7613
-
#180 Utana neztem a hibanak:)
Ugy nez ki, elsosorban komolyabb programozoi hiba, akadas az alaplai bus controllerek-kel (ide, scsi, usb, port, network). Az MS-nel kifejezett utalasok vannak a hasznalatara - foleg a nem MS driverek miatt, ami gyartonkent valtozhat -, mert ez a hiba mar mashol is elo jott, foleg a halozati, rendszer, kontroler ellenorzo reszeknel, programoknal.
Nem tudom, hhogy a SimBin-nel a "moddereken" kivul kik vannak meg ott, de ugy nez ki egy kulonallo jatek keszitesehez nem veletlenul kell specielis "felulet" programozo... ezt beneztek;))) -
#179 Hát én is elég sokat tóltam most a demót, szerencsére nálam nem volt ilyen technikai gond mind sok embernél.
A játék vegyes érzelmeket keltett bennem. Picit többet vártam tőle GTL filing, stb... Sajna nem volt alkalmam kormánnyal tólni, de billről is egész jól lehetett manőverezni segítségek nélkül is. A köridőt így csak 1:21-ig tudtam levinni egy Jaguar Type-E-vel. A grafika nem egetrengető, mint ahogy azt az előttem szóló is írta. A vezetési élmény mondjuk nem rossz, de valahogy picit üresnek érzem. Nem tudom leírni, hogy miért, csak valami hinyzott.
Mivel SF3-as játék lesz ezért vélhetően nem lesz elterjedt, s a fórumok is a "hogyan indítsuk el a game-t" hozzászólásoktól lesz várhatóan hangos. A sikerességét az is nehezíteni fogja, hogy jön ki ugye 1-2 igazán nagy név mostanában (rFactor, TRD3)...
Na majd meglátjuk. -
#178 Cak hoghy magamtol idezzek (#131): "Az egesz jatek parasztvakitas es penzeszsak... de mindegy:))))" :D
Komolyabban. Ha nem neznenk, hogy "regi es elavult" az engine, azt hogy honnan van, honnan "szereztek" a grafikai engine-t, kik csinaltak, hogyan, miert stb., csak ugy neznenk mint egy uj, autos jatekot a piacon (es annak is szantak a menu stilusaval, a teljesen leegyszerusitett kezelesevel stb.) - pl. ha ezt inkabb a TRD2, Ford Racing, SCAR, Jeep stb. melle helyeznenk -, akkor meg lehetne pozitiv is a helyzet, mert ahoz kepest eleg jo az iranyitas, jol skalazott az arkadtol a szimig, korrekt a belsonezet, jok a hangok, lesz multi, van tores s a tobbi "finomsag".
De hat az egesz koruli parasztvakitas, a felhajtas, a kapkodas hogy kitoljak idoben a demot es a jatekot, az erezheto para, rezketes, rinya es felelem hogy valaki, valahova belepiszkal a jatekba, es persze a csodalatos 10:5 aranyu kek halal erosen alaasta az egeszet ugy ahogy van:))) -
#177 Lehet ezzel ünneprontó lszek és sok embernek a lelkébe taposok, de ez az egész GT Legends egy nagy parasztvakítás. A grafikája nem jobb a TRD2-nél, sőt. Az egyetlen újdonság a dinamikus napszakváltozás. A replaynél semmi újdonság, ugyanolyan primitív, mint volt, meg sem közelíti a Nascar Racing 2003 replayét.
A Simbin úgy gondolta vesz egy új grafikus motort az ISI-től, aztán átülteti ugyanazt a fizikát, mint a GTR-ben volt, átdekorálja a menüket és ezzel kész is van, foroghat a pénzszerzés mókuskereke. Még arra sem volt érkezésük, hogy a demot optimalizálják, ami már-már nevetséges, bohózatba torkollik.
A szerencsétlen Doug Arnao ugyanazt a fizikát erőlteti ezekre a kocsikra is, mint a GTR-ben, csak most lehet egy kicsit driftelni velük, persze nem nagyon, mert akkor már tolja az orrát, meg jön a "minden tapadást elvesztettem, végem van" effektus.
Én írtam annao a botránycikket a hsw-n a GTR-ről. A véleményemet azóta is tartom annak ellenére, hogy pályát készítettem alá és ma is nyomulok vele a feeling miatt. De elég volt, még egyszer nem dőlök be.
Megvettem a GTR-t, az LFS-t, meg fogom az rFactort (kíváncsi vagyok az ISI új motorjára és a majdani modokra), de a GT legends-et nem. Semmi plusszt nem nyújt számomra még a GTR-hez képest sem... -
#176 Nekem tetszik nagyon, bár tényleg kicsit többet vártam, főleg törésmodellben, meg egy kicsit grafban is, bár az elég faja. -
Toya #175 Nem érdekes...nem kell ezzel ennyire foglalkozni...én már töröltem is a demónak még a nyomait is a gépemről :)
A Starforce restartot sem vettem szivesen, de hogy ezt a SimBin továbbfejlesztette :DDDD -
#174 egy 5let volt... hmmm érdekes a progléma, pedig nagyona védelemre sem lehet fogni, mert nekem a CRC is fennt van, szóval még össze sem akadnak és még egy Dtools is van fönnt, szóval még azt sem lehet mondani, hogy azzal :) -
#173 nekem van és megy zökkenésmentesen. -
#172 a törésmodell azért lehetne jobb, igaz ISI motor, de ez eléggé meg is látszik rajta, Professional módban éppen egy kicsit gyűrődik a verda. Igaz a mechanika elég jól van bellítva, mert az egy erősebb frontális ütközésnél megpusztul a verda, meg defektet lehet kapni, de azért én többet vártam, jóval többet. Majdnem minden téren...
-
#171 esetleg sp2?
mert nekem az nincs -
Toya #170 Átmentem a Racesimcentral fórumára, ott bizony osztják a fejlesztőket, mert van akinél csak restart, van akinél kék halált csinál a demó (nálam mind a kettőt produkálta már).
És az ottani tanácsok sem segítettek.
De igaz amit leírtál mert sokan ezzel le is írták a játékot, mint ahogy ez az ottani fórumban is olvasható.
És ne mondja senki, hogy ennyi embernek rossz a gépe :)
Itt nem felhasználói oldalon van a gond... -
bakkk #169 Egyebbkent en xp is telepitettem miatta,azt hittem az a baj.De nem erte meg,GTR mellett felejtos a jatek. -
bakkk #168 Meg erdemes kiprobalni a biosban bekapcsolni a fastwrite /vga/ -
K.András #167 LOL, már mindent kikapcsoltam, márcsak a gépet tudom ki kell azt is? -
#166 Kapcsold ki a vírusírtót. -
K.András #165 Nem müködik ugy sem, ezzel gyak lenullázta magát a fejlesztö, olyan demot kiadni ami 5-öl 3 embernél restartol egyenlö az öngyilkosággal, bár ahogy olvasom a hozzászolásokat milyen biztos megveszem majd ezt is, de sokan lesznek akik ez miatt többet a játékhoz nem nyulnak ez garantált... -
#164 pontosan ezt irja ki multiple_irp_complete_requests -
#163 kék képernyő és memóriahiba és el kezd számlálni -
#162 mit ír ki? -
#161 elinditom a demót és kékhalál /1gb memória van/ eredeti gtr fent van az hibátlan -
#160 azért van a PS2-re komoly szim is, pl. az Enthusia Racing...símán felveszi a PC-s játékokkal a versenyt szimuláció tekintetében... -
#159 a #126 nem jött be senkinek? nekem azóta símán megy... -
K.András #158 #97 Lehete parasztság amit most irok, de örülök hogy nálad is ezt csinálja, jobban mondva nem annak örülök, hanem annak hogy tudom nem a gépem szar... -
RedRiot #157 Gépigénye milyen a játéknak? Kinek hogy ment? -
steweee #156 sztem jó, de nálam sosem a "real shadow pixel shader maxi-antialiasing-anisotropic filterint" volt a lényeg, ha egy játéknak van olyan jó grafikája ami már elég jó ahhoz hogy élvezetes legyen, akkor csak a játszhatóság és a játékmenet az ami számít. legutóbb a nfs porsche unleashedet újra végigjátszottam és tök jó volt. pedig nem egy mai darab és nem egy szenzációs grafikai szint(manapság) -
#155 szar fos okádék arcade ps2 szemét? ugye jólsejtem hogyaz?:D -
#154 Es ez szerinted milyen lehet a kep alapjan?!:)
*Mindjart jon "kedvenc" lobbyzos emberunk, es meglincsel:DDDD*
-
Szabacs #153 Hát ez elég zsönge lett, maradunk az LFS-nél. Kb ilyen: -
steweee #152 a képek alapján úgy tűnt. ha az irányítása jó lesz, akkor jó lesz :) -
#151 - Nem jelent meg.
- Kulonallo jatek.
- Egy-ket kepbol hogyan tudod eldonteni, hogy jo egy autos jatek?! -
steweee #150 ez mikor jelent meg? egyébként különálló játék vagy a fia gt racing-nak egy kiegészítője? azt nem kérdezem hogy jó e. látom -
#149 nesértegess pls -
#148 Hacsek és Sajó? Stan és Pan? Don Quiote és Sancho Panza? :))) -
#147 loller -
#146 Istencsaszar es Duddits:))) Kegyetlen egy paros lenne;))) -
#145 te nagyon nagy pro vagy:D -
#144 Én meg azért mentem el, mert ilyen érthetetlenül írni...
M@trix! Nagyon szépek a képek! -
bakkk #143 Akinek restarol a GTl kapcsolja ki a virusirtot. -
Toya #142 Azért ez mókás lenne ha így lenne.
Mivel minden más program többek között a GTR is tökéletesen megy :)
Nem mindenre az a megoldás, hogy szar a windows :)
De azért elmentem amit írtál és alkalomadtán visszaidézem majd neked, mert tuti lesz ez még így sem :P -
#141 ti nagyonoksok nekem tökéletesen fut annak a gépe , winfosa szar akinek nemmegy ujrindul...