7613
  • K.András
    Az mit jelent hogy perfekt nyomtad?Lehet hogy lehet, de hogy a közelemben nem lennél a billenytüzettel az garantált!
  • Istencsászár
    kb:)
  • Alexease
    Tuti hogy az lesz, azert is irtam:) Csak a szep kepeket lattak, valszeg meg a demot sem probaltak ki, fingjuk sincs hogy mi ez, ki csinalta, stb.:))
  • geri15
    Nem kell hozzá kormány :) Én perfekt nyomtam anno is (GTR-t) és most is kormány nélkül, igaz jobb lenne azzal, de gyakorlás árán élvezhető billentyűzeten is.
  • K.András
    A legviccesebb az, hogy leszedi felrakja, tegyük fel hogy elindult, még akkor is kell minimum egy kormány különben élvezhetetlen...Szal görcsöl vele, 2-3 napot végre elindul és egy kört nem fog tudni menni ;)
    Szal lehet én is pihizek egy picikét :)
  • Alexease
    Komoly lett a topic:)) Irtozat mennyisegu warez horcsog (ami most jogos a megbeszeltek miatt), de meg mi lesz itt, amikor majd elakarjak inditani:))))) Sot ha esetleg el is indulna, milyen rinya lesz itt a cheat-ekert, a "vegigjatszasert", meg persze a magyaritasert:)))) Es nem beszelve a rengeteg szetbarkacsolt rendszer miatt a nem indulasokrol, lefagyasokrol:))))

Valszeg 1-2 honapot pihentetem a topic-ot amig meg nem jelenik a jatek...:))
  • geri15
    nekem még nem, nagyon lassan jön, ha megy szólok
  • geri15
  • Mozes
    és a Wandoo-s változat megy valakinek?
  • K.András
    Ez a mi szerencsénk!
  • MrMafioso
    jol van, örülj hogy leirtam. amugy nem járok a gt legends formra csak ritkán!
  • geri15
    1. tudjuk elég régóta
    2. banplz htx
  • MrMafioso
    le lehet tölteni a GT Legendset link:
    http://www.wanadoo.atw.hu szekcio 4 vagy szekcio 6 1 dvd
  • geri15
    Uhh megnéztem a 3 PDF-et, és főleg a 2.-ban és 3.-ban nagyon durva kocsik vannak :)) Asszem érdemes lesz hajtani értük ^^
  • Marco
    Tisztában vagyok vele. ;)
  • geri15
    Hmm mondasz vmit :D sry
  • avcom
    le kéne tölteni a PDF-eket és belenézni
  • geri15
    Thx >) mondjuk ezt a linket már 1ccer megkaptam, és autók nincsenek itt, de azér riszpekt :D
  • uHs Gerzson
    Ja csak az itten boltokban még nem vittték a játékot így nem tudjk megvenni és élvezni a játékot :(
  • Marco
    Nem is kellett olyan messzire menni a válaszért. ;)
  • avcom
    a driving & tech guide-okban van alapos leírás (angol)
  • geri15
  • Marco
    Persze fut. Egyáltalán nem szívás elindítani. Csak beteszed a boltban vett lemezt, telepíted és elindítod. Tök egyszerű.
    Pont így ment nálam a GTR is.
  • JuanG
    biztos :)
  • Mozes
    Valakinek fut már a játék? Mekkora szívás elindítani, van akkora mint a GTR-t? :)
  • geri15
    Ez sajnos igaz :| Akárhol eddig volt FAQ mindig volt egy balfasz aki megkérdezte bekapcsolva hagyott capslockkal és beragadt kérdő/felkiáltójelekkel azt ami a legkézenfekvőbb, és az első helyen szerepel a FAQ-ban.

De legalább az arányt meg lehet tizedelni, mert ha vki látja a FAQ kiírást és kérdése van akkor jó esetben rákattint.

Ez persze 80 fölötti IQ szintet feltételez :D
  • JohnnySmith
    Gondolod? :))) Tuti hogy ha összerakod lesznek olyanok akik úgy is megkérdezik...sajnos.
    De támogatom.
  • geri15
    Hogyha akarjátok elvállalom egy Warez FAQ gyors összekalapálását. Akkor itt is kevesebb lenne a topikon belüli warez abban biztosak lehettek :)
  • JohnnySmith
    #514-est lehet valami faqba kéne rakni:)
    De nagyjából 3óra múlva megmondom hogy nálam müködik-e. (bár tudom hogy működik)
  • geri15
    Mind1 skacok szerintem hagyjuk itt a warezt, megkért rá minket Marco is. Meg aztán Johan bemásolta az elindítás módját is, nopara :) Ha lejön akkor lejön :)
  • JohnnySmith
    Ok, már elmondtad 2x
  • Tomo15
    ISTENEM ENNYI ugyse fog elindulni hiába töltitek
  • ACE
    CD lehúzogatós módszert meg nem próbálom...
  • sorted
    most töltik szekció4-be is a gamekat...ott már jobb a spid (nekem)
  • ACE
    Nálam nem indul...
  • geri15
    Nekem kerek 0,0 kb/s-el jön és kezdek nagyon ideges lenni... mondjuk holnap 10-ig még van idő, este csak lejön, akkor amúgyis kevesebben töltik.
  • geri15
    Oks thx
  • kRockA
    miért?
  • sorted
    látom átrakják másik szekciókba is a játékot..hirek szerint..
  • zoltang
    Itt meg lehet rendelni.