7613
-
Marco #380 Formula, Supergamez és PC Guru. -
#379 Szépek a képek... Köszönet érte. -
#378 Még egy kérdés melyik újságnál dolgozol? :D
Amugy grat hogy játszhatsz vele -
Marco #377 A kiadótól van a verzió.
1280x1024-ben csináltam a képeket, ezt használom játék közben. -
#376 Nagyon Zsear ez a game!! -
#375 Amugy honnan van a tesztverzió? És milyen felbontáson van a játék? -
Marco #374 Később teszek fel még párat. Meg talán videót is, ha engedélyt kapok rá. -
#373 Nice
MÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!! -
Marco #372 Harmadik és egyben utolsó adag:
-
Marco #371 Második felvonás:
-
Marco #370 Egy kis exkluzív meglepetés! Ezeket a screenshotokat még nem láthattátok sehol, most készítettem őket.
-
Marco #369 Természetesen meg is fogom venni. ;) -
#368 De meg is akarod venni, vagy csak a megjelenes erdekel?!:)) -
Marco #367 Na jah. Majd meglátjuk mit alakítanak a szomszédok. Amint tudok többet írok majd. -
K.András #366 Oks, természetesen neked drukkolok csakhát a tapasztalatok :) -
Marco #365 Hát akkor itt a fórumon nem tudlak meggyőzni. De remélem azért te is azért szurkolsz, hogy nekem legyen igazam. Ha megjelenik majd itt is, akkor visszatérünk rá, hogy kinek lett igaza. :) -
K.András #364 GTR is le volt forditva, kb fél évvel azelött hogy megjelent volna ;) -
Marco #363 GTL már le lett fordítva... belső infó. -
K.András #362 "Itthon egy hónappal később"
Ezzel még várjál, nehogy 1 év legyen :(
Ha megint "összekötnek" minket az idiotákkal akkor lesz az 1 év mert mire leforditják, GTR-nél is 3 honap ment el CSAK ezzel a kedves szomszéd miatt... -
Marco #361 A hivatalos honlap szerint október 6-án jelenik meg. Itthon egy hónappal később, magyarítva és magyar nyelvű kézikönyvvel. -
#360 hát pörög ja, mer nincs miről írni :CC jönne már ki végre O_O -
#359 Létezik wallpaper???
Kéne nekem egy! -
#358 pörög a topic.... -
#357 azon az eredeti nem fog segiteni ... ;)
(sztem töröljön valaki mindkettőnket) -
#356 Nekem meg van a DTM 2 warezes,de s**r a hang.
Meg fogom venni 2500ft-ért:) -
#355 Maximálisan egyet értek veled. Az még véletlenül se forduljon elő, mint a TOCA 2 topikban, hogy még bőven 1 év után is a fő téma, hogy "Hogy kell elindítani a játékot?", persze a warez verziót, holott már az is csak 2500 ft... :-/ -
#354 Hozzatartozik a jatekhoz az elinditasa, ami egy duplaklikk:)) A jatek warez elinditasa mar NEM tartozik a jatekhoz;)
Az a baj, hogy sokan vannak akiket a JATEK erdekel, JATSZANI szeretnenek vele, a JATEKKAL kapcsolatban beszlgetni stb. Vagyis nem a warezt, a flameet, egymas hulyeseget, anyazat olvasni.
Ezert, GTR peldara, kell csinalni majd egy "GTL Maskepp" topic-ot, es ott meg lehet beszelni az egyebb NEM A JATEKKAL kapcsolatos dolgokat. -
#353 Azért van a fórum hogy segítsenek a bénáknak is.Szerintem hozzá tartozik a játékhoz az elindítása is és nem igazán off.Ami a 18 wos convoy topicban ment az volt az offolás ,egymás @nyázása.Szólás szabadság van mindeki megkérdezheti amit akar maximum te nem foglalkozol vele ,de úgyis addig fogja kérdezni amíg valaki válaszol rá. -
K.András #352 Vajon miért, le lett irva anno, nem azért nem szeretjük a warezt mert micsoda csunya dolog, egyébként ez is, hanem azért mert mindig van 50-60 láma aki nem tudja feltörni ezért szétoffolja majd a topikot a hülyegyerek kérdéseivel... -
#351 hát akkor megvesszük, mondjuk ez a game megéri az árát -
Marco #350 Éljen tőlem akármelyik, én nem vitát akartam szítani. Nekem abszolút mindegy, hogy ki melyik verziót honnan szerzi be. Csak annyit mondtam, hogy benne lesz az SF. -
#349 Ja!
ÉLJEN A WAREZ! -
#348 És ha warez?MI bajod ha warezról beszélünk?Nem mindeki teheti meg hogy megveszi teljesben,lassan ott tartunk hogy bármelyik topicba megyünk nem lehet nem eredeti verzióról kérdezni mert a házigazda nem szereti a warezt -
#347 SC:chaos theory-t sikerült elindítanod?Multiba nem próbáltam ,mert meguntam hogy sokáig tölt a játék meg körülményes volt elindítni -
#346 Én is!
Szerintem kis buherálással fog működni! -
#345 Nahhh, ez is werez topic lesz... -
Marco #344 Nekem is elindult úgy, nem mondtam, hogy nem működik. Vannak más hátrányai viszont. -
#343 csak annyit amelyik sfes gém érdekelt eddig mindent elinditottam:D igy vagy ugy ennyi...
-
Marco #342 Neten is toltad a feltörttel? -
#341 Én rádcáfolok ugyanis a gtr starforce-át is feltörték és lehettett jétszani vele,igaz kicsit körülményes volt de akkor is mnet