Berlin, Berlin (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nem láttad az elõzetest?

Antonio Banderassal fogja nyomni

Mindig a rész vége után van egy elõzetes
acegirl
ja meg érdekes volt a tegnapi részben az a Hart & Yvonne jelenet...
Én tuti nem bocsátanék meg Sarah helyében 😊
dehát gondolom úgyis happy end lesz...😄

acegirl
igen, csak azóta túlestem pár windows újratelepítésen és elvesztek 😞

a convertube meg nem nagyon akar mûködni, de találtam helyette egy jó progit, pölö: FreeYouTubeToMP3Converter2.5.1.1
igaz, valóban nem a legjobb minõség 😞

Breki33
Breki33
Breki33
Lollés képek (háttér)

és videók
http://tw.youtube.com/GhostFight3r
Breki33
Korábban én ép tõled kaptam ezeket
Breki33
Szia!
Pl. letöltheted a YouTube-ról is a convertube.com -on keresztül, írd a videó URL-jét az ablakba és utána egyszerûen töltsd le. A minõsége igaz nem a legjobb...
acegirl
ja meg most, hogy így néztem a videókat, feltûnt, hogy kb nekem is ilyan színû szemem van...tök jóóóó 😄😄

acegirl
a 2. Felicitas-os videó jobb, ez a James Blunt zene nagyon nem jön be 😄

a zenék meg még engem is mindig érdekelnének :$
meg még volt neki egy száma, amit régebben találtam, de nem jut eszembe a címe 😊

Honnan lehetne letölteni a fõcím zenét? Jó lenne csengõhangnak.
Breki33
Úgy nézem manyoka17 szinte az összes részt felrakta

pl itt van a Hart a hõs
klikk
Breki33
Felicitas Woll - 4rth season Berlin Berlin videos

http://de.youtube.com/watch?v=CEwySIXW0Eg&feature=related
Breki33
Felicitas Woll - You're beautiful - James Blunt

http://de.youtube.com/watch?v=3Sk20mA1u78
Breki33
akivel a parkban a tó körül sétáltak?

na majd kiderül
kezd végre jó társaság kialakulni erre két rész van vissza grrrrrr

Bár van még a Stuttgart Stuttgart is
Az imdb-n utánanéztem az Yvonne-nak, szerintem a Sven régebbi nõje volt. A 4 évad alatt 4 részben szerepel.
Bocsi, hülyeséget írtam!!!!!!
Silvia volt a felesége.
"Egy kicsit elõre néztem, csak tudnám ki az a Yvonne aki a holnapi részben szerepel"
Sven volt felesége, nem?????
Breki33
Mai tartalom::

Yvonne jóvoltából Lolle és Sven egy romantikus tengerparti kunyhóba találják magukat a hosszú hétvégére. Vibrál köztük a levegõ, de végül még sem õk csalják meg Verót. Váratlanul megérkezik ugyanis Hart és Yvonne is. A gyereknevelés és ellátás feladataiba belerokkant Hart kapcsolata Sarah-val az utóbbi hónapokban elég viharos, és a komoly apa egy kis baráti megértésért utazik Sven és Lolle után. Ám a kunyhóban igazán Yvone érti csak meg a magányos fiút.
Breki33
sztem csak álmodtátok a tegnapi részt

azért kiváncsi lettem volna, hogy más is úgy nézett-e mikor lezuhant a lépcsõn
Sziasztok!
Nekem se tetszett a tegnapi rész. Baromság volt ez az egyik világ másik világ. Azonkívül a Sven-t megölni.... Nem szép dolog. 😊
Breki33
Köszi a tartalmat ahogy ordítozik megnézném P
Breki33
Nekem tetszett, bár volt benne egy két logikai fricska.

Meg ugye tudtam mi lesz a következõ részben ezért nem értettem mi történik.
Elõször azt hittem isten jelenik meg. Az tényleg fura, hogy em látja a kamerákat ez kb olyan mint gyõzike show-ban ami ugye nem megrendezett de ahová érkezik ottis kamera van.........

Viszont sztem jobb úgy gondolni erre, hogy Lolle csak álmodta a dolgot.
Jobb szeretem a feelingbe hangulatba beleélni magam
Kár, hogy már csak két rész van vissza
Amúgy ez a mai rész nekem sem tetszett! Én meg értem, hogy a stáb egy része is szerette volna magát feltüntetni a sorozatban, meg, örültem, hogy Lolle ismét énekelt, és ennek a résznek is meg volt a maga kis tanulsága, de ezt a Dallas-paródiát nem kellett volna ellõni.
Számomra valahol itt vált hiteltelenné a sorozat. "Egyik világból", a "másik világba" lépked Lolle meg az író is...?!
Persze lehet azt mondani, hogy biztos valami mögöttes jelentéstartalommal bír ez a rész, vagy csak szimlán el akarták lõni ezt a "Bobby feltámad" poént, de így utólag szívesen kihagytam volna ezt a mai epizódot.
Breki, Neked hogy tetszett?
Az elõzõ rész elsõ 20 perce részletesen: a baba nyûgös, ezért Hart babakocsiba teszi és sétálni indulnak. Egy kapualjban két álarcos férfi megtámad egy idõs nõt, ekkor Hart épp beveri a fejét, és dühében hangosan ordítozik és erre a támadók megijednek és elfutnak. A nõ Hartot tekinti megmtentõjének, cseresznyetortád csinál neki, fotóst hív hozzá..., aztán útnak indul a Hart, a hõs pletyka...
acegirl
hát nekem a mai rész nem nagyon jött be :S
de lehet csak én vagyok így vele 😊

remélem az utolsó 2 jó lesz 😊 😞

Breki33
Egy kicsit elõre néztem, csak tudnám ki az a Yvonne aki a holnapi részben szerepel
Breki33
Mai rész tartalma

Az epizód ismertetése: Sven és párja már a finisben vannak az esküvõi elõkészületekben. Lolle felpróbálja Vero esküvõi ruháját, ám balszerencséjükre eközben megérkezik Sven. Vero babonás, tehát nem szeretné, ha võlegénye látná a ruhát, ezért Lolle a tetõre menekül. A kíváncsi Sven is követi a lányt, de e lépcsõn felbukik Hart sörösládájában. Ennek a csúnya esésnek késõbb tragikus következményei lesznek.
Breki33
pont eszembe jutott, hogy jó lett volna leírni, de akkor már meglett köszi

Az elsõ húsz percet családi program miatt nem láttam azt el tudná valaki mesélni ennél részletesebben?
Mivel még nem kerül fel, ezért kiírom 😊
Mai epizód: Hartot egy félreértésbõl fakadóan hõsnek kiáltják ki. Mivel Sarah ezért felnéz rá, Hart nem tiltakozik a hamis beállítás miatt. Sõt! Miután kiderül, hogy így munkát is tud szerezni Sarah-nak, még egy országos kampányt is elvállal. Ám minden jónak vége szakad egyszer, és minél magasabbra emelkedik az ember, annál nagyobbat lehet zuhanni. Lolle anyja Berlinbe jön, és kíváncsi rá, hogy megy lánya üzlete. Lolle, aki ismeri a mamáját és vágyik az elismerésére, azt hazudja, hogy sikeres az üzlet, és hogy ezt bebizonyítsa, tovább hazudozik...
acegirl
ohh, hiányoltatok? 😛😄
asszem ma nem tom megnézni 😞
mert sznapot ünneplünk 😄😄

Breki33
Mai epizód

Lollét szorongatja az adóhivatal, mert Lenny meggondolatlanul és hanyagul intézi a bolt ügyeit. A lány sokáig tipródik az egyetlen ésszerû lépésen, hogy kirúgja a lusta fiút. Mikor megteszi, mégis rosszul érzi magát, annak ellenére, hogy Mr. Tökéletes Eladót sikerül felvennie Lenny helyett. Vero attól teszi függõvé Svennel kötendõ házasságát, hogy Silvia, Sven volt felesége is boldog legyen. Ezért elhatározza, hogy segít Silviának a megfelelõ pár keresésében, ami eleinte lehetetlen feladatnak látszik...
Breki33
de nem úgy hogy küldesz hanem hogy utánvéttel fizeted a szállítást meg a DVD-t ha nem tudjuk személyesen
Breki33
ja nem

te merrefelé lax?

amúgy vszínû igewn ha megtalálom
Breki33
nem veled beszéltem privátban?
Breki! Azt a 7 részt az elõs évadból, ki tudnád nekem írni, ha küldök 1 vagy 2 dvd-t?
Breki33
Igen ez korábban volt, magyarországon egyszerre 2 részt adnak le
Illetve még az EinsFestival csatornán vasárnap délután.
Sziasztok!
spongyácska: nálunk jól mennek a részek, ugyanis Németországban 25 percesek az epizódok és nálunk a kettõbõl csinálnak egyet. 😊Egyébként a német ARD (Das Erste, ha valakinek így ismerõs) adón most is megy az ismétlés keddtõl péntekig 18:50-kor.
Az imdb szerint a IV évad is 20 részbõl áll, nem értem miért csak a felét adják le....
Breki33
Már pont hiányoltunk :-)
acegirl
végre megint van, ezaazzz 😊
megpróbálom nem kihagyni a részeket 😄

amúgy azt tudja valaki, h Mo.-n megjelent-e már dvd-n? :$

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
EZt csak az nézze meg akik kiváncsi hogy mi fog történni a 10 részben

klikk
Breki33
Nekem mint már korábban írtam az elsõ sorozatból van meg kb 7 rész

Kivéve amit a kedves tv egyszerûen nem adott le.

Újabban nem veszem mert a dvd felvevõm elég rapszódikus mostanság van, hogy hiába állítom be nem vesz fel semmit vagy amit felvesz se jó.

Pedig a mai rész engem is érdekelne mivel balcsira megyünk, de remélem ott meg tudom nézni.