7613
  • Travelos
    Az SF3-at már régesrég feltörték, és vannak crack nélküli módszerek is a kijátszására !

• Alexease
    Egyszer biztos feltorik majd, de tavaly aprilis ota meg nem sikerult ertelemsebb eredmeny elerni vele;) Es mivel driver szintu, vagyis ha kell naponta frissitik - es nem csak a jatekban, hanem a komplett gepeden - eleg nehez szules lesz;) Lasd TRD2 es GTR topicot, kaotikus allapotok vannak neha;)) Es mivel ez is SimBin, igy ez is kemenyen SF3-as, sot azon kivul minden fontosabb file-t sajat kodolassal is ellatnak amodderek ellen...
  • Alexease
    Probald ki:) De amugy sokaknak nem megy...
  • Narancs
    Nem láttam még olyan védelmet amit föl ne törtek volna. Nem ismerem az SF3-at, de lesz megoldás. Ha nem, akkor nem játszom vele. Na bumm.
    Amúgy kipróbáltam persze, kurvára tetszik! Pedig egyáltalán nem vagyok játékos, de asszem ez le is jött nektek...
  • asfa
    szasztok megvan a demo de windows server 2003 oprendszerem van az alatt nem megy mer ugy hallottam???
  • Travelos
    Na akkor én is mondok már valami nagy okosságot:)

Szóval a nép itt most két demo összehasonlítgatását végzi, rFactor és GTL. Az rFactor demoja előtt én még életemben nem raktam fel demot a gépemre, mert a végleges általában teljesen más lesz úgyis.
    Nem kellene esetleg megvárni a véglegest, és utána eldönteni, hogy melyik is jobb valójában, és hogy megveszem-e, vagy nem veszem meg (hátha lesz warez, csak a kipróbálásra persze).
    Addig ennek szerintem nem sok értelme van, mert a nyakam rá, hogy az rFactor se lesz hibátlan, és a GTL-ben is lesznek javítások bőven a demohoz képest.
  • Alexease
    Kiprobaltad mar ademot egyaltalan?! Ha igen, akkor tudnad hogy mikor jelenik meg;) Sot, ha meg a warezen kivul meg a jatekokkal is foglalkoznal, olvasgatnal itt-ott, mar akkor is tudnad. Valszeg tok foloslegesen gepelek, de a lenyeg az oktober:D
    Amugy meg ugy sem tudod majd hasznalni a warez-t, mert SF3-as...
  • Narancs
    Ok értem köszi. Kb mikor fog jönni? Lehet ezt már tudni/sejteni?
  • zoltang
    Ma tettem fel a demót. Nálam semmi baja nem volt, akadásmentesen szépen fut a ATI catalyst 5.8-al. Nekem kormányom nincs, de gombokkal élvezetesen lehet vele versenyezni. Mellesleg a starforce védelemre a kerio tűzfalam behatolás miatt letiltja a progit alapból, csak úgy megy a starforce ellenőrzés, ha a behatolás védelmi rendszert lekapcsolom.
  • JuanG
    amúgy én megköszönöm a simbinnek hogy belekezdtek ebbe a játékba, mivel megvették az rF motorját, így az ISI-nek lett kis pénze a fejlesztésre (remélem) :DDDD
  • JuanG
    mindkettő LOL
  • malter
    mind2
  • Narancs
    Mé lol bazze? Más értelmét nem látom a játékos fórumoknak, mint a fasza letöltés címek megosztását.
    Vagyazért LOL mert a játék még nincs kint csak a demó?
  • HPt
    , plz
  • Istencsászár
    figyu, neked ahogy nézem,látom minden gyerekes szánalamas csak amit te csinálsz az az űberkirály többi láma bocs de aztmár rég leakartam irni Gamestar pedig egy nagyon szinvonalas magazin MO-n a játéktesztek meg az irások hmm embertől függ neked nemteccik aki irta annak meg igen azt nemolyan nehéz felfogni.. most lelámázhatsz hogy 10 éves suttyó faszláma vagyok mer eztfogod eddig is ezt tetedd. bocs de ez ugymost kijött belőlem..
  • Toya
    Bár azért ha a 90% fikázza az nem lehet véletlen vagy csak én értelmezem úgy, hogy a 90%-os fikázás nem egy jó játékot takarhat (bár ugye én nem írtam róla semmit, lévén meg sem tudtam nézni)?

Véleményem szerint meg el vagyunk látva jó szimulátorokkal és vannak olyan fejlesztők akiktől el is várja az ember a minőséget.
    Valszeg ebben az esetben nem azt kapták az emberek amit vártak.

A Gamestarról én sem mondhatok éppen hízelgő véleményt, mert milyen újságíró lehet az aki a GTL-nek a motorját a SimBin korszakalkotó újdonságának tartja, arra sem véve a fáradságot, hogy utána nézzen a neten pontosan ki is fejlesztette a játék alapmotorját.
  • malter
    elvileg azt várnám ha beteszem kanyarba kicsit driftelve akkor finom gázadagolással seggét rakosgatva vigyem tovább,de itt az orrát tolja kifelé
    volt 1 "apro" balesetem kis koccanásbol neki mentem a pit bejáratnak és átrepültem szembe a palánkon,na mondom ha már itt vagyok szétnézek:)és találtam 1 kis teszt pályát 2 külön kis pálya de látszik hogy valami szerepe lesz
  • Alexease
    A GameStar-t hagyjuk... neha eleg szanalmas gyermek magazin... erdekes elkepzelesekkel, velemnyekkel. Ha az ottani forumokba bele olvas az ember, akkor nagy atlagban az itt is neha felbukkano gyermeteg-lama szinvonalat talalja.
  • obe
    egyetértek, érdekes a gamestar uj királyként üdvözölte..a gtr-t is az ő előzetesük alapján fedeztem fel, akkor nem tévedtek..)
    tudom jön az rfact, de várjuk csak meg mi lesz belőlük..az én véleményem jobb ez annál mint amit eddig itt kapott...peace
  • Alexease
    Ez olyan szokasos diagnozis;) Elvileg az elso-hatso hiddal lehetne jatszani, hogy mennyire csavarodjon el a kaszni, es igy mennyire kilincseljen be a kanyarba, de itt barmit allit az ember, mint halotnak a csok;)) Meg s difikkel is lehetne jatszani, de a hatasuk hasonlokepp nulla...:)

Aki kiszeretne probalni, milyen lehet egy Jaguar E-Type szintu es karaszterikaju auto, mennyire tolna a segget, mennyit szamit a bealitas, az tesztelje le a netKar-ban a Ferrari GTO-t... Ott korrektebben fogja erezni az autot, de egy cseppet nehezebb is lesz a dolog:))))
  • Istencsászár
    hmm,hmm nemértelek titeket annyira nemvagyunk elárasztva ilyesféle "komolyabb, igényes" simekkel hogycsak kijön 1 azt csak fikázza a 90% hmm,hmm
  • malter
    nem hiszem hogy léteznek ilyen emberek:))
  • malter
    akármelyiket probálgatom kanyarban gázadásra vagy tolja az orrát,vagy hirtelen megindul a hátulja de akkor már nem lehet megfogni
  • malter
    nekem olyan érzésem van mintha alulkormányzott lenne minden auto vagy lehet ezt valami beállitásal korigálni?
  • Alexease
    Hat ba*sszus... invazio fan a forumban (pl. GTR -> "Sziaxtok! valami játékmentés kellene, kéne az öxes pálya-autó!! PLIIIZ!!! HSW-n néztem,de wagy hülye vok wagy vak..."
  • bodesz
    :D :D lol...admin delete sztem :P
  • Narancs
    Tsá srácok!
    Van már valami magyar SMS web ahonnan le lehet szedni? Wanadoon még nincs
  • Alexease
    NP!
  • Alexease
    Van ott demo is, nezz korul jobban:)
    De ha csak billel akarsz jatszani, akkor felejtsd el, az nem neked valo! Az CSAK kormanyal lehet hasznalni (normalisan, ertelmesen stb.).
  • Torry
    Bocsesz, már megvan:D
  • Torry
    És azzal lehet játszani is?
    Mert hivatalos oldalról csak patch-t tudtam szedni.
  • Alexease
    Ez van. Hiaba az F1C/GTR engine, hiaba a koncepcio, ha az ember "autos jatekot" akar valszeg a TRD3 nagyon jo lesz, hameg szimulatorozni, akkor ott a mar megrendelheto rFactor...
  • Torry
    Hát nemrossz, szerintem kellemes a graf.
    Hangok baszott jók, csakhát bill-el nem az igazi :D
  • 3P
    Igen, amint egyre többet megyek a demóval egyre valószínűbbnek tartom, hogy ez kimarad az életemből. Nem annyira rossz, de jön(nek) ettől hamarosan jobb(ak), így kicsi a ralitása, hogy ez befutna.
    Na mindegy, várom az rF-et és a TRD 3-at.
  • Alexease
    Hogy azert a jatekrol is beszeljunk, hamar "osszedobtak" nekunk...:)

Tegnap mentem par teszt versenyt (10 korost. Hogy miert csak ennyi lehet?!), 10 AI-val, full szim-ben (Professional;D), cockpitbol, utolso helyrol indulva stb. (Csak a napszakvaltozas miatt, vagyis hamarosan "eredeti" graffal, rF rulezz;D).

De. A legjobb koridokben 4-6 masodpercet ramvernek?! De versenyben, kenyelmesen tudom magam tartani a kozepmezonyben. Barmilyen autobeallitas, szinte hatastalan, tizedre annyit megyek?! Raadasul a AI catch-eppol es/vagy csal:))) Olyan mintha szandekosan kicsuszna, belassitana elottem, es altalaban a verseny utolso 1-2 koreben - amig 8 korig vegig mogottem volt - lazan allva hagy az egyenesben, kifekez es 2 kanyar utan mar nem is latom?! Valszeg, meg nincs beallitva az AI, de igy eleg erdekes:)
  • 3P
    Topikjában nézz körül!
    KATT
  • Torry
    rFactor?

Ez mi lesz?
  • Amse
    jah, nagyon úgy néz ki, hogy rFactor uralom lesz.és nem véletlenül:)rFactor Rulez!
  • HPt
    szerintem komolyan pénzkidobás megvenni ezt a játékot, pláne az rF fényében, mondom ezt úgy hogy elsők között voltam magyarországon akinek eredeti gtr-je volt
  • 3P
    Reméljük, hogy a full-ig kijavítják...