7613
  • ÁjjLe BoBBi
    htxvm!
  • Istencsászár
    DEMO
  • ÁjjLe BoBBi
    átfutottam az oldalt és bocsi ha nem vettem észre de megjelent már ez a csoda végre? vagy pontos dátum van már? esetleg demo? :\
  • Istencsászár
    igaz
  • K.András
    Azért jo ha van rendes magyaritás mert magyarok vagyunk, természetesen abban egyetértünk hogy ettöl senki nem lesz jobb pilota, bár a beállitásnál sokat segithet, föleg ha a kézikönyvben le van irva pontosan minden...Nem szabad kizárolag a ligákban szereplö profi pilotákat alapul venni, mindig van olyan játékos aki éppen azzal a prg-vel kezdi...
  • Istencsászár
    minek kell egyátalán magyarosítás egy ilyen gémhez:) menübe ugyis eligazodik mindeki ( remélem ) max a kocsi beállítások de ha valaki ilyen gémmel tolja akkor min. hogy érti azokat és keni a témát picit...
  • K.András
    Seven M forditotta?Akkor garantáltan nem kell a magyar!!!Gondolom van minden, gyors hupli, lassu pukli, anyámkinja...A legszánalmasabb játék forditás cimet szvsz lazán elvitte a GTR, a sztori mindenki elött ismert...
  • Marco
    Ööö, nem is vettem magamra. Nem vagyok egy sértődős típus. Meg ahogyan mondtam is, megértem a dolgot. Pl.: GTR-ből nekem három példányom is volt a lenti dolgok miatt: német, angol és magyar.
  • Alexease
    Igazabol nem neked celoztam a banatom, csak egyszeruen okfejtettem a megjelenessel kapcsolatos infora
  • Marco
    Megértem ezt a nézőpontot, de bocsáss meg nekem, hogy nem tudom rá a választ. Ezzel a kérdéssel vagy a 10Tacle vagy a SeVeN M embereit kellene megkeresned azt hiszem.
  • Alexease
    Csak azt nem ertem ilyenkor, hogy miert nem tudnak behozni normalis Angol verziot is es arulni a hivatalos megjelenes idejetol?!?! Miert kell egy honapot varnom a magyar verziora, amikor abszolut nem is erdekel?!?! Lehessen megvenni normalis idoben Angolul, aki meg nem igazodik el a menuben, az varjon egy honapot a magyarra...
  • uHs Gerzson

ÉS gondolom jövöhéten lesz a főoldalon a Hétvégi ajánlat Cikke ;)
  • Marco
    A játékot teljesen lefordítottuk. Bizonyíték a képeken.

• uHs Gerzson
    Csak 1 hét van még hátra?? Fincsi. Amugy nem is tudtam hogy magyar verzió is készül vagy csak a kézikönyvet érinti ez a magyaritás?
  • Marco
    A hivatalos verzió október 6-án jelenik meg, a magyar változatról még mindig nem tudok részletesebben beszámolni, mint hogy novemberben érkezik. Amint lesz valami új infó, azonnal közlöm.
  • uHs Gerzson
    A zene nagyon király volt maga a játék is egyre jobban belopja magát a szíembe de szeretném már a gépen nyomni :(
  • uHs Gerzson
  • Marco

Letöltéshez klikkelj a képre! (49Mb, 4 perc 11 mp.)
  • uHs Gerzson
  • Istencsászár
    Publisher 10TACLE Studios and developer SimBin Development Team are delighted to see that the scheduled release date in the ATARI sales territories will be kept without any problems thanks to achieving the "GT Legends" goldmaster on time.

Magyarul GOLD
  • Marco
    Nekem nem akadt még problémám egyik legális Starforce-os játékkal sem.
  • grebber
    Hát pedig tuti az lesz rajta mert azt nem igazán tudják feltörni.
  • malter
    egyik starforce sem jo,ha megveszed ha nem:S
  • Marco
    Starforce-os lesz, de hogy melyik azt nem tudom. Remélem a legújabb.
  • Mustang2005
    Remélem nem a legúlabb STARFORCE lesz rajta!(3.7 vagy 3.5)
  • Marco
    "hát szép képek eddig is voltak"

Majd teszek fel videót is, amint időm engedi.
  • streeter
    A képek alapján jó játéknak tűnik.
    Letölthető valahonnan vagy megjelent már egyáltalán?
  • Istencsászár
    nálam a doom3, riddic, meg a kutyafüle ősbrutál elvetemült hypermodern csoda is simán fut ful graffal:D ( a gtr is ) csak ez a gtl nem..
  • K.András
    Viccelsz?A gáz nálad van, nekem jobban fut mint GTR :)
  • pajti
    én nem vettem észre ezt az fps különbséget. sztem ne full graffal hasonlítsd össze, mert az zabálja a gépet.
  • Istencsászár
    hát nemtom de Gt demo alapján azttudom mondani hogy sokkal lassabb ez a motor mint ami rfactor alattvan ( tudom ugyanaz ) de akkoris valamit nagyon elbaltázott mer nagy az fps kül a 2 játék közt max beállítás melett (legalábbis én igyvettem észre )
  • K.András
    És itt nem kell majd éveket várni egy jobb modra, adott a játék.
  • K.András
    fenét, egy az egyben az a motor ami Rfactor alatt van nem gondolod, hogy a simbin félkész motort vesz?
  • M@TriX
    hát szép képek eddig is voltak, a demót fel is nyomtam meg mindent maxra, be lehet állítani jól a kamerát és akkor nagyon szép képek vannak de mozgásban azért látszódik a gyenge pontok, pedig szorítottam érte, da velszeg inkább az rFactor lesz a befutó nálam, vagy a TRD3, ha jól összehozzák :)

• Alexease
    A gMotor2-bol csak a grafikai resze van meg nekik, azt valoban modositottak, ugy mint pilota es palya animaciok, tobb fele felho, nap stb.
  • K.András
    Annyit lehet tudni, hogy modositották a gmotor2-öt, igy biztos lesznek olyan dolgok amik abban nem, 16 a max online játékosok száma ami kevésnek tünik elsö hallásra...oktober 6.-án jelenik meg szal nem soká! ;)
  • uHs Gerzson
    Thank You
  • K.András
    Az Autosimsport mostani számában benne vannak a GT legends auto és pálya listája, csak a sorrend különbözik a #308-ban leirtaktol :D
  • arty
    a csodás képeskért köszönet!

kezd szimpi lenni a game :D (pedig utálom, ha a grafika fog meg...)
  • 3P
    A Le Mans-i pálya véletlenül nem került bele a full-ba?