Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
klikk
15:00, Hétfõ (március 6.), m1
Berlin, Berlin
Hogyan szerezzem vissza a fiúmat?
német tévéfilmsorozat, 1. rész, 2002
rendezõ: Franziska Meyer Price, Christoph Schnee
író: Torsten Goffin, David Safier
operatõr: Charly Finkbeiner, Günter Handwerker
zene: Andreas Bick
vágó: Petra Heymann
szereplõ(k):
Felicitas Woll (Lolle)
Sandra Borgmann (Rosalie)
Jan Sosniok (Sven)
Matthias Klimsa (Hart)
Rhea Harder (Sarah)
Alexa Wiegandt (Silvia)
David Steffen (Moshe)
Az epizód ismertetése: Lolle, a vidéki lány most fejezte be az iskoláit, és boldogan várja a rá váró szabad életet. Ám semmi sem úgy alakul, ahogy gondolta. Tom, a fúja, akivel már 1000 napja együtt járnak, Berlinbe megy egyetemre, ahol új barátnõt talál, édesanyja pedig egy munkahelyet próbál ráerõltetni. Lolle elmenekül és Tom után megy a városba. Abban reménykedik, hogy visszaszerzi a fiút. Berlinben unokabátyját, Svent keresi meg, aki élete eddigi legnagyobb válságát éli. Sven nemrég vált el, s úgy tûnik, most fiát is elveszti. Ráadásul Harttal közös számítógépes üzletük is a csõd szélén áll. A fiú örül Lollénak, és beköltözteti az egyik üres szobába. Lolle megismeri Rosalie-t, Tom új barátnõjének ismerõsét, aki szintén Svenhez költözik. Így válik teljessé a csapat, Lolle, Rosalie, Sven és Hart...
és a film se a csajoktól lesz jó
de sztem Lolle nagyon aranyos.
Nagyfaluba meg nem megyek fel csajokat nézni van máshol is.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
de sztem folytatása lesz
majd kiderül
ágyban meg mást kell csinálni
Nah?Melyik?:-)
Nem lenne rossz ha az elejétõl,most úgyis sok dolgom van,szal azokat a részeket amiket láttam,nem baj ha kihagyom..persze akkor sem halok bele h eg yújat kihagyok,de nem lenne rossz néha lazítani és tévézni az ágyból...halálosan fáratd vagyok..:-(
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
ez tök jó!...^^
Részletek hamarosan
hipppijééééééééééééééééé
A sorozat meg folytatódni fog.
Kérlek teis írj levelet a tv-nek, hogy mikor
egyszer jártam úgy hogy egyszer visszautasítottam egy leányzót illetve menekültünk elõle
emléxem a postaládába gyömöszültük vissza szegény kaziját, hogy nehogy találkozni kelljen
Aztán pár hónap multva utaztunk a buszon megbököm a haveromat nézd milyen jó nõ
"te hülye ez elõl a csaj elõl menekültünk"
Ebben a korban gyorsan változtok P
nem vagyok valami sokat a tv elõtt,de ezt amikor ment és jutott rá idõm megnéztem.
amúgy tegnap direkte miattad néztem meg a "Lisa csak egy van" új sorozatot...
hát sztem nagyon erõltetettre sikeredett.
mondjuk "elcsúfították" valamennyire a leányzót,de azért egyszer-kétszer még le lehett vágni,h valójában milyen kis helyes nõ.
és jó a karaktere
mondjuk a jobboldali nõcsábász se semmi a sorozatban :-)
ezerszer többet érnek mint a vasalótalpas szoláirmcsirkék légbetéttel
csak kedvelem bírom
kinõttem már abból a korból hogy tvsztárba legyek szerelmes
igaz soha nemis voltam
én csak a filmet nem bírom többször megnézni.
de õ nézett ki a legjobban a 3csaj közül,az ziher..:-)
sry..
nem tudnám mégegyszer megnézni.
Kár, hogy Felicitas nincs benne akkor biztosan nézném.
Így marad a Kalandos nyár meg a Hetedik menyország PP