7613
-
K.András #260 Figy lehet igazad van, sajnos én még mindig nem tudtam kiprobálni, igy érdemi vitába sem tudok belefolyni ami az autok viselkedését illeti... -
#259 shader az uton, tájon :) mást nem nagyon láttam :) A kocsik is inkább poligonból vannak megoldva, pedig ha már dx9, lehetet volna bump/normalmapozni. Akkor talán 20 autóval sem menne 10 fps alá :) -
#258 régen röhögtem már ekkorát ... "csupor geci"
Mások már megmagyarázták az együgyü warezos fogalmát - én igy erre nem térnék ki még1x.
Az a helyzet, nekem tetszik ez a szemét demo :D Nem nyomta fel az agyam az sf3 reboottal (gondoom a legujabb védelem van épp a gépemen), nem fagytam ki, nem kékképernyőzött a gém, csak kellemesen elfutott minden maxon - köszönhetően a kevés kocsinak(pedig nincs atomvillanás vidkártyám). Szép is a játék, bár ilyen téma mellé, ilyen tálalással könnyedebb, árkádosabb pályák jobban jöttek volna ki ... csak azzal meloja lett volna a SimBinnek :D Mind1, el lehet ezzel is tologatni, de SZVSZ 1-2 emberen kivül nem sokan fognak itt a topikban fél éven belül irogatni a játékbeli élményekről ... :)
Ami kritikán aluli, az a borulás ... nemtom ezt hogy gondolták :D Amikor megtapadnak a kerekek és elindul a kocsi ... hát ilyen unrealisztikus viselkedést már 5 éve is megmosolyogtam volna ... tanulság: ne kerüljünk ilyen helyzetbe ;)
Összességében leszedném/lewarezolnám, de fizetni nem fogok érte :) Pláne nem egy SimBinnek :) -
#257 Amúgy kb mennyi dx9-es effekt van a játékban? -
#256 Csács!Kipróbáltam a demot,tapasztalat:
Az én kétéves konfigomon fullra huzva fut,az árnyékok vannak egyedül mediumon,
élsimítás nincs és szaggatás nélkül futoot.A nagyon grafika tetszik,sokkal szebb mint a GTR-é.Viszon a fizika az borzalmas.Állok az út közepén oldalról belémjönnek és csinál a kocsi egy csavart a levegőben.A törés amatőr módban hasonló a gtr-hez professinalba még nem próbáltam.
Remélem a teljes verzióban javítanak a fizikán. -
#255 És miért illene megnéznem a weboldalt?
Ez kötelező, vagy mi? Ne röhögtessél már. Elismerem nem rajonkok a játékokért úgy mint ti, de ezért már le kell engem nézni? Ezt inkább fordítva szokás...
Amúgy a játékból az öcsém lépett ki, én nem láttam a feliratot. -
#254 Ha hasznaltad a demot es tetszett, akkor legalabb a weboldalt illene megnezni mielott huzni akarod, ott meg talaltad volna a lenyeget, nem kerdeztel volna hulyeseget.
De ha mar demo. Annak a vegen ott van bazi nagy betukkel a megjelenes datuma... -
#253 csakmielőtt teljesen alap dolgokat kérdezel ésha kicsit naprakészvagy a játékhírekben ami nemugytünik akkor senki nemugatna ha előtte megnézted volna valahol pl hiv. hpn -
#252 Általában játszom a játékokkal, nem elmélkedem róluk. Télleg nem tudtam, hogy ki csinálta és miért. Most ezért prosztó vagyok?
Leszedtem a demót és tetszett. Ezért kérdeztem, hogy le lehet-e már húzni vhonnan. Más fórumokon ez alap, itt meg rinyáltok miatta, hogy "jajj, ilyet nem szabad! Megbüntet a tanítónéni!"...Beszarás, komolyan mondom...
-
#251 bazz, warezos és együgyü warezos között van némi különbség, arról hogy a másodikat magadra vetted nem tehet
de pl. akinek fingja sincs a játékról, és idejön hogy "hol van a crackem??" az együgyü, és azzal van baj, akinek csak nincs a játékra pénze de legalább annyi eljut az agyáig hogy mi is ez eszik vagy isszák, azzal szerintem világon senkinek nincs baja, nekem se -
#250 nehogy kiprobáld nagyon szar ........ mérkell mindig a másik véleményéra adni az a lényeg neked jöjjön be a többi nemszámit -
#249 Visszaolvasáskor láttam, hogy enyhén szólva nem sikerült úgy a játék demója, mint a GTR demója. (direkt kihangsúlyoztam a demót, mert hátha javítanak még rajta) :) Nagyobb részének el se indult, az AI csal, a kocsik viselkedése se túl jó. Azért egyszer érdemes kipróbálni? -
#248 Azért ha beszólsz, azt tedd sorbarakott betűkkel, ne hagyj ki betűt, és ügyelj az igeragozásra is :DDD (tudom, most geci voltam :), bocs, de nem tudtam kihagyni) -
#247 Felejtsetek mar el a hulyesegeteket. Itt senki nem anti-warezes, mindenki letolt amit kell. De esszel es kulturaltan!
De nezd meg pl. Narancs ELSO hozzaszolasat (#194) meg ezt #208. Lefogadom hogy fiongja nem volt a jatekrol, ki csinalja, miert, mikor stb., csak meglatta es mar azonnal huzna is ingyen.
Az utobbi ket-harom nap amugy is kritikan aluli volt. Valszeg azert ez az azonnali felhaborodas. Neha olyan emberek jelentek meg a forumon, akiknek szerintem amputaltak az agyat...
-
#246 ő csak arra akart rávilágitani hogy nemkéne warozlni a topicba henam a gémről beszélni nemő hanem ti vagyok a lám... -
#245 Egyébként te még soha semmit sem töltöttél le??? Mert ha ez nem így van, akkor nézz magadba (mert én úgyse tudom meg soha, hogy töltöttél-e vagy nem, de engem úgyse érdekel, mert ez a te érdeked, hogy bunkónak látszol-e vagy nem), hogy melyik forumozóra, mit állítasz. -
#244 Tod nem szeretem ha azért le "együgyüz" egy másik fórumtárs, mert nincs ilyesmire pénzem. Szerintem kettőnk közül ő a szánalmas. Nem ismerem, és én sem őt. De azért én együgyü vagyok mert warezról töltök. Mivel ez fórum, sajnos gyomron nem rúghatom. Ígyhát marad a csupor gecizés. Ha már együgyü warezos vagyok, akkor hadd gecizzek. -
#243 Engem pont az ilyen gondolkodású emberek basznak fel, hogy a fórumon néhányan kurva becsületesnek akarnak látszani... De azt nem értem, hogy ez mire jó?? Valaki világosítson már fel! -
#242 tudod az nem szánalmas ha valakinek esetleg nincs pénze egy játékra, de aki így viselkedik forumon az erősen, csupor geci lol :) -
#241 Együgyü warezos a kurva nénikéd te csupor kis geci...
Én sem nézem le azokat akik tízezreket szórnak játékokra (anyám borogass)...Lehet neked anyuci megveszi, de van aki a fizetéséből él. -
Marco #240 Ez az élet minden területére igaz. -
#239 látom a kevés játékos küzd az együgyü warezosokkal itt is :D -
tasselhoff #238 Az a gondom, hogy az a minimális csúszás szerintem kevés. Én speciel a Sports Car Racer-ben is azt szerettem, hogy meg kell küzdeni a saját autódal is és ez itt nincs. Egy több 100lovas kihegyezet versenygép vezetése nem egy egyszerű feladat. -
#237 Kulonben a titok nyitja a jateknal az lehet, hogy sajnos az engine (gMotor 1.0 - F1C/GTR) alkalmatlan az oldalso erok normalis szamolasara ugy a gumik mint felfuggesztes teren, vagyis egy hataron tul csak a tapadas vesztes van, kormany kilagyulas es csuszas. Ami nem gond, mert termeszetes, csak hat kozvetlen ez elott, kozben es utana folyamatosan valtoznia kellene a gimitapadasoknak, a teljes sulyelosztasnak, kaszni mozgasnak, eroknek stb., amirol visszajelzes is kellene amivel bizonyos mertekig lehetne kontrolalni - de legalabb erezni - a kaszni, kerekek helyzetet.
Es mivel ez nincs, igy szerintem egyszeruen csak "segitsegeket" epitettek bele gyarilag - meg a Prof-nak nevezett szintbe is - hogy meg ha nem is teljesen latvanyosan, de legalabb minimalisan lehessen csusztatni az autot. -
tasselhoff #236 Hát ez az
Az aranyos volt, hogy az én 14 éves Peugeot 205-nek modern a futóműve ezen nagyot nevettem -
#235 Egy atlag kocka ladat, kissebb gyakorlassal, meg szaraz kockavovon is kenyelmesen korbe-korbe lehet forgatni:)))) -
tasselhoff #234 Arról beszélek én is mint Alexease. A mai autók nagy részének van olyan futóműve ami szélsőséges esetben tolja ki a kocsi elejét de ezek is főleg első kerék meghajtásúak. Ha egy kicsit gondolkozol akkor rá kell jönnöd, hogy az ilyen öreg autók ennyire erős motorral a kanyarokba nagy gáznál vígan tolják ki a seggüket. Egyszere próbálj ki egy kocka ladát nedves úton még az is képes kitolni a seggét pedig nem egy erőmű. -
#233 pont ez a bokkeno, hogy 40 eves autok:) A leggyengebb is ~200HP (600kg) a legerosebb meg ~450HP (1300kg), azert az akkori gumi, felfuggesztes technikanal kicsit erdekes lenne, hogy a kanyarban padlo gazon (magasabb fordulaton is) egyszeruen csak kanyarodik, tolja az elejet, es inkabb csak gaz elvetelnel kezd "kifordulni" a hatulja;)
Bar ez is "csak jatek" mint a tobbi, de nezd meg a GPL-t vagy a netKar-t (abban a Ferrari GTO-t), ami "hasonlo" technika-teljesitmeny, hogy menyire "harap" az auto hatulja;)
Az egyik munkatarsam autos ujsagnak is dolgozik, szokott tesztelni foleg regi autokat is, ment mar az itteni Jaguarhoz hasonloval (bar nem ezzel atipussal, nem ilyen erossel stb.), de azt mondta vadalat:) Atlag embernek hasznalhatatlan, csak "felkeszult elmenyvezetesre" jo, az egesz auto szinte a pilota mogott "tekeredik":)) -
K.András #232 Gondolkoz már, a 14 éves Peugeotod sokkal fejlettebb mint ezek a 35-45 éves autok, ergo lehet te itéled meg rosszul, több100 lovas autok a maihoz képest nulla leszoritoerövel, mégis mit vársz? -
tasselhoff #231 Tegnap felraktam a demo-t és nálam tökéletesen megy. Én egy kicsit csalódtam a demoba mert az autók viselkedése nem valami fényes. Nem értem, hogy egy több 100lovas hátsókerék hajtású autó úgy tolja ki a kanyarokba az elejét mint az én 14éves Peugeot-m. El lehet felejteni, hogy a gázzal rakosgatod a kocsi seggét a kanyarba. A Sports Car Racer-ben ami nem egy mai játék minőségibb volt, ott lehetet játszani a gázzal érezni lehetett amikor nagyobb sebességgel mentél bele egy kanyarba akkor a kocsi hátulja kezdet elpattogni az ideális ívről. Remélem ezeket kijavítják és akkor egy jó játék lesz, mert a grafika szerintem jó és keyboard-al is lehet játszani. -
Marco #230 Ilyesmire gondolsz?
FIA GT 2005 MOD for GTR -
#229 Pontosan így gondoltam én is... :) -
#228 Kinek milyen gépen fagy? Mert nekem 1800+ palomino , Gef4ti200 128MB, 512 Ram százszor jobban megy mint a GTR 1024*768 minden high + 1-2 full dx8 shader. És 1 pillanatra se fagyott. A töltési ideje pedig töredéke a GTR-ének. Szerintem jól sikerült az engine optimalizálása, csak mostmár csináljanak hozzá egy GTR 2005 mod-ot is :) Tudom telhetetlen vagyok. De le a kalappal a fejlesztők előtt nagyon kemény lett ez is. -
Marco #227 Hát ez szomorú. Akkor én a szerencsés kivételek közé tartozom. Még nem fagyott le. -
#226 "The demo version of the historic racing simulation impressively underlines the quality of the new reference..."
Csak az a bajm hogy 10 emberbol 7-nek azonnal megfagy:)A SimBin tokon szurta magat... Ahany kulfoldi forumon jartam, csak a fagyas volt a tema. A jatekrol nem sokat beszeltek. Aztan jott a csend... -
#225 szép a cucc de nekem keményen fagy már a menüben.Szal kell még dolgozni rajta -
Travelos #224 Vannak olyan csapatok, olyan fejlesztők, akiknek a termékeit érdemes megvenni, mert megérdemlik, de egyszerűen szükség van warezre, és igenis megéri a kínlódást egyes játékok elindítása, mert senki nem akar zsákbamacskát venni.
Én igencsak fognám a fejem, ha a TRD2-t megvettem volna próba előtt, milyen jó, hogy nem tettem meg!!! 5-10e Ft is pénz! -
#223 hát sztem nem érik meg a kinlodást olvasgattam én is hogy lehet müködésre birni,de normális nem igazán lesz soha nightmare-nek is megvannak a hátrányai daemont nem lehet törölni meg mittomén(bár lehet ez nem az) de ne offoljunk:) -
Travelos #222 Az igaz, hogy a TRD2-t és a GTR-t nem, de a warez 1.4-es GTR és a TRD2 is itt figyel a gépemen, és soha semmilyen bajuk nem volt(SF Nightmare-es megoldás)! -
#221 a gyengébbeket igen