130
Sony Ericsson K300i
-
#10 Lehet, hogy rossz helyen érdeklődök, de egy K300i-s telefont kellene kártyafüggetleníteni! Valaki tud nekem ebben segíteni? -
corleone #9 K500i sokkal jobban megéri és csak 5k-val drágább a pannonnál. Már ahol még lehet kapni. Én várom a W800-at vagy a K750i-t. Remélem, nem 80-100k körül lesz az ára. Melleslek mi a fenének tuszkolják az emberre azt az átkozott kamerát már egy ilyen belépőszintű telónál is? Inkább lenne jobb a kijelzője és ne lenne benne kamera. -
Anee #8 2 ruppó felárat megér a jobb kiejlző és a nagyobb mem amit a F500 nyújt...ennek ilyen áron nincs létjogosultsága -
#7 sznob -
#6 Mert én sokkal inkább vennék egy nem színes, de drága (mármint új korában drága) telefont, mint egy ilyet, ami gyakorlatilag most a Sony Ericsson low-end telefonja, szóval kicsit tré. Persze ez csak az én véleményem.
Én is Nokia párti vagyok, mint Laky, de ha Sony Ericsson, akkor max. a K750, bár azt már meg kell fizetni, viszont lehet venni ennyiért egy 6310i-t használtan, ami szerintem sokkal komolyabb telefon. -
#5 ratyi :| (sry)
ha telefon, akkor Nokia :)))) -
#4 miért? érdekel...
jó nem az a kérdés milyet vegyek de itt lehet beszélni erről a mobilról -
Shadow_THH #3 én nem mert énse venném meg :D
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1035645722
milyen telót vegyek -
#2 Ha tetszik, vedd meg, ha nem, ne.
Én tuti nem venném, de ha elmondom miért, lefikázik mindenki. -
#1 Sziasztok!
Ez valami új SE telcsi, mi a véleményetek róla: megéri e megvenni most 27 a vodafonal és most készülök telefont venni :| nem kell naon király csak fényképezős legyen és persze színes :D meg ne ici pici legyen a kijelzője ... ennek picit kicsi :|
vagy nem?
VÉLEMÉNYEKET!!!