilences verzió remekül megkeresett és be is rakott egy rakás dalszöveget a visualisation alá, de a tizes verzióból ez mintha kimaradt volna, pedig remek dolog volt. Nincs esetleg vmi plugin, vagy mód, hogy ezt a funkciót előcsaljam?
Köszi a segítségeteket!