7613
  • [HUN]FaTaL
    így jár aki előfizet sms-s szarokra, nekem már lentvan a játék:)
  • zoltang
    Nekem még 34 fájl van hátra, de most aztán már tényleg belassult a wanadoo. Egyre többen töltik. :)
  • Marco
    Lapozz vissza ebben a topikban, korábban tettem be egy rakat képet és videót is. Autólistát nem tudok.
  • B@dsector
    Nekem már 8 file jött le, ti hól tartotok?
  • B@dsector
    Én sem látom, mit láttál te?
  • zoltang
    Te ezt a progit ott hol látod?
  • dalackraul
    www.gamecopyworld.com ott van hozzá crack meg no cd versio is:)
  • Marco
    Olvass visszább. Az én hozzászólásaim között leírtam már pár alkalommal, hogy mi a helyzet a témában.
  • DioSr50
    aki leszedte annak megköszöném ha megosztaná majd dc++-on is!!!!
    elore is köszönöm szépen!!!!csáó
  • Tomo15
    Hiába szeditek ugyse fog elindulni... Inkább kezdjetek el ti is spórolni rá.
  • Mozes
    Szégyen milyen lassan jön :S

• zoltang
    Nagyon ingadozok 0-300 kB/s között. Egy rar átlagsebessége 145 kB/s körül van, ami 5-7 perc.
  • geri15
    És neked mennyivel jön? Nekem eddig sikerült összesen 2 db (!!) rar-t leszednem, és perpill 6,2 kb/s-el jön Igazán tudhatná már a Wanadoo, hogy nagy címekkor ez van, turbózhatna már vmit :|
  • zoltang
    Már be van fejezven. 47 -es az utolsó rar, és a tools csomagban vannak a "indító segédprogik".
  • geri15
    Most már én is wanadoo-ról, csak nagyon lassan jön, ráadásul még töltik felfele.
  • zoltang
    Én is. Ha lejött tökéletesen, akkor akinek kell megadom majd a kódomat.
  • B@dsector
    Én a wanadoo-ról már szedem le.
  • geri15
    Frankón? Akkor bocs nem szóltam..
    Jól nyomják a srácok
  • zoltang
    Én nem hinném. Most töltöm rarokra feldarabolt formában. Rarok összesen durván 2.3GB-t foglalnak. Belenézve a rarba az mdf kb. 4.3GB.
  • JohnnySmith
    Nyugalom a 2.26gb-os rar-ból simán lesz 4gb....
  • geri15
    Na neee... gondolj bele: Az MDF az a telepítő DVD-nek az image-e, amin szintén halálra vannak tömörítve a cuccok. Kizárt dolog hogy még ezt becsomagolták volna 180%-os hatékonysággal...

Valamit ilyenkor kihagynak a DVD-ről, és úgy nyomják fel. Volt a Brothers in Arms kiegjének is egy 2,xx GB-os, és egy full DVD-nyi warezes verziója.
  • zoltang
    Persze az mdf 4.29GB, de becsomagolva csak 2.26GB.
  • geri15
    Láttad már valahol? Linket bedobhacc^^
  • Duddits
    Vagyis 2.26
  • Duddits
    Máshol csak 2.29 Gb.
  • zoltang
    Ugyanaz a módszer, mint a Splinter Cell CT-nél és a Cossaks 2-nél kellett alkalmazni.
  • JohnnySmith
    0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel
    1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
    (Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
    2. Indítsd újra a gépet
    3. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
    4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!
    5. Install végén, ha kéri, indítsd újra a gépet, ha nem, akkor indítsd a játékot és (elvileg) ki kell hogy jöjjön egy kisablak, amiben kérni fogja a gép újraindítását!
    6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
    7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egyből el is tűnik, ne lepődj meg)
    (Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
    8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
    -Disable node
    -Disable CD
    -Disable node
    -illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejből nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
    9. Indítsd a játékot, és ezt a serial kódot használd: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
    10. Játsz!
  • geri15
    Marco #496-ra pls válaszolj nekem hogyha tudsz
  • 3P
    Van arról infó, hogy mennyiért fog itthon jönni (és mikor)?
    SevenM-nél még nem láttam erre utaló határozott infót.
  • zoltang
    Akit érdekel a progi: torrent 4.29GB, mdf
  • Marco
    Nem csodálkozom, ez elkerülhetetlen. Csupán azért fáj a dolog, mert én is benne vagyok ebben a projectben. Gondolom így meg tudod érteni, mi a bajom. Téged meg ismerlek a fórumról már éppen annyira, hogy tudom: ha tetszik a játék úgyis megveszed.
  • grebber
    Na erre kiváncsi vagyok ha lesz időm kiprobálom.
  • Alexease
    Ez mondjuk igaz, mert a rF utan a GTR egy kicsit "problemas" lesz;))
  • JuanG
    fordítva igazabb
  • Alexease
    Ha rFactor tetszett, akkor ez is es a GTR is fog, mert "ugyanaz" az engine.
  • SASboy
    Live for speed, rFactor.
  • Alexease
    Igen? Es eddig milyenekkel versenyeztel?
  • Alexease
    Van beloluk demo, szedd le azokat, meglatod milyenek. Ha kulsonezetes arkad (NFS) cuccokhoz szoktal, akkor szerintem felejtos. De mind ket jatek StarForce-os, vagyis a warez is eleg nehezkes (gepszetszedes, hackeles, rendszer barkacsolas stb.).
  • SASboy
    neked tetszik?
  • SASboy
    imádom a szimulátorokat. :D