Sony Ericsson K300i

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Vettem használtan egy ilyen K300i telót,de picit furcsa nekem egykét dolog. Másnak milyen a kijelzõ fényereje? Ugyértem éles,vagy tompa,fehérebb az átlagnál? Használtan vettem ugyan a telót, meg függetlenül. De amint bekapcsoltam már furcsáltam hogy olyan fehér a képe kb.mintha hó esett volna a kijelzõre. Egyszerûen az ikonok elvesznek a kijelzõn olyan fehér a kontrasztja. Lehet valahol ezt állítani? Alapbeállítást próbáltam csak telefonzár kódot kér,aztmeg nemtudom. Meglehet oldani ezt valahogy?

desigo
kés,villa,olló...
hi! Igaz hogy k508i-m van, de nem tudja valaki hogyan lehet a kamera hangot levenni?<#falbav> Mert nagyon idegesít!
jávajátékot akarok
desigo
valaki?
desigo
Ma szenvedtem ezzel a telefonnal,hogy lementsem a gépre a képeket.usbs gyári adatkábel van hozzá.Látja is a kábelt de a telefon az eszközkezelõben kérdõjeles marad.Hiába akarom a kábelhez kapott cdrõl a drivert felrakni az eszköz nem lesz sikeresen telepítve.
Tudnátok mondani linket ahonnan a hozzá való drivert le tudom szedni?
Thx
nekem is ugyanez a problémám, kritttt

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Hello a tesóm nevével írok mert nekem nincs külön regisztrációm. Most nem rég vettem meg a telefont és nem tudok vele MMS-t küldeni. Egyszerûen nem jut el sehova hiába küldöm el a címzetnek nem küld el semmit én ezt nem értem Jó lenne ha segítenétek.

Lills
Balumann
Nekem SE F500i -m van és betom állítani hogy 128x128 vagy 128x160 -as legyen a játék

Asphalt Urban GT 3D
Colin McRae Rally 2005
FIFA 2005
Ezek mennek rajt? (k500i.atw.hu)
És a k500i témái?

128*160-as játékok mennek rajt?

Nah ezeket a játékokat meg tudnád nekem
Nagyon zavaró az a 128*128 kijelzõ?
Mekkora képek mennek ki háttérnek?

Írjatok sürgõsen mer ma 4ig kell eldöntenem h megveszem-e
cicai
a foto modban lehet fókuszálni valahogy

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
tud-e valaki olyan oldalt ahol ingyen lehet letölteni zenét kábel nélkül és nem bepötyögni a zenét hanem komplett zene a telefonra ( olyan mint pl a tv ujság hátulján csak ingyen lehet kérni?
köszzi

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

csa!

ezzel a progival simán fel lehet tenni a játékot is: floAt's Mobile Agent
én a progival a gépröl telefonra és forditva is bármit áthuzok.
nekem is infrán keresztül müködik.
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10226&fid=6997&esi=true

én ezt használom, de ezzel pl. játékot még nem sikerült feltennem. zene, kép megy oda-vissza
sziasztok, 2 dologban kérem a segítségeteket:
- milyen programmal lehetne a k300i 3gp videoit pc-n szerkeszteni?
- tettem fel mp3-at, de nem játsza le. mekkora bitrátás mp3 kell?

köszi
Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet letölteni Sony Ericsson K300i típusú telefonhoz olyan programot-szoftvert, amivel a telefont lehet összekötni a géppel (képeket, csengõhangokat rárakni, törölni, ilyesmik). A telefon és a gép infraporttal van összekötve.

Köszi

Belton
Az árát megéri!! az biztos max a kijelzöö ami kisebb benne mint a k500i pl de tudásilag nem rosszz Mp3 csengöhang 40szolamu mid,jol szol az mp3 is persze,
3gp video amik nem gyenge képminöségüek,java és 3d-s játékok!,12mb memoria,gyors menü jo kamera
Ime egy kép amit én csinaltam a telóval!!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gyovai
Szerintetek vegyek sonyi ericson k300i t???,

Belton
Én is k300i-t vettem és meg vok vele elégedve anyi hogy kevés a memoriája ezért nem fér rá sok Mp3-rom de amugy jo kis teloo...
az árát megéri mindneképpen ahozképest hogy ugyan anyit tud mint a k500i...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gggabcsi
Különben nemrég vettem 22.900-ért,praktikummal, és nagyon dícséretre méltó darab. Elõnyök:nagytudású szoftware, könnyû kezelhetõség, 12 MB memória, e-mail kliens, szép hangzás, jó kijelzõ, 640*480-as kamera,... stb. A hátrány csak az, hogy Pl.:SMS íráskor nincs karakterszámláló, a navigációs gomb lehetne nagyobb (csúszkál a hüvelykujj) és a háttérvilágítás kikapcsolásakor szinte láthatatlan a kijelzõn megjelenõ adat.De ettõl függyetlenül megérte megvenni. Akinek fontos az e-mail, a napi egy-két fotó (MMS), naptárbejegyzés annak ajánlom. Aki komolyabbra vágyik az vegyen K750i-t...😊

East or West Home is Best!

gggabcsi
Lehet, hogy rossz helyen érdeklõdök, de egy K300i-s telefont kellene kártyafüggetleníteni! Valaki tud nekem ebben segíteni?

East or West Home is Best!

K500i sokkal jobban megéri és csak 5k-val drágább a pannonnál. Már ahol még lehet kapni. Én várom a W800-at vagy a K750i-t. Remélem, nem 80-100k körül lesz az ára. Melleslek mi a fenének tuszkolják az emberre azt az átkozott kamerát már egy ilyen belépõszintû telónál is? Inkább lenne jobb a kijelzõje és ne lenne benne kamera.
2 ruppó felárat megér a jobb kiejlzõ és a nagyobb mem amit a F500 nyújt...ennek ilyen áron nincs létjogosultsága
nemcsakfeel
sznob

*hihi ** *

Taranov
Mert én sokkal inkább vennék egy nem színes, de drága (mármint új korában drága) telefont, mint egy ilyet, ami gyakorlatilag most a Sony Ericsson low-end telefonja, szóval kicsit tré. Persze ez csak az én véleményem.
Én is Nokia párti vagyok, mint Laky, de ha Sony Ericsson, akkor max. a K750, bár azt már meg kell fizetni, viszont lehet venni ennyiért egy 6310i-t használtan, ami szerintem sokkal komolyabb telefon.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laky
ratyi :| (sry)

ha telefon, akkor Nokia 😊)))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DBoy
miért? érdekel...
jó nem az a kérdés milyet vegyek de itt lehet beszélni errõl a mobilról

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

én nem mert énse venném meg 😄
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1035645722
milyen telót vegyek

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Taranov
Ha tetszik, vedd meg, ha nem, ne.
Én tuti nem venném, de ha elmondom miért, lefikázik mindenki.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DBoy
Sziasztok!
Ez valami új SE telcsi, mi a véleményetek róla: megéri e megvenni most 27 a vodafonal és most készülök telefont venni :| nem kell naon király csak fényképezõs legyen és persze színes 😄 meg ne ici pici legyen a kijelzõje ... ennek picit kicsi :|
vagy nem?
VÉLEMÉNYEKET!!!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

← ElőzőOldal 3 / 3