GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 kerdes mikortol legyen a moka ,nekem fel 10 es 10-tol lenne a jo vagy nektek az mar keson van?
Jack, azt mondtad még be tudod szervezni egy haverodat. Akkor már meglennénk 4-en. Sikerülni fog?
Szerintem nekem jó lsz 9 után. Melyik pályán, és milyen autókkal?
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
jó de akkor mennyibe kerülne?mert engem ez nagyon érdekel mert már nagyon hiányzik egy jó verseny 😊
:-D Ahogy ombika írta kedden és pénteken nem tudok jönni egyáltalán...a többinél a mellékelt idõpnt és nap okés.
Basszus szerinted miert irtam,h prof szim fanok is ezzel nyomjak,de mar 2 honapja irtam,hogy en is ezt hasznalom+rajtam kivul vagy50 ember! 😊
nagyon király de géphez is jó? mert ott ps2 van írva
jah és te menyiért tudnád szerezni?mert érdekelne 😊
jah és te menyiért tudnád szerezni?mert érdekelne 😊
Logitech Driving Force Pro
Ezt hasznalja legtobb sim fun! 😊
Ezt hasznalja legtobb sim fun! 😊
Kicsit összezavarodtam, mert te meg azt írtad, hogy "Akkor tuzuznk ki vmi idopontot holnap este?" márminthogy holnap este döntsük el, hogy mikor legyen, vagy a holnap este legyen az az idõpont? <#conf>#conf>
Mindenesetre most mindkettõt letisztáztad, akkor holnap este megbeszélünk egy idõpontot. Gondolom akkor szerda estére valószínûsíthetõ a dolog.
Vagy ha betéved egy 4-ik ember, akár ma este is lehet?
Mindenesetre most mindkettõt letisztáztad, akkor holnap este megbeszélünk egy idõpontot. Gondolom akkor szerda estére valószínûsíthetõ a dolog.
Vagy ha betéved egy 4-ik ember, akár ma este is lehet?
Kuka es vegyel DFP-t,tudok jo aron ha erdekel!! 😊
Super:Rosszul ertelmezted ,pont kedd és penteken nem er ra!! 😊
Super:Rosszul ertelmezted ,pont kedd és penteken nem er ra!! 😊
Nekem nem teljesen világos... tehát akkor:
- kedden és pénteken idõponttól függetlenül ráérsz, H Sz Cs csak 8 után
vagy
- csak H Sz Cs, és akkor is csak 8 után ?
Akkor tûzzük ki Keddet, és 20:00-t. Jelezzen, aki szeretne jönni, de nem jó az idõpont! Áthelyezzük!
- kedden és pénteken idõponttól függetlenül ráérsz, H Sz Cs csak 8 után
vagy
- csak H Sz Cs, és akkor is csak 8 után ?
Akkor tûzzük ki Keddet, és 20:00-t. Jelezzen, aki szeretne jönni, de nem jó az idõpont! Áthelyezzük!
REdriotrol semmit se hallottam sajnos! 😞
Nekem este is jo akar ejfelkor is ,csak legyunk minel tobben,mert ugy az izgi az elso kanyarnal bevetele!! 😊)))))
Akkor tuzuznk ki vmi idopontot holnap este?
Nekem este is jo akar ejfelkor is ,csak legyunk minel tobben,mert ugy az izgi az elso kanyarnal bevetele!! 😊)))))
Akkor tuzuznk ki vmi idopontot holnap este?
Nekem hétközben kedd és péntek kivételével csak este 8-tól jó, hétvégenként bármikor.
RedRiot-ról tudsz valamit? A legutóbbi verseny óta egy hangot se hallottam tõle. <#nemtudom>#nemtudom>
bardocz, Prazelee? Nektek mikor passzolna?
bardocz, Prazelee? Nektek mikor passzolna?
Legalabb 4-5 lenni kellene,ugy az igazi!
1 haverom szerdatol mar lesz,meg ugye coderedet is beszerveztem ugyhogy hajr emberek!! Jo moka nagyon ,nem banjatok meg ,aki meg nem jatszott volna! 😊
1 haverom szerdatol mar lesz,meg ugye coderedet is beszerveztem ugyhogy hajr emberek!! Jo moka nagyon ,nem banjatok meg ,aki meg nem jatszott volna! 😊
Hát, úgy tûnik, már nem....<#rinya>#rinya>
Senki nem jelent meg hamachin. Elõre le kéne fixálni az ilyeneket. Így hirtelen bejelentve sokkal valószínûtlenebb, hogy elegen rá fogunk érni. Én sem olvasom 5 percenként a fórumot, gondolom más sem....
Senki nem jelent meg hamachin. Elõre le kéne fixálni az ilyeneket. Így hirtelen bejelentve sokkal valószínûtlenebb, hogy elegen rá fogunk érni. Én sem olvasom 5 percenként a fórumot, gondolom más sem....
Hát vártam 1 darbig, hogy jön valami válasz, aztán leléptem, azthittem nem lesz semmi..-<#szomoru1>#szomoru1>
sziasztok/ AZ A PROBLÉMÁM,HOGY NEM TUDOM FELINSTALLÁLNI A GT LEGEND-ET
NEM FOGADJA EL A KÓDJÁT MIT TEGYEK?
NEM FOGADJA EL A KÓDJÁT MIT TEGYEK?
beépített Windows tûzfal egyébként sem fog meg semmit meg nem jó semmire. Inkább valamelyik ingyenes tüzfal, Zonealarm, Kerio...
Azokat sem kell kikapcsolni, csak jól kell õket beállítani, hogy hamachi meg a játék kommunikálhasson.
Azokat sem kell kikapcsolni, csak jól kell õket beállítani, hogy hamachi meg a játék kommunikálhasson.
GTR2 fq-ból kimásolva:
"hamachi: A program letöltése és instalálása utan elinditjuk, elolvassuk a tennivalókat, és a Configure Hamachi részben beállítjuk a beállítanivalókat😊 A baloldali gombbal csatlakozhatunk a "Hamachi hálozathoz", a második gombbal hozhatunk létre egy "szobát" vagy csatlakozhatunk egy már meglévõhöz, a harmadik gombnál a beállításokat találjuk. További info a Hamachi weboldalán vagy az SG Hamachi topic-jában!
A csatlakozashoz MINDEN tûzfal programot le kell állítani. Így a beépített Windows tûzfalat is!
- Ha nem lehet a Hamachi szobához csatlakozni, valszeg megtelt, az ingyenes verzió max 16 kapcsolatot engedelyez.
- Ha azután sem látunk a játekban szervert, akkor valszeg nem indítottak, vagy saját gepen keresendõ a hiba😊"
"hamachi: A program letöltése és instalálása utan elinditjuk, elolvassuk a tennivalókat, és a Configure Hamachi részben beállítjuk a beállítanivalókat😊 A baloldali gombbal csatlakozhatunk a "Hamachi hálozathoz", a második gombbal hozhatunk létre egy "szobát" vagy csatlakozhatunk egy már meglévõhöz, a harmadik gombnál a beállításokat találjuk. További info a Hamachi weboldalán vagy az SG Hamachi topic-jában!
A csatlakozashoz MINDEN tûzfal programot le kell állítani. Így a beépített Windows tûzfalat is!
- Ha nem lehet a Hamachi szobához csatlakozni, valszeg megtelt, az ingyenes verzió max 16 kapcsolatot engedelyez.
- Ha azután sem látunk a játekban szervert, akkor valszeg nem indítottak, vagy saját gepen keresendõ a hiba😊"
Okes addig egyeztetunk ,de alig birom ki uj gep is megjott C2D es k...t angolt kell tanulnom!! :S
<#eljen>#eljen>Akkor egy kalappal! Szombat nekem is ok, kellene egy fix idõpont.