49
  • SoDI---
    az öccse mindíg a zsebében hordta a telefont, és attól here rákja lett

Nem attól, anélkül is az lett volna.
    A mobilok emberekre gyakorolt káros hatását még egyetlen esetben se tudta senki se bizonyítani.
  • Laci73
    A sugárzás sem fél a mobiltelefon-tulajdonosoktól, és szintén nem foglalkoztatja, hogy daganot okoz nekik.

De hogy ne legyek jópofa, nekem szilárd meggyőződésem hogy a normálisnál (természetbeni előfordulásnál)erősebb sugárzás - éppen a nem természetes jellegénél fogva - veszélyes az emberekre és más élőlényekre. Más példával élve: attól hogy a legtöbb dohányos nem hal meg azonnal, még nem jelenti azt hogy a dohányzás veszélytelen.
  • TeszteloPontHu
    2. Azért nem teljesen mindegy, hogy az agyadtól pár centrie van a telefon, vagy jóval távolabb.
  • Cactus
    1. Nincs objektív vizsgálat, mindig valami áll a háttérben.
    2. Ha én nem is használnám a telefont, attól még a környezetemben símán használnák..akkor meg már ugyanott vagyok. (kb mint te hiába nem cigizel, ha a társaság elpöfékel egy jó pár szálat)
    3. Ha tudnánk, hogy mi minden okoz rákot, akkor nem is mernénk enni/inni/sőt még levegőt venni sem. Szóval hererák a zsebben hordóknak ide vagy oda, fél herével is lehet élni
  • Frank99
    addig, amíg nem lesz daganata, nem is érdekli.

Majd 50 év múlva a tudósok erről írják a disszertációikat....
  • yy
    ez az új design elég zavaró :(
  • The Termentor
    meg mit er az elet hogyha semmi olyat nem csinalsz ami karos lehet?
    koltozzunk hermetikusan elzart lakasokba es egyunk biokeszitmenyeket ami szigoruan az elegendo mennnyiseget tartalmazza mindenbol ami kell. semmi mast.
    unamas lenne azer nem???
  • Mike
    a mai napig nem tudják mi okozza a hererákot
  • entreri
    Az egyik tanárom egyszer azt mesélte, hogy az öccse mindíg a zsebében hordta a telefont, és attól here rákja lett. Meg hogy a Nokia az nagyon sugároz. Volt egy felmérés, ami nem kerülhetet nyílvánosságra mert akkor senki sem merte volna használni.

Rettegjetek.

Most komolyan. Szerintetek van alapja? Az tény, hogy amikor nővérem telefonál, SMS-t kap, akkor még az emeleten is "zúg" a rádió.