7613
-
Marco #460 Ilyen törvényről nem tudok.
Szóval ez a dolog a 10Tacle műve és még azt is el tudom képzelni, hogy azokba az országokba hivatalosan nem értékesítenek, ahova lokalizált példányok érkeznek. Holnap estére remélem tudok mondani egy hivatalos magyarországi megjelenési dátumor. A lokalizációs terv alapján már tudnék mondani egyet, de az nem tudom mennyire hivatalos és inkább kussban vagyok. Várunk holnapig. -
#459 Nekem nincs bajom a SeVeN M-mel, nekem azzal van bajom, hogy nem tud valamelyik ceg - ez lehet aSeVeN M mint kiado is - behozni a megjeleneskor nehany tucat-, szaz eredeti angol verziot, es legalabb azt arulni addig, amig "lokalizaljak". Bar lehet hogy erre is van valami torveny, hogy balkanon csak balkan nyelven lehet megjelentetni:))))) -
Marco #458 Ma láttam a 10Tacle lokalizációs tervét, hááát jópár dolog magas számomra. Egy biztos: a SeVeN M fikázásáról leszállhattok, mert a lokalizáció ez esetben abszolút a 10Tacle irányítása alatt zajlik és a megjelenést is ők határozzák meg. -
K.András #457 Azért mert europa közepének "csufolja" a magyar magyarországot, attol az még a balkán szélén van ;) -
Marco #456 Nem kell hónapokat várni. A master lemez már úton van. -
Marco #455 Az élmény viszont ugyanaz marad. -
#454 :)
Csak idegesito, hogy megjelenik, es 1-2 honapig folyamatosan kapjuk majd az arcunkban a kepeket, infokat, videokat, mennek majd a szerverek, es mivel karier is lesz benne megnyerheto/veheto autokkal, azokat is megismerhetjuk szep sorban stb., meglepetes nulla... -
#453 ez magyarország, mit vársz?:D -
LimPeti #452 Reménykedjünk h nem kell várni hónapokat! Bár a gtr-re visszaemlékszem,nem túl biztató a helyzet :( -
#451 Igen. Nalunk majd talan egy honap mulva...
Remeltem, hogy azert lesznek kozben jo hirek, es valaki behozza a normalis angol verziot, es lehet majd kapni a megjelenes napjan... de megint almodik a nyomor:)))) -
LimPeti #450 Múltkór azt olvastam,hogy elvileg ma jelenik meg a game !? -
K.András #449 Minden autorol cockpit:
klikk -
Marco #448 Vettem a kéréseket, ezek lesznek a következő bemutatandó alanyok. A BMW nagyon király. -
K.András #447 Meg a 300SL Roadster :) -
#446 már csak a BMW hiányzik :))) -
#445 -
#444 Szépen duruzsol a boxer ;) -
K.András #443 No ez fasza!
-
Marco #442 Az egyik korábbi kérést máris tudom teljesíteni. Sok-sok autó és cockpit nézet az Anderstorp GP pályán. KLIKK (23Mb) -
#441 NAgyon király video már tudom mihiányzik a GTL a Bogárhátú 53 rajtszámú Herbie :DDD -
Marco #440 Istenem de szép. Az arc izomból rángatja a kormányt. -
Marco #439 Elég lenne 10-20 hozzászólást visszaolvasni és meglenne a válasz: még nem jelent meg. Magyarországon novemberre várható. -
#438 THX! -
#437 valahol van olyan hogy head movement asszem csuszkával aztkell levenni -
#436 Sziasztok!
Meg tudná valaki írni, hogy belső nézetből, hogy tudom lelockolni ezt a - khm - virtual cockpitet, vagy miként tudnám leírni azt, hogy kanyarodáskor jobbra-balra mozog a mozdulattal együtt a nézőtér? Magyarul melyik az az opció, ami static belső nézetet produkál? (Ha a billentyűzetkiosztás a hunyó, akkor melyik az a gomb?)
THX! -
marcelino panni #435 Mikor jelenik meg full: október,november,december? -
#434 Ha mar GT Legends akkor HistoCup:
HistoCup, Hungaroring (WMV, 9Mbyte, Alfa GTA, Cockpit) -
#433 Má megjelent teljesbe? -
K.András #432 Virusirto v a tüzfalad kavar be. -
#431 az érdekes....állatgattad a "startmenüs" config-ot? -
#430 Feltraktam a demo-t de kiakasztja az egész gépet.
Bejön egy kék ablak és számolja a fizikai memóriát....
Remélem azért a full nem lesz ilyen. -
Marco #429 Nos, ma valóban nem jutott időm crash movie készítésére, de holnap délelőtt várható valami. ;) -
K.András #428 Én örülnék a legjobban, már nagyon tolnám a gamet...Az meg kimondottan jo hir, hogy nem a seven m forditotta! -
Marco #427 Elsők között vagyok, akik megtudják a pontos végleges dátumot. Amint meglesz be fogom ide írni. Jelenleg november van meghatározva és remélem András, hogy nem lesz igazad a december 1-el. -
Marco #426 Nem a SeVeN M fordította. Zsolty és én voltunk az elkövetők. Nyugalom ez rendben lesz. -
#425 remélem ausztriában 1 7 mulva már lesz az angol verzió!! -
#424 najó asszem inkább végigolvasom a topicot mert nem értem miért lesz belőle magyar verzió is :) -
#423 karácsony lesz mi??? :))) -
K.András #422 Marco azt mondja november, de én kétlem, hogy dec 1. elött megjelenne. -
#421 és nálunk mikor kerül a polcokra a magyar verzió?