7613
  • Istencsászár
    attólfügg mi számít nálad jónak.. probáld ki az a leg1szerűbb..
    pl: hiába mondom neked hogy király amikor utálod a szimulátorokat stbstb...
  • SASboy
    aha. Ezt tuti lekapom majd. GTR jó game amúgy? Azzal se játszottam még, de nagyon szeretném kipróbálni.
  • Alexease
    Ugyanazok a fejlesztok keszitettek (SimBin), ugyanannak a cegnek (ISI) a tovabbfejlesztett grafikai engine-nyere (gMOTOR 2.0).
  • SASboy
    Ennek van köze a GTR-hez?
  • geri15
    Összes autót tartalmazó listáról és/vagy képekről tudnál adni linket?
  • Alexease
    Nagyon jok az autok, kategoriankent szeles a valasztek, valszeg mas-mas vezetesi stilust igenyelnek majd.
    Azert SimBin nagyon profi es igenyes, az messzirol latszik. Most mindegy a "politikajuk", a kiado, a vedelem stb., messzemenoleg kihasznaljak a kapott engine minden lehetoseget, es addig bovitik ameddig csak tudjak.
  • K.András
    Ja hogy válaszoljak is :)
    Szerintem is csucs szuperek az autok!Az összesröl lehet beszélgetni mert mind igazi kuriozum!A belsönézeteket gondolom megnézted a BHMS-en, elképesztöek!(egyébként Daubner Tamás rakta ki, asszem a pc-gurunak szokott irkálni)
    A teljesitményük pedig hihetetlen nagy az akkori aerodinamikai képességekhez képest, szoval nem lesz könnyü sem az is tuti biztos!De Marco valszeg többet tud , mivel nála már ott van egy jo ideje...
  • Alexease
    Igen azert a par tucat eladott jatekert nem kell megszakadniuk:)) Ezert lobbyztam mar multkor, hogy akkor mar a magyar kiado legalabb az eredeti angol verziot kezdene el arulni a megjelenes napjan, meg ha csak utanvetelel is (ugy meg kifizetotob is lenne nekik, mert leesik egy csomo koltseg). De hat nem, jogi, szervezesi, mitudomen problemak vannak...
    Foleg azert is bosszanto, hogy ha csak a magyaritas miatt csuszik, mert engem szemelyszerint egyaltalan nem erdekel a magyar verzio. Igy varhatok min. egy honapot, es megvehetem majd magyarul... fasza.
  • K.András
    Erröl beszélek, hogy tehetik azt meg, hogy azok az emberek akik eleve ugy állnak hozzá hogy nem hajlandoak fizetni, hamarabb élvezhetik mint te+én, pedig mi alig várjuk hogy kivegyék ezért a játékért a kezünkböl a pénzt!Erre meg lehet azt mondanák, hát ezeknél a magyaroknál elfogy évente ugy 15-20 db eredeti játék minek szaladjunk oda?Jol nézünk ki! :(
  • Alexease
    Uhh basszus, ettol csak faj az ember szive:)) Nagyon jo design, autok, hangulat stb. Jo reklamhuzas, csak nem nekunk...:)
  • zoltang
    web

eDonkey link:
    ed2k://|file|PC-GT.Legends.SFCure.DVD-iTWINS.[www.gamepcrip.com].rar|2430353114|BFDFC5C0BA69677D0D7492C0D5CBD196|/
  • Alexease
    Es ilyenkor milyen "arcok" jelennek meg a topic-ban:)) "Megjon" Zoltang es "bejelenti", hogy: "A GT Legends 2.26 GB rarban";)))))))))))) Hasznos es erdekes informacio:)))

***Zoltang: NEM sertesnek szantabb, csak epp veled peldaloztam!! Lesz meg ilyen boseggel, sot meg ilyenebb is:) De foleg majd ha el akarjak inditani a friss, ropogos StarForce verzios jatekot!:)))))***
  • Istencsászár
    emint fentlesz leszedem hahahha köcsög warezos :D azt bevállalom az faq elkészitését...minnél hamarabb annál jobb..
  • Alexease
    Igen, ezt multor mar kitargyaltam:) En is megvettem volna a megjelenes napjan szivesen, de hat magyarorszag... Emiatt a warezzel sincs bajom, mert akinek valoban fontos, az kesobb igyis-ugyis megveszi. Aki meg semmikepp nem venne meg, az meg ugy is mindegy:))
    Egyeduli problema a topic szetbarmolas lehet, mert sokaknak a szamitogepes ismerete nulla;))
  • geri15
    THX :))
  • zoltang
    A GT Legends 2.26 GB rarban.
  • geri15
    Van benne Porshe? És BMW is?? ÁÁÁ istenkirály game :D

hát akkor most szentségtörést követek el, de nem bírom ki a magyar megjelenésig, muszály vagyok leszedni :( (mondjuk megveszem, de meghalok ha nem Porsche-zhetek )
  • K.András
    Csodálkozol?Megint a kiado kényszeriti rá a tisztességes játékost.Azt nem tartom jo kifogásnak, hogy nem lehet megvenni mindent, ami tetszik azt meg kell venni, azért ne mondja senki hogy havi 10 jo autos játék jelenik meg, jo ha egy évben 1-2-3 jo autos game, annak meg bele kéne férnie!De hogy én meg akarom venni, és nem tudom viszont aki nem akarja megvenni az már játszhat vele?!Hol fogom én ezt hagyni?Szal, a kiado meg a terjesztök tehetnek rola igenis, rákényszeritik az embert!
  • Alexease
    Mar kezdodik basszus:)) De a logo alapjan valamiert mar gyanus az "ember"...:)))
  • Istencsászár
    internetről
  • Istencsászár
    tudod eztmár ezerszer leirtuk amig az árak nem realizálódnak kb egy olyan dvd film szintjére 5-6 ezer addig nemelhet elvárni hogy ne warezoljunk mindent.. én magamból indulok ki idei nyáron 3 gémet vettem wow= 12 ezer, Trackmani Sunrice= 7 ezer, és az rfactor és ez is sokvolt lehetetlen megvenni minden gémet amit szeretsz 1-1-et max 1-2 havonta... + inkább ezt a 10 ezer feletti összegeket forditom a gépem fejlesztésére mint egy játékra...
  • alakulat
    Honnan lehet letölteni????
  • magus
    mennyire kell neki bikagep? marmint a tenyleges gepigeny mekkora, nem a meghirdetett. fx 5200-n elviselhetoen megy ha lejjebb veszem, es lesznek texturak vagy ennel is ha leveszem akkor iszonyat ocsmany.
  • Shodan
    Most nézem hogy SP2 kell az installhoz meg alap IDE drivers, úgyhogy lesz itt warezos szarakodás rendesen.
  • K.András
    Letölthetö a hivatalos info meg a vezetési tanácsok az autokhoz...
    Klikk
  • K.András
    Mondjuk anno a gtr topikba is meg lett engedve, söt a faq-ba is ki lett rakva hogyan kell a warezt felrakni, a baj azzal van szvsz ha állandoan azt kérdezgetik hogyan kell elinditani.Kétség ne merüljön fel benned, ugy leszedem a warezt mint a huzat viszont ez megint a kiadok hibája, majd ha meg tudom venni és nem az játszik elöbb akinek a warez van akkor én sem fogok warezolni, igy viszont addig amig meg nem jelenik kényetelenek vagyunk!Mert megint az van, hogy fizetnék csak nincsen kinek, viszont aki nem akar fizetni az majd hamarabb játszik.LOL.
  • Marco
    Nekem nagyon tetszik pl. a BMW és a Porschék.
  • Marco
    Gondoltam, hogy ki fog jönni gyorsan. A warezos szarakodást már jó előre elkerülendő: csak PÜ-ben, mert teszek ellene ha nem így lesz.
  • [HUN]FaTaL
    2005-10-08 PC Game ISOs GT Legends (c) Atari *DVD* *SFcure* ITWINS 50x50 MB
  • geri15
    jaja :D melyik egyébként a legbrutálabb kocsi? Szóval a legnagyobb motorral, vagy ami legüberebbül néz ki?
  • Marco
    Had szokják csak, hogy autóverseny megy a szomszédban. :D
  • geri15
    Hát épp ezaz :| detto panel, olyan de olyan háklis szomszédok vannak... ehh.. és még én gondolkoztam rajta hogy 2.1 helyett 4.1-est vegyek :D nembaj ha meglesz a GTL fullban, akkor azért is bömböltetni fogom a Mustangot :D
  • Marco
    Nekem is 5.1 van, de ritkán használom ki. Panelban lakom... :(
  • geri15
    csak 1x próbáltam ki, igaz akkor tartósan 1 óráig úgy nyomtam, de utána nagyon fájt a fejem, többet nem játszok úgy..
  • Alexease
    Tesssek...?!
  • arty
    jah, csak a hangos fülestől 2 év mulva nem hallassz majd rendesen ...
  • geri15
    ehheh O_o eccer úgy is megnézném! :DDD mondjuk legeslegjobb eddig még mindig a Philips fülessel volt, maxra tekerve :D próbáljátok ki, fullos a feeling :D
  • B@dsector
    OFF: Én mit mondjak, nekem Yamaha 5.1 házimozi-ról szól a GT Legends.

Nagyon jól sikerültek az autók motor hangjai.
  • geri15
    Hát emberek eddig is tisztában voltam vele, hogy mennyire jó hangjai vannak a GTL-nek (főleg a Corvette Stingray-nek a demóban ), de amiben most volt részem az egyszerűen unbelieveable :ÐÐÐ

Nos, beszereztem egy Creative Inspire P380-as, 2.1-es hangfalszettet, és elsőre kíváncsi voltam hogyan szól max basszon egy V8as (vagyis másodikra, elsőnek lement egy Scorpions album..) -mondjuk nem mai darab, és annyira nem is tetszetős a külseje, de a Creative teljesítmény és minőség odavág akkor is...(megjegyzem eddig egy noname Geniusom volt :D-
    Hát ilyet ember még nem hallott :DDD Basszust vissza kellett vennem 60%-ra, mert félő volt hogy én is, és a láda is maradandó sérüléseket szenvedünk :D (nekem a fülem is, és effektíve én is, mert ha sokáig folytattam volna jött volna a szomszéd... :D). A szateliteket meg csak 40%-on, de így is olyan volt... áhh ha kijön a full akkor tuti 1 hétig csak a hangmámor örömeit fogom kiélvezni :D

Ja és sorry az offért :)
  • Amse
    bocs ha volt már
    GT Legends Nyereményjáték