GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Nah..sajna én pont ma utazom el az ünnepekre...jó csapatást...remélem 1x összehozunk egy derbit :-)
Elkészültem 2. skinemmel:
Nem volt könnyû mert a BMW Template eléggé fel van szabdalva, de sztem nagyon cép lett. A kocsit amúgy Alexander Calder tervezte és ez volt az Art Car 1975-ben.
Nem volt könnyû mert a BMW Template eléggé fel van szabdalva, de sztem nagyon cép lett. A kocsit amúgy Alexander Calder tervezte és ez volt az Art Car 1975-ben.
Nah emberek +2 ember szerveztem DFP-vel,de most mar rajtatok a sor ,remelem unnepek alatt raertek majd... 😊
hali..
Valaki segitene?? Már egy ideje meg van a játék de sajnos nincs hozzá crack ki tudná megmondani honan lehet leszedni vagy a [email protected] cimemre küldeni egyet nagyon meg köszöném.
Valaki segitene?? Már egy ideje meg van a játék de sajnos nincs hozzá crack ki tudná megmondani honan lehet leszedni vagy a [email protected] cimemre küldeni egyet nagyon meg köszöném.
pályákhoz eddig nem mellékeltek😊 akkor lehet leszedek majd pár kocsit már csak a festése miatt is😄
Nem, nem kell lecserélni egy már meglévõt. Szoktak mellékelni egy readme-t vagy valamit mindig, ami leírja, hogy hova kell bemásolni a kocsi filejait.
A játékhoz kocsikat is úgy lehet hozzáadni mint a pályákat?hogy nem kell kitörölnöm az egyik már meglévõ autót?
Nem tudom mikor lesz csapatás legközelebb. Én még ma érek rá, aztán legközelebb már csak 26 v 27-én. De kétlem hogy ma még összejönne valami... 😞
"goatsglu"? Hát, nem tudom ez mi, én semmit nem csináltam vele, reinstall után nekem csak egy rebootot kért meg a kódot, aztán ment.
"goatsglu"? Hát, nem tudom ez mi, én semmit nem csináltam vele, reinstall után nekem csak egy rebootot kért meg a kódot, aztán ment.
DandSettingbe/profilnev-be bemasoltam ezt: goatsglu
Majd amit regen feltelepitettem GTL-t otthagytam azon a meghajton,minden valtozatlan es csak kodot keri be ujra es muxik wininstall utan!!!
Mikor lesz csapatas?
Majd amit regen feltelepitettem GTL-t otthagytam azon a meghajton,minden valtozatlan es csak kodot keri be ujra es muxik wininstall utan!!!
Mikor lesz csapatas?
Itt közülünk sztem senki. Talán MaverickSXT odaát a GTR2 topikban, már ha egyáltalán meg lehet csinálni. õ javarészt inkább az új játékokba rakja a régiek pályáit, nem pedig fordítva...
Ombi: akkor oszd meg velünk is, hátha legközelebb vkinek ilyen baja lesz. És hova, milyen könyvtárba, és milyen datát tesz a GTL? Mert a konfig, meg a karriered meg a statjaid azok mind a userdatában vannak.
Ombi: akkor oszd meg velünk is, hátha legközelebb vkinek ilyen baja lesz. És hova, milyen könyvtárba, és milyen datát tesz a GTL? Mert a konfig, meg a karriered meg a statjaid azok mind a userdatában vannak.
DEde tesz bizony,de mar megoldottam!!
Amugy 1 honapja jatszottam utoljara es ahhhhh ma mar majdnem elel.....tem ,annyira zsir volt csapatni 1et!! <#worship>#worship>
Most mar tenyleg ossze kell hozni 6-os party-t!!!
Amugy 1 honapja jatszottam utoljara es ahhhhh ma mar majdnem elel.....tem ,annyira zsir volt csapatni 1et!! <#worship>#worship>
Most mar tenyleg ossze kell hozni 6-os party-t!!!
WTCC-bõl makaót nem tudja valaki átkonvertálni GTL-be?mert aza pálya kegyetlen jó most mentem rajta 10 kört bmw-vel 😊
Hi!!
MEgneznetek nekem vmit please!
A documentandsettings-en belul hova teszi a profil konyvtarat?
MEgneznetek nekem vmit please!
A documentandsettings-en belul hova teszi a profil konyvtarat?
honnan lehet letölteni autó beállításokat a játékhoz amit csak a kocsi beállításainál megnyitok betöltöm és azt megnyitja és nem kell szenvednem a tesztekkel
brno van játékhoz mert wtcc-ben tudok játszani bill-el és abban van és szerintem jobb mint monza 😊😊
hi van hozzá crack v ilyesmi???
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
na de kéne egy kormány ami ha minden jól megy jövõhéten lesz is aszem 😊😊😊
amugy ovál pálya engem is érdekelne ott tudnánk jó versenyeket futni 😊
amugy ovál pálya engem is érdekelne ott tudnánk jó versenyeket futni 😊
Codered, oválpályáról tudsz esetleg? Nekem a pályanevek nem mondanak olyan sokat, nem tudom, melyik lehet az.
bardocz: honnan szereztél ilyen sok büntit?
bardocz: honnan szereztél ilyen sok büntit?
Elvileg egy Hungaroring nevü könyvtár van a tömörített fileban. Azt a könyvtárat beteszed a Gamedata\Locations könyvtárba, a többi pálya közé. A játékban meg simán megjelenik a pályák között.
ez plusz pályaként hozzáadódik vagy kim kell törölni egyet?ha nem kell kitörölni akkor valaki mondja el hogyan használjam plz
Már, hogy ne lenne!!!
Én kb. fél10-ig voltam fennt, de nem volt semmi...
Ahoj ezer bocsanat de b.nom hazajott es nevnapjan,majd elcsabitott az agyaba............... Remelem megbocsathato! 😊
Akkor ma mar semmi se lesz?
Akkor ma mar semmi se lesz?