821
Tűrhetetlenül magasak!!!
  • Mike at home
    de
    eloszor is kene venni kozosen egy tartalykocsit
  • Mike at home
    mitol balesetveszelyesebb?
  • Mike at home
    meg a gaz budos!
  • Mike at home
    hm

egyesek velemenye szerint ellenseg kell nekik nem olaj
    hajlok arra, hogy igazuk lehet
  • Mike at home
    fogyasztoi tarsadalom helyett mi legyen? eljunk kommunaba, esetleg csereljunk? vagy bajologjunk a mezon ibolyat szagolgatva, mezitlab, egy lepedoben ugralva?
  • Mike at home
    teves

Kanada pl. allamilag tamogatja a fejleszteseket
  • Mike at home
    inkabbcsak nem szamit a penz

gondolom Dubaiban a vitorlas
  • ivjoe
    Látta valaki a Valami al Arab szállodáról a műsort? Ugye a szállodák rangsorolásában az ász az 5 csillag. Ennél több nincs! Vagy mégis? Ez a szálloda kapott még1 csillagot, így 6 csillaggal fut! Egyedül a világon. Turisztika emberek! Az arabok gondolnak, arra, hogy mi lesz, ha elfogy az olaj! Megtehetik...
  • Mihail
    az a baj, hogy ha elfogy ott az olaj, vagy túl drága lesz a kitermelése, akkor nagy gáz lesz, mert ezek a szuperhatalommal bíró olaj sejkek biztos nem fogják lenyelni h egyik napról a másikra nem keresik magukat halálra, még háború is lehet ebből..
  • STEVE STIFLER
    Ők lesznek a világ legnagyobb homokexportőrei
  • STEVE STIFLER
    Jó, majd nézd meg!
  • ivjoe
    Azt azért megnézném...
  • STEVE STIFLER
    40 év múlva meg nem lesz olajuk és földönfutók lesznek.
  • chungey
    Ha lenne vagy 10 tartálykocsim elhiheted hogy mennék én...
  • Mihail
    mondjuk ennek az a nagy hátránya, h baromi nagy a környezetszennyézés, a 20 literes fogyasztás meg annyira meterhelő egy családnak mint nekünk 2 kiló kenyér a boltból.
  • 2Bálint
    amikor kint voltam (december) azért nem csináltunk ilyeneket.
    De lehúzott ablakkal, nyitva a zárakat simán..
    benzinkútnál nem állítjuk le a motort, mert akkor nincs légkondi, és akkor nagyon meleg lesz stb...
  • I.C.ram
    Akkor már felment az ára. Volt idő mikor ingyé volt. Ismerősömék voltak kint, és mesélték, hogy az ottani emberek, ha kocsival mennek intézni dolgukat, akkor amíg bent vannak mondjuk vásárolni, addig járatják a motort...
  • 2Bálint
    hát azért nincsen ingyen...
    olyan 50 forintnak megfelelő AED egy lityi benzin...
  • Mihail
    vannak olyan arab államok ahol a benzin 15, a dízel 10 ft, úghyogy b*sszák meg magukat ahányan vannak a k*rva fejesek!
  • I.C.ram
    Dubaiban meg ingyé van... na bumm :D
  • Vlala #79
    akkor menj oda tankolni :-P
    Szlovákiában is olcsóbb, mégsem hülyézem le a szülőföldemet, hanem átmegyek tankolni, és utána "visszatérek szép hazámba"
  • chungey
    Kuvaitban meg 50Ft a benzin... pff
  • chungey
    Hurrá! Szerdától csökkentik vagy 3 forinttal! Éljen! Meg vagyunk mentve!
    A multkor valami olyasmit mondott a MOL hogy 65Ft-ért veszi a benzint.
  • PeeTeR
    ja az allam meg kinyalhatja a seggem, hatha benez ide valaki :D
  • PeeTeR
    multkor volt a hiradoban taglalva hogy valoban mennyi 1l benzin.. 100HUF... nesze neked arak
  • chungey
    Hozzá kell tennem bátyám pizzafutár, neki alap a vegyes üzemű gép.
  • chungey
    A Te esetedben ez igaz. Azért nekem nem volt ilyen szerencsém. Nekem ladám volt vegyes üzemű, de az benzinből 7et, gázból 11et evett. Meg a bemelegítés is tovább tartott. Meg gyengécske is volt. Viszont elég sokat jársz az autóval, neked megéri. De mondjuk meggondolandó egy kb. 200ezres befektetés, ha csak 1-2 évet használod a kocsit, azután úgyis eladod. A robbanásveszély nem olyan nagy, de a csomagtér azért csökken.
  • Vlala #72
    Hanem? Mutass jó példát!
  • mesor
    Már bejelentették hogy megint emelik a benzin árát!
    Most aztán már tényleg nem csak fenyegetőzni kéne!!
  • Zozo76
    Most akartam uj autot venni de inkabb veszek negy biciklit a csaladnak osz bepakhatjak :)
  • torrente
    Figyelembe kell venni, hogy milyen mértékben terjeszkedik a MOL az utóbbi években. Ahhoz, hogy erősödjenek, sok.sok zseton kell. Van ilyen erős cégük a románoknak, szlovákoknak?
  • mesor
    És elvileg tegnap megint olcsób lett az olaj világpiaci ára! Persze mi ezt Mo-n valamiért nem érezzük!
  • Vlala #67
    ez tényleg érdekes, hogy az ember a robbanástól parázik, miközben 50-nel megy biztiöv nélkül... mintha a negyedikről ugrana le.
    De a topic nem erről szól, a gázzal autózás tényleg megtérül, a benzin... tényleg, miért emeltek egy hónapon belül kétszer? Nem is 1-2 Ft-ot, hanem mindkétszer 6-7 Ft-ot. A "világpiac"-ra fogni elég átlátszó már, a szlovákok sem a Holdról hozzák... pedig náluk alig drágult tavaly óta.
  • mohamed
    A legnagyobb hidegben annyi volt a bemelegités, hogy beinditom a kocsit, kinyitom a kaput, kiállok, becsukom a kaput, indulok és az 1 -2 között már vált is az elektronika.
  • mohamed
    Vitatkozok, nekem van egy gázos Astrám, benzinből vegyesben 7 L, gázból 7.5L,benzin 250 felett, gáz 143. Havi 4000 km-t megyek, ez alatt 8 L benzin fogy, számolj. A robbanásveszélyről csak annyit, ha sufni tunning mühelyben rakatod bele koklerekkel akkor robbanhat, hivatalos beszerelönél a veszély elenyésző. A közelmult hireiben volt pár benzines égés, gázról nemhallottam.
  • chungey
    Nem csak balesetveszélyes, de nem is lehet kijelenteni h olcsóbb, mivel többet fogyaszt belőle az autó, meg indítani, bemelegíteni még benzinnel kell. Viszont környezetbarát.
  • Mihail
    úgy legyen, de egy ismerősöm férjének a kocsija 2 hete robbant fel, hál' istennek időben kiugrott a kocsiból(nem vicc), szóval ha családos ember vagy, akkor inkább benzinessel járjál
  • Mihail
    de még mekkora birka! áll a csúcsforgalomban és szépen vár nap mint nap(félreértés ne essék, én is ott ülök, de belátom hogy ez majdnem olyan bárány mentalitás, mint elmenni egy háborúba beállni a harcolók sorába, csak mert egy politikai rendszer arra kényszeríti az embereket)
    meddig akarják lenyomni a torkunkon a xarságaikat???
  • Mihail
    sztem egy jó politikusnak:
    1. nem kéne fizetés, mivel nem a pénzért kéne ezt csínálni(a legtöbb eleve olyan anyagi szinten van hogy ihaj)
    2. agymossásal mentesíteni kéne őket a személyes érdekeik képvisleléséről, és az emveriség érdekeinek védelmére kéne progrmaozni őket(amúgy is a legtöbb kormány ártatlanokon kísérletezik az agymosással, akkor inkább a korrupt politikusokon kísérletezzenek!)
  • Mihail
    LOL