821
Tűrhetetlenül magasak!!!
  • Mihail
    úgy legyen úgy legyen, szép környezetbarát jövő, egyelőre sajnos a elektromos viharok felé tépünk ezerrel..
  • Dichter
    Tényleg. A balesetveszélyessel nem értek egyet. Egy k*rva vastag fém tartályban van a gáz, ami ütésre, kiengedi magából. Elvileg kb annyira balesetveszélyes, ütközni vele, mint egy normál autóval. Ami hátrány, hogy a csomitartód nagy részét elfoglalja a tartály :S
  • Braveheart
    én tuti mennék...
  • mesor
    Hát ezaz szégyen hogy ki kell menni a szomszédokhoz benyáért mert az itteni árakat nem tudják megfizetni az emberek! Ez valamennyire a kormányt is jellemzi! Egy hatalmas sztrájk kéne nekik hogy megtudják mi a magyarok istene! Csak kérdés mennyien csatlakoznának ehhez a sztrájkhoz, mert hát sajna a magyar nép nagyobbik része még mindig birka!
  • gergod
    ki nem kéne engedni őket, mindegyiket bebaszni oda 1 hónapra, és se ki, se be
  • gergod
    Nem jó, amúgy sem járnak be
  • LittleL
    Hogy fogunk öregkorunkra nevetni ezen, hogy most mennyi a benzin ára.

Mert remélem öregkorunkban már valami vízzel hajtott autó lesz a meghatározó.
    Sőt, nem is remélem, hanem biztos, mert a benzin már csak 30 évig lesz,
    mert utána már olyan drága lesz a kitermelése, hogy nem lesz értelme tovább benzinmotorokat gyártani.
  • Mihail
    én azt mondom, hogy el kéne torlaszonli a parlamantet, és addig nem engedni be senkit, amíg nem csökkentik az adót.
    ha meg továbbra sem változtatnak, akkor forradalom!!!!!!!!!!!
  • Mihail
    inkább az utóbbira szavazok! :)
    hát el kéne indítani vmilyen sztrájkot az tény
  • CLINT EASTWOOD9
    Arra még nem gondoltatok hogy kimentek a közeli országokba benzinért?
  • KM
    Jogod van hozzá: népszavazást kezdeményezni.
  • Fefe
    Igen szerintem is össze kéne,hogy fogjanak az autósok\fuvarozók és kivonulni az utakra. Mert ez már egy kicsit túlzás,hogy minden hétem szinte szemrebbenés nélkül emelnek 10 ft-al.
  • Adi
    Vicc, viszont az volt ami tél vége fele volt. Járhatatlan volt az út!:)
    Mihail: kéne olyan kis papír amibe sok ember aláírja vagy mi... mint mikor a gta-nál, h kihozzák pc-re, csak ez egy kicsit fontosabb dolog!! Vagy kiszúrni a politikusok kerekeit!:D:D
  • Adi
    mhhh... én azt tudom, h rohadt drága ez a kurva benya!!
    Utakon kerülgetem a foltokat és olyan mélyek, h néha átkell mennem a másik sávba. Egyszer így fogok neki menni egy faszopó autónak...
    Full balesetveszélyes az út, és nem azzér, mert a vezető béna sztem. Hát én már ismerem azokat az utakat nagyából ahol járok, de ha vki nem ismeri, beparázik a luktól és telibe baszhat egy kocsit is..
  • Mihail
    akkor tegyünk vmit!
  • Bandew
    Én még azt nem értem, hogy ha ennyi adó van a benzinen, amiből ugyebár utakat meg autópályát építenek, akkor miért fizetősek (mellesleg drágák) az autópályák? Beszarás, hogy már mindennel lenyúlnak!
  • _Vegeta_
    Maradok az ukran uzemanyagnal. :PP
  • RelakSfromhome
    Csak nem nézed te is Juszt műsorát? :)
  • Mihail
    tudsz vmi konkrétumot mondani a spektrumos találmányról? mi alapján keressek róla neten? külföldi a feltaláló?
  • rafaello
    jah nemgyujtanék rá ha szivárog :D
  • Tufa
    igen az is egy probléma. Meg aztán nem vagyok benne biztos hogy az én autómba is betudják építeni...
  • skristof
    a gázzal a másik probléma, h balesetveszélyesebb :S
    persze, manapság már mi nem az...
  • Tufa
    egyébként tényleg bármelyikbe beszerelik?
  • Tufa
    a gázzal egy probléma van, mégpedig hogy nem valami gyakori a töltő állomás. Bár haver bizonygatja hogy egyre több van, de én soha nem látok :S Ha biztos lennék abban hogy hol-merre fele vannak budapesten(18.kerületi vagyok), és is eltervezném a beszerelését
  • Dichter
    Nem is akarták megvenni soha, mert tudják, hogy el is vehetik, és fizetni sem kell érte. Mondjuk ez egy másik téma, de télleg pofátlanul magas a benzin ára. Nekem annyiból szerencsém van, hogy hibrid autóm van. Benzin-gáz. A gáz ára 174 Ft. literenként. Környezetbarátabb is, és nem vesz le túl sokat az autó teljesítményéből. Körülbelül 150-180 ezerért beszerelik bármilyen autóba.
  • Mihail
    de az a vicces hogy ez köztudott, és amikor beszéltem egy amerikai ismerőssel, teljes meggyőződéssel mondta hogy nekik nem kell az iraki olaj(majd megdölglöttem a röhögéstől), mert nekik a "backyardukban" alaszkában van elég olaj. ignoráns egy banda. úgy be vannak manipulálva ott az emberek mint a xar.
  • Mihail
    jaja, mert többféle adó is terheli
  • ivjoe
    Télleg!
  • Taranov
    Hát én őszíntén szólva nem hiszem, hogy a háború és az olaj összefüggésben van.
    Az iraki háború is csak azért tört ki, mert az amerikaiak nem bírják megvenni az olajat, el kell lopniuk.
  • CybearBoy
    Tiltott találmányok. ;)
  • Taranov
    Kb. 150 Ft az adó.
  • ivjoe
    Eccer olvastam egy könyvet: Elveszett találmányok. Érdekes, hogy sokan, akik feltalálták (többen voltak) a víz meghajtású autókat, különös körülmények között meghaltk!
  • LittleL
    Én tudom miért nálunk a legdrágább az autópálya építés :

Az elő van írva, hogy az autópálya nyomvonalán régészeti feltárásokat kell végezni.
    Ez eddig rendben is van,
    de az ott előásott dolgoknak ugyebár "raktárakat" kell bérelni, és
    ezek a raktárak sokszor nem is igazi raktárak, hanem
    luxus módon berendezett Balatoni nyaralók, értékes ingatlanok,meg ilyesmik.
    Persze a nyaralóra is rá lehet fogni, hogy ott tárolják a leleteket.

És persze hogy az autópálya építő cégek gazdagodnak ezen is meg.
  • David2
    balf@aszság, mert:
    választás előtt állnak
    a magas benzinár mindent megdrágít->kinyírja a gazdaságot
  • LittleL
    nem is 50 % az adó, hanem sokkal több.

Azt tudom, hogy a benzinkutas haszna 1 literen 5 Forint,
    a benzin meg kb. 40-50 FT lenne.
  • Mihail
    ja már sokszor lábbal tömik be a kátyúkat.. nevetséges
  • gz8
    Egyik ismerősöm mondta: waze, amekkora bevétele van az államnak az üzemanyagból, fűtött utakon kellene már járnunk!

És piszok mód igaza van. Az ár több mint 50%-a adó. Talán ebből az összegből tenyésztik ki a kátyúfúró gnómokat, hogy aztán legyen mit - valljuk be őszintén - ordítóan sz*r minőségben befoltozni?
    Ilyenkor jut eszembe a Beatrice: "Elvágyódom messze / egy másik világba / egy ugyanilyenbe / csak egészen másba."
  • Mihail
    meg játszák a pártharcokat.. ami egy nagy műsor. jobb oldal, bal oldal. ez is csak arra jó hogy el terelje az emberk figyelmét. mint ahogy az egész fogyasztói társadalom lényege, h szépen mindenki befogja a száját, legyen elfoglalva a pénzkereséssel, az újabb és újabb termékek vásárlásával, jól túrja magát bele a képzelet világába.. azzal ne is foglalkozzon h mi történik.. ja és ha néha meleg lesz a padló, akkor lebuktatnak 1-2 politikust közülük, akik amúgy is útban voltak.. és nép megint befogja a száját.. de vajon meddig?
    az európai ember egyre fogy, a ázsia meg afrika szépen növekszik, tovább már nem is mondom mert fölösleges...
  • Mihail
    minden európai országban lopják a politikusok a pénzt, csak legalább nem ilyen pofátlanul, és igyekeznek vmilyen imázst felépíteni, de ezek..
  • Mihail
    hát igen a hidrogén cellás járművek már szépen ki vannak fejlesztve, csak éppen a világ urai, akik az új világrendet alkotják(hogy egy kedves professzor ismerősöm szavaival éljek) nem fogják engedni, h közforgalomba kerüljenek.