Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megoldottam 35 perc alatt megcsinálok egy részt kb 350 megásra
a második rész mondjuk kétszer akkora lett
a második rész mondjuk kétszer akkora lett
Az Amigo DVD Ripper 2.8.80 segítségével egyszerûen készíthetünk másolatot DVD filmjeinkrõl.
Segítségével számítógépünk merevlemezére másolhatjuk DVD filmjeinket az egyszerûbb elérhetõség kedvéért. A számítógépünkön található kodekek függvényében bármilyen tömörítést használhatunk. Közvetlen VCD/SVCD kódolásra és fájlkonverzióra is használhatjuk. Aki lassabb központi egységgel rendelkezik, annak sem kerül több idõbe a tömörítési folyamat, hiszen a program automatikusan felismeri processzorunkat, és aszerint választja ki a megfelelõ algoritmust.
Változások:
Teljesen átdolgozott grafikus felület;
Változtatható bitsûrûség hang és képanyaghoz egyaránt.
Ma jön a masszõrös rész nem elfelejteni
És szerepel egy híresség is :-)
Lolle szülei Berlinbe jönnek, és meglátogatják lányukat. Lolle nem akarja anyját felmérgesíteni, ezért azt füllenti, hogy Svennél dolgozik. A szülõk meglepõ hírrel érkeznek: lányuk távozása után úgy döntöttek, hogy különköltöznek. Lolle nagyon szomorú emiatt, és kideríti, apja ezt nem akarja, hisz Brend továbbra is szereti Karent. Apja és lánya hatásos tervet eszel ki arra, hogyan gyújtsák fel újra Karen szerelmét. A legjobb ötletnek egy gyûrû tûnik, ami sajnos eltûnik, miután Sandra Bullock masszõre ellátogat hozzájuk...
És szerepel egy híresség is :-)
Lolle szülei Berlinbe jönnek, és meglátogatják lányukat. Lolle nem akarja anyját felmérgesíteni, ezért azt füllenti, hogy Svennél dolgozik. A szülõk meglepõ hírrel érkeznek: lányuk távozása után úgy döntöttek, hogy különköltöznek. Lolle nagyon szomorú emiatt, és kideríti, apja ezt nem akarja, hisz Brend továbbra is szereti Karent. Apja és lánya hatásos tervet eszel ki arra, hogyan gyújtsák fel újra Karen szerelmét. A legjobb ötletnek egy gyûrû tûnik, ami sajnos eltûnik, miután Sandra Bullock masszõre ellátogat hozzájuk...
na Amigóval sikerült megcsinálnom az elsõ részt elvileg de csak 360 mega lett kb és kicsit kisebb
viszont igy akár az egyés sorozatrész ráférne egy DVD-re
viszont igy akár az egyés sorozatrész ráférne egy DVD-re
legújabb
klikk
klikk
Nézd, ha nagyon kell, tudok küldeni rippert msn-en, vagy skype-n. 😊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
nem találom
mostmeg a Sega DVD Ripper megcsinálta az elsõ rész felét erre kiirta, hogy trial versió
és nem találok hozzá kódot
mostmeg a Sega DVD Ripper megcsinálta az elsõ rész felét erre kiirta, hogy trial versió
és nem találok hozzá kódot
Eh. Az durva.
Akkor torrentrõl töltsd le a teljes verziót. Végülis ez a legegyszerûbb megoldás. 😊
Akkor torrentrõl töltsd le a teljes verziót. Végülis ez a legegyszerûbb megoldás. 😊
Mármint csak a 2. rész 700 mega?
Persze, a vágás öt perc, de azt újra kódolni... hát izé... rohatt sok idõ.
De ha neked8, akkor: VirtualDub, avagy torrentrõl Premiere Pro, Vegas,...
Persze, a vágás öt perc, de azt újra kódolni... hát izé... rohatt sok idõ.
De ha neked8, akkor: VirtualDub, avagy torrentrõl Premiere Pro, Vegas,...
Hali! Helyedben nem vágnám, mert még azt kimatekoltatni a géppel szívatós lenne...
Szóval minden részt felveszel. Mikor is találkozunk egy csere erejéig? 😄
Szóval minden részt felveszel. Mikor is találkozunk egy csere erejéig? 😄
Namá', 15:25-kor kezdõdõtt???? Rendesen lemaradtam róla. 😞 Ezt a hülye idõpontot...
pontosan azért..idõközben megöregedett!:-)
nem tom miért nem szereti....én szívesen elbezsélgetnék vele!:-DDD
Vicc volt,viszont tényleg nem rossz pasi...bár kicsit behízelgõ a vigyora meg a feje. :-)
nem tom miért nem szereti....én szívesen elbezsélgetnék vele!:-DDD
Vicc volt,viszont tényleg nem rossz pasi...bár kicsit behízelgõ a vigyora meg a feje. :-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
hát ez mostani kép a filmben pedig régebbi
A másik topicban a hölgy nem szereti Sven-t
De majd elmondja
A másik topicban a hölgy nem szereti Sven-t
De majd elmondja
jó öregnek tûnik itt Sven..<#smile>#smile>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Azon gondolkodom, hogy megpróbálom átkonvertálni avi-ba, de még nem nagyon rippeltem DVD-t
most a FAirUse-val próbálom állitolag ezzel simán lehet
most a FAirUse-val próbálom állitolag ezzel simán lehet
na a második részt is felvettem, de a hülye asztali felvevõ nem zárta le teljesen vagy nemtom mi van, de csak számítógépen tudom megnézni az asztali nem olvassa be hameg írni akarok rá elõtte törlést ajánl
mai rész tartalma
Az epizód ismertetése: Sok eredménytelen próbálkozás után Lollénak sikerül új barátnõjérõl leválasztania Tomot, de addigra már teljesen hidegen hagyja a fiú. Lolle elõször ünnepli születésnapját a szüleitõl távol, és abban reménykedik, barátai felköszöntik. Csalódnia kell! Rosalie egy meghallgatásra készül, Sven és Hart pedig új fejlesztésüket mutatják be egy szponzornak, aki nem fogadja túl lelkesen a programot. A fia miatt amúgy is depressziós Sven a folyóba akar ugrani, de Lolle azonnal a segítségére indul, riadóztatva Rosalie-t és Hartot is. És ezzel kalandok egész sora indul el...
Az epizód ismertetése: Sok eredménytelen próbálkozás után Lollénak sikerül új barátnõjérõl leválasztania Tomot, de addigra már teljesen hidegen hagyja a fiú. Lolle elõször ünnepli születésnapját a szüleitõl távol, és abban reménykedik, barátai felköszöntik. Csalódnia kell! Rosalie egy meghallgatásra készül, Sven és Hart pedig új fejlesztésüket mutatják be egy szponzornak, aki nem fogadja túl lelkesen a programot. A fia miatt amúgy is depressziós Sven a folyóba akar ugrani, de Lolle azonnal a segítségére indul, riadóztatva Rosalie-t és Hartot is. És ezzel kalandok egész sora indul el...