36
  • Guer
    Ja és nagyon szivesen végig fogom tolni a kiegészitöjét is és nem fogok csalodni benne!
  • Guer
    Jöhet!!!
    Én szeretem nagyon a HL2-t nem volt vele semmi problémám. Az tény hogy nem akkora felss mint annak idején a HL de mit vártok? Már az összes bört lenyuzták az ilyen játékokrol tul sok ujat nem kell várni tölük...
    A hangulata megvan és az a lényeg...
  • Cat #34
    be kell jelentkezned hozzá
  • fecopapa
    nem lehet semmit letölteni
  • noss
    "Úgy is mondhatnám, kíváncsian várjuk, hogy a Valve ez alkalommal hogy szívatja meg a Vivendit."
    Szeeeegééény vivendi, ezután majd kenyéren és vizen kell tengődnie...
  • HuHa
    Nagyjából arról szólt a történet, a Black Mesa kutatóbázison folytattak egy kísérletet, amiben Freeman is részt vett, és balul sült el. Ha jól tudom ez nem egészen volt véletlen, Gman és társai (valami CIA vagy hasonló) is közrejátszottak. A baleset következtében megnyílt egy átjáró az idegen bolygójával, akik úgy döntöttek leigázzák a Földet, ami nagyjából sikerült is nekik. Sajnos az utolsó fontos párbeszédre nem emlékszem, de lassan ideje lenne újrajátszani:)
  • reménytelen
    Jaj, de jó.
  • SirLord
    ugyértem senki se értette???
    na nehogy má:P
  • SirLord
    pont ezt akartam mondani(bár magam se mondhattam voln jobban), egy kis anyázással vegyitve...
    sok kreténarcu ezzel jön....nem az én dolgom hogy csinájjam hanem hog jáccak vele, ezért fizetek...(persze szar se fizet:D)
    de valaki mondja már el mi volt az 1 sztoryja!!!!
    meg a 2-é
    vagy senkinek se ment?
  • HUmanEmber41st
    Ja, a játékot én is elkezdtem, de csakarra kell menni, ahonnét nagyon lőnek aztán kész..
    A death meccs !!! Az igen !
    A régi pályák hl2 mocival, új fegyverekkel!!Az megunhatatL.A.N.
    (ez egy szójáték akart lenni)
  • HuHa
    Szerintem korrekt érveket hoztam fel amellet, miért tartom átlagosnak a játékot, ami semmi plusz élvezetetet nem tudott nyújta a grafikán (aminél láttunk már jobbat is) és a fizikán kívül. Sajnos nincs lehetőségem a Valve team tagjaként játékot fejleszteni. Nem akarom ráeröltetni senkire a véleményem, de szerintem te is örülnél neki, ha a harmadik végigjátszásra is tudna újat mutatni. Annyira lineáris a játékmenete, vaknak kell lenni az apró részleteket ne vegyük észre, és túl egyértelmű minden. Kicsit több kihívást vártam a játéktól, amire ennyit vártam, és aminek a hangulatával amúgy semmi baj (nem lenne).
  • Yv@n
    Ezt a "csinálj jobbat" dumát el kéne már felejteni. Nem szoftverfejlesztő az arc hanem felhasználó, és had legyen már meg a véleménye valamiről. Te is el tudod dönteni egy filmről, hogy tetszett-e neked anélkül, hogy tudnál firmet forgatni (egyszemélyes stábként).

Hl2 nem rossz játék, csak mire kijött nem hozott semmi újat, mert már mindent ellőttek a videokban, gfx-ben meg számomra simán kevesebbet hozott a vártnál, külső területek kb hl1 szinten vannak beszórva poligonnal.

Ami tökéletes benne az a karakter animáció, ilyen élethű arcmimikát játékban én korábban nem láttam.
  • The Termentor
    vagy nincs szamitogepe amin gurul a jatek. Nekem nincs es idegesito hogy azt mondja mindenki hogy mekkora istencsaszar...
    De inkabb elutazom abbol a penzbol amibol gepet tudnek venni. azt tobbszor is vegig lehet tolni. :D
  • Sub
    már rég megjelent.
  • Pandula
    Mikor jelenik meg a Half Life 1 Source?
  • RpPRO
    Jo magyar szokas szerint lehordani az tudsz. Csinalj jobbat, orommel fogok vele jatszani.

Imadom a HL szeriat, elvezet volt minden darabja, bar nekem a mai napig is a Far Cry a kedvenc, abbol hozhatnanak ki egy kiados expansion pekkkket.
  • Sub
    Én speciel a 2 végét sem értettem :( Mi történik mikor megáll az idő??? Ja és lehet hogy megköveztek, de ki az a G-Man? (tudom, hogy ő a kék öltönyos csóka + vmi ügynök) Hogy kerül mindig a képbe?
  • HuHa
    Én azt az egyet nem értettem, mennyibe került volna berakni a játék mondjuk 3 pontjára egy 3 alternatívát kíváló továbbmenetelt, és máris élvezetesebb lenne nekifutni újra. Meg hogy amikor már végre kezd izgalmas lenni kevés élet kevés töltény, egy szoba és minden százon. Hogy a hordók mindig ott vannak, ahol éppen lenniük kell, kicsit se kelljen logikázni. Az autós résznél mi volt: fél napig mész kiszálsz hentelsz, továbbmész, kiszálsz hentelsz, kaputnyitsz, ésígytovább, majdnem alaludtam közben. HL1-ben legalább néha akadtak mellékszálak, bár abban is mint a fehér holló.
  • asysoft
    Szerintem a HL2 király játék, fenomenális hangulata van! Igaz, az előzetes videóknak hála a legjobb részeket ismertem, de ez semmit sem von le az értékéből:) Most mondjuk nem fogom elkövetni ugyanezt a hibát...
  • SirLord
    az egynek végülis mi vol t avégén a szoryja???
    nem jutottam el addig mert hüje haver elvitte a gmémat azt azota se adta vissza...
    meg angolul se nagyon tudok:DDD
  • Ombika
    Midenesetre szerintem erdemes lesz vegigtolni ezt is!
  • pepe003
    Az egyik haverom azt mondta, hogy minden Half Life ugyanúgy kezdődik. Neki kell tolnie gy beváésárlókocsit annak a generátornak
  • Benedekco
    jó game... várjuk a folytatást!
  • lokko
    Alyx és Freeman menekül city 17-ből? hát arra kiványcsi vagyok hogy hogyan ... G-man ezek szerint megint fenomenálisat fog alkotni Gordonnal, és ezek szerint Alyx-al is amit egyáltalán nem bánok :D
  • NEOreg3
    HL2 egy egszer végigtolható élvezetes játék, ennyi, számomra a Doom 3-al egyszinten van:P
  • Ombika
    A loszar Hl2 ver mindent ez alap bar nekem Doom III is bejott igaz eleg egyhangu de vegulis szep es jo volt!
  • CAD
    Nekem szemely szerint HL2 nem jott be... tele volt tuzdelve olyan reszekkel, amelyeket mar tucatszor lattunk, egy ket ujdonsag volt benne... de az keves. Sajna ai eleg buta szerkezet... fizika az egyetlen amit dicserni lehet.

Szerintem ami ujatt hozott mostansag, az a FarCry, de az grafika, ai, hangulat, jatekmenet stb. teren is.
  • Keldor
    már nagyon várom a Gamet
    a DOD Source is állat lessz
    csak ne a Steam-en keresztűl kelljen már tölteni:(
  • artschiatwork
    én spec. otthon az Opposing Force-ot nyomom sokadszorra, nagyon király! :)
  • bah
    Hát nemtom nekem az egy annak idején jobban tetszett mint most a hl2.De nem szabad kihagyni!
  • Ombika
    Ezek regi kepek,mint irta majd lesz kesobb kep! :P
  • janos666 #5
    Ezek a képek akkor teljesen a HL2-ből vannak, nem? Semmit nem változtattak, nem is az új kieg cuccaiból fényképezték a régi pályákkal...?
  • vader
    na öcsém ez a kemény :P
    közel fél évvel a megjelenés után ilyen duma. hehe. aki nem tolta még végig, és egy kicsit is érdeklik az efféle gammák, az nyilvánvalóan aludt/kómában volt/elrabolták az idegenek...
    az eddig megjelent LEGJOBB Fps a HL2. nem másokra kell ilyenkor halgatni, hanem egyszerűen csak KIPRÓBÁLNI A JÁTÉKOT!

• lck
    Próbád már ki !!!
    Szerintem nem fox csalódni.
  • Kandurex
    Hozza az első részben felállított mércét.
  • Zombye
    Hmm. Lehet, hogy ki kéne próbálnom ezt a HL2-t, az egyet nagyon szerettem. Van olyan hangulatos a II rész?