Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szijjjasztok!^^
Nah,valami fejlemény?
Vajon indítják az új sorozatot???
Nah,valami fejlemény?
Vajon indítják az új sorozatot???
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Amúgy most vettem egy asztali DVD irót így ha folytatják rögzíteni fogom mindet
és magától készit egy menüt hozzá.
Szval lesz egy DVD-m a részekkel.
CSak sajna nem ismértlik az elejét.
és magától készit egy menüt hozzá.
Szval lesz egy DVD-m a részekkel.
CSak sajna nem ismértlik az elejét.
JA te vagy az aki az RTL_en kérte?
MEgnézem csak a németeknél félórás részek vannak és nehezebb megtalálni.
MEgnézem csak a németeknél félórás részek vannak és nehezebb megtalálni.
Egyébként köszi a képeket! Nagyon jók! A második részbõl tudna valaki felrakni képeket? (Boldog születésnapot!) Amúgy nekem megvan a Sandra Bullockos rész vidikazin. Esetleg felvette valaki a második részt? Imádom az a részt!!!!
A Sandra Bullockos rész tartalma:
Lolle szülei feljönnek Berlinbe, mert az anyja Nepálba akar utazni. Bejelentik, hogy egy idõre külön szeretnének költözni. Lolle nem tud ebbe beletörõdni, ezért rábeszéli az apját, hogy jegyezze az anyját. Az apja ad neki két gyûrût amibe egy dátumot kell belevésetni.
Rosalie szerepet kap egy filmben, amiben Sandra Bullock is játszik. (Mindössze egy mondata van: Köszönöm szépen a szószt!) Sven, Hart és Rosalie meg akarják tudni, hogy Sandra B.-nak van-e narancsbõre, ezért Sandra masszõrén, Chuckey-n keresztül akarnak eljutni hozzá. De nem járnak sikerrel, a fickó úgy beszívott este, hogy kénytelenek voltak hazavinni. Aztán a masszõr lenyúlja a gyûrûket...
Lolle azt hazudta anyjának, hogy Svennek dolgozik (asszem tevezõgrafikusként), de kiderül, hogy Tuan-nál dolgozik. Az anyja bedühödik, úgyhogy úgy dönt, inkább finanszírozza Lolle életét.
Lolle, Sven és Rosalie visszaszerzik a gyûrûket, majd elviszik az ötvöshöz, aki útközben belevési a dátumot a gyûrûkbe (lásd autós kép). Végül Lolle szülei együtt repülnek el Nepálba.
Lolle szülei feljönnek Berlinbe, mert az anyja Nepálba akar utazni. Bejelentik, hogy egy idõre külön szeretnének költözni. Lolle nem tud ebbe beletörõdni, ezért rábeszéli az apját, hogy jegyezze az anyját. Az apja ad neki két gyûrût amibe egy dátumot kell belevésetni.
Rosalie szerepet kap egy filmben, amiben Sandra Bullock is játszik. (Mindössze egy mondata van: Köszönöm szépen a szószt!) Sven, Hart és Rosalie meg akarják tudni, hogy Sandra B.-nak van-e narancsbõre, ezért Sandra masszõrén, Chuckey-n keresztül akarnak eljutni hozzá. De nem járnak sikerrel, a fickó úgy beszívott este, hogy kénytelenek voltak hazavinni. Aztán a masszõr lenyúlja a gyûrûket...
Lolle azt hazudta anyjának, hogy Svennek dolgozik (asszem tevezõgrafikusként), de kiderül, hogy Tuan-nál dolgozik. Az anyja bedühödik, úgyhogy úgy dönt, inkább finanszírozza Lolle életét.
Lolle, Sven és Rosalie visszaszerzik a gyûrûket, majd elviszik az ötvöshöz, aki útközben belevési a dátumot a gyûrûkbe (lásd autós kép). Végül Lolle szülei együtt repülnek el Nepálba.
Sajnos én sem találtam újakat. Bízzunk Brekiben 😊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Az elmúlt kb. fél órában nagyon sok oldalon jártam, de nem találtam jó képet Nektek. Csak olyat ami már fent van.
Nekem fel se tûnt a filmben,hogy így elállnak a fülei. De itt a képeken...
Amikor rövidebb lett a haja letakarta a fülét és úgy nem is látszik.
Amikor rövidebb lett a haja letakarta a fülét és úgy nem is látszik.
de szvsz ne a sorozatból kilopottakat...
még mindig nemtom eldönteni
de könnyen lehet
de könnyen lehet
Arról volt szó, hogy Õ, de nem mutatták rendesen.
A Sandra Bullock-os rész, nem is igazi, mert nem õ volt benne.
Úgy emlékszem, hogy ebben a részben volt a szülei esküvõje. A 908-as képnél voltak az ékszerésznél, mert valamit bele kellett íratni a gyûrûkbe. Amikor elhozták kiderült,hogy valamit nem jól írtak, visszavitték, de az emberke csak pár nappal késõbb csinálta volna meg, de aznap volt az esküvõ. Ezért van a következõ képen a kocsiba az ürge mert valahogy mégis rávették, hogy megcsinálja.
<#nemtudom>#nemtudom>
hm, nem is figyeltem eddig
nemtom, nem látok különbséget
hm, nem is figyeltem eddig
nemtom, nem látok különbséget
ték jóak, bár a frizurája még mindig...