821
Tűrhetetlenül magasak!!!
-
Mihail #59 úgy legyen úgy legyen, szép környezetbarát jövő, egyelőre sajnos a elektromos viharok felé tépünk ezerrel.. -
#58 Tényleg. A balesetveszélyessel nem értek egyet. Egy k*rva vastag fém tartályban van a gáz, ami ütésre, kiengedi magából. Elvileg kb annyira balesetveszélyes, ütközni vele, mint egy normál autóval. Ami hátrány, hogy a csomitartód nagy részét elfoglalja a tartály :S -
Braveheart #57 én tuti mennék... -
#56 Hát ezaz szégyen hogy ki kell menni a szomszédokhoz benyáért mert az itteni árakat nem tudják megfizetni az emberek! Ez valamennyire a kormányt is jellemzi! Egy hatalmas sztrájk kéne nekik hogy megtudják mi a magyarok istene! Csak kérdés mennyien csatlakoznának ehhez a sztrájkhoz, mert hát sajna a magyar nép nagyobbik része még mindig birka! -
#55 ki nem kéne engedni őket, mindegyiket bebaszni oda 1 hónapra, és se ki, se be -
#54 Nem jó, amúgy sem járnak be -
#53 Hogy fogunk öregkorunkra nevetni ezen, hogy most mennyi a benzin ára.
Mert remélem öregkorunkban már valami vízzel hajtott autó lesz a meghatározó.
Sőt, nem is remélem, hanem biztos, mert a benzin már csak 30 évig lesz,
mert utána már olyan drága lesz a kitermelése, hogy nem lesz értelme tovább benzinmotorokat gyártani. -
Mihail #52 én azt mondom, hogy el kéne torlaszonli a parlamantet, és addig nem engedni be senkit, amíg nem csökkentik az adót.
ha meg továbbra sem változtatnak, akkor forradalom!!!!!!!!!!!
-
Mihail #51 inkább az utóbbira szavazok! :)
hát el kéne indítani vmilyen sztrájkot az tény -
#50 Arra még nem gondoltatok hogy kimentek a közeli országokba benzinért? -
#49 Jogod van hozzá: népszavazást kezdeményezni. -
#48 Igen szerintem is össze kéne,hogy fogjanak az autósok\fuvarozók és kivonulni az utakra. Mert ez már egy kicsit túlzás,hogy minden hétem szinte szemrebbenés nélkül emelnek 10 ft-al. -
#47 Vicc, viszont az volt ami tél vége fele volt. Járhatatlan volt az út!:)
Mihail: kéne olyan kis papír amibe sok ember aláírja vagy mi... mint mikor a gta-nál, h kihozzák pc-re, csak ez egy kicsit fontosabb dolog!! Vagy kiszúrni a politikusok kerekeit!:D:D -
#46 mhhh... én azt tudom, h rohadt drága ez a kurva benya!!
Utakon kerülgetem a foltokat és olyan mélyek, h néha átkell mennem a másik sávba. Egyszer így fogok neki menni egy faszopó autónak...
Full balesetveszélyes az út, és nem azzér, mert a vezető béna sztem. Hát én már ismerem azokat az utakat nagyából ahol járok, de ha vki nem ismeri, beparázik a luktól és telibe baszhat egy kocsit is.. -
Mihail #45 akkor tegyünk vmit! -
#44 Én még azt nem értem, hogy ha ennyi adó van a benzinen, amiből ugyebár utakat meg autópályát építenek, akkor miért fizetősek (mellesleg drágák) az autópályák? Beszarás, hogy már mindennel lenyúlnak! -
_Vegeta_ #43 Maradok az ukran uzemanyagnal. :PP -
#42 Csak nem nézed te is Juszt műsorát? :) -
Mihail #41 tudsz vmi konkrétumot mondani a spektrumos találmányról? mi alapján keressek róla neten? külföldi a feltaláló? -
#40 jah nemgyujtanék rá ha szivárog :D -
#39 igen az is egy probléma. Meg aztán nem vagyok benne biztos hogy az én autómba is betudják építeni... -
skristof #38 a gázzal a másik probléma, h balesetveszélyesebb :S
persze, manapság már mi nem az... -
#37 egyébként tényleg bármelyikbe beszerelik? -
#36 a gázzal egy probléma van, mégpedig hogy nem valami gyakori a töltő állomás. Bár haver bizonygatja hogy egyre több van, de én soha nem látok :S Ha biztos lennék abban hogy hol-merre fele vannak budapesten(18.kerületi vagyok), és is eltervezném a beszerelését -
#35 Nem is akarták megvenni soha, mert tudják, hogy el is vehetik, és fizetni sem kell érte. Mondjuk ez egy másik téma, de télleg pofátlanul magas a benzin ára. Nekem annyiból szerencsém van, hogy hibrid autóm van. Benzin-gáz. A gáz ára 174 Ft. literenként. Környezetbarátabb is, és nem vesz le túl sokat az autó teljesítményéből. Körülbelül 150-180 ezerért beszerelik bármilyen autóba. -
Mihail #34 de az a vicces hogy ez köztudott, és amikor beszéltem egy amerikai ismerőssel, teljes meggyőződéssel mondta hogy nekik nem kell az iraki olaj(majd megdölglöttem a röhögéstől), mert nekik a "backyardukban" alaszkában van elég olaj. ignoráns egy banda. úgy be vannak manipulálva ott az emberek mint a xar. -
Mihail #33 jaja, mert többféle adó is terheli -
#32 Télleg! -
#31 Hát én őszíntén szólva nem hiszem, hogy a háború és az olaj összefüggésben van.
Az iraki háború is csak azért tört ki, mert az amerikaiak nem bírják megvenni az olajat, el kell lopniuk. -
#30 Tiltott találmányok. ;) -
#29 Kb. 150 Ft az adó. -
#28 Eccer olvastam egy könyvet: Elveszett találmányok. Érdekes, hogy sokan, akik feltalálták (többen voltak) a víz meghajtású autókat, különös körülmények között meghaltk! -
#27 Én tudom miért nálunk a legdrágább az autópálya építés :
Az elő van írva, hogy az autópálya nyomvonalán régészeti feltárásokat kell végezni.
Ez eddig rendben is van,
de az ott előásott dolgoknak ugyebár "raktárakat" kell bérelni, és
ezek a raktárak sokszor nem is igazi raktárak, hanem
luxus módon berendezett Balatoni nyaralók, értékes ingatlanok,meg ilyesmik.
Persze a nyaralóra is rá lehet fogni, hogy ott tárolják a leleteket.
És persze hogy az autópálya építő cégek gazdagodnak ezen is meg. -
#26 balf@aszság, mert:
választás előtt állnak
a magas benzinár mindent megdrágít->kinyírja a gazdaságot -
#25 nem is 50 % az adó, hanem sokkal több.
Azt tudom, hogy a benzinkutas haszna 1 literen 5 Forint,
a benzin meg kb. 40-50 FT lenne. -
Mihail #24 ja már sokszor lábbal tömik be a kátyúkat.. nevetséges -
#23 Egyik ismerősöm mondta: waze, amekkora bevétele van az államnak az üzemanyagból, fűtött utakon kellene már járnunk!
És piszok mód igaza van. Az ár több mint 50%-a adó. Talán ebből az összegből tenyésztik ki a kátyúfúró gnómokat, hogy aztán legyen mit - valljuk be őszintén - ordítóan sz*r minőségben befoltozni?
Ilyenkor jut eszembe a Beatrice: "Elvágyódom messze / egy másik világba / egy ugyanilyenbe / csak egészen másba." -
Mihail #22 meg játszák a pártharcokat.. ami egy nagy műsor. jobb oldal, bal oldal. ez is csak arra jó hogy el terelje az emberk figyelmét. mint ahogy az egész fogyasztói társadalom lényege, h szépen mindenki befogja a száját, legyen elfoglalva a pénzkereséssel, az újabb és újabb termékek vásárlásával, jól túrja magát bele a képzelet világába.. azzal ne is foglalkozzon h mi történik.. ja és ha néha meleg lesz a padló, akkor lebuktatnak 1-2 politikust közülük, akik amúgy is útban voltak.. és nép megint befogja a száját.. de vajon meddig?
az európai ember egyre fogy, a ázsia meg afrika szépen növekszik, tovább már nem is mondom mert fölösleges... -
Mihail #21 minden európai országban lopják a politikusok a pénzt, csak legalább nem ilyen pofátlanul, és igyekeznek vmilyen imázst felépíteni, de ezek.. -
Mihail #20 hát igen a hidrogén cellás járművek már szépen ki vannak fejlesztve, csak éppen a világ urai, akik az új világrendet alkotják(hogy egy kedves professzor ismerősöm szavaival éljek) nem fogják engedni, h közforgalomba kerüljenek.