7613
-
K.András #580 Az mit jelent hogy perfekt nyomtad?Lehet hogy lehet, de hogy a közelemben nem lennél a billenytüzettel az garantált! -
#579 kb:) -
#578 Tuti hogy az lesz, azert is irtam:) Csak a szep kepeket lattak, valszeg meg a demot sem probaltak ki, fingjuk sincs hogy mi ez, ki csinalta, stb.:)) -
#577 Nem kell hozzá kormány :) Én perfekt nyomtam anno is (GTR-t) és most is kormány nélkül, igaz jobb lenne azzal, de gyakorlás árán élvezhető billentyűzeten is. -
K.András #576 A legviccesebb az, hogy leszedi felrakja, tegyük fel hogy elindult, még akkor is kell minimum egy kormány különben élvezhetetlen...Szal görcsöl vele, 2-3 napot végre elindul és egy kört nem fog tudni menni ;)
Szal lehet én is pihizek egy picikét :) -
#575 Komoly lett a topic:)) Irtozat mennyisegu warez horcsog (ami most jogos a megbeszeltek miatt), de meg mi lesz itt, amikor majd elakarjak inditani:))))) Sot ha esetleg el is indulna, milyen rinya lesz itt a cheat-ekert, a "vegigjatszasert", meg persze a magyaritasert:)))) Es nem beszelve a rengeteg szetbarkacsolt rendszer miatt a nem indulasokrol, lefagyasokrol:))))
Valszeg 1-2 honapot pihentetem a topic-ot amig meg nem jelenik a jatek...:)) -
#574 nekem még nem, nagyon lassan jön, ha megy szólok -
#573 -
Mozes #572 és a Wandoo-s változat megy valakinek? -
K.András #571 Ez a mi szerencsénk! -
MrMafioso #570 jol van, örülj hogy leirtam. amugy nem járok a gt legends formra csak ritkán! -
#569 1. tudjuk elég régóta
2. banplz htx -
MrMafioso #568 le lehet tölteni a GT Legendset link:
http://www.wanadoo.atw.hu szekcio 4 vagy szekcio 6 1 dvd -
#567 Uhh megnéztem a 3 PDF-et, és főleg a 2.-ban és 3.-ban nagyon durva kocsik vannak :)) Asszem érdemes lesz hajtani értük ^^ -
Marco #566 Tisztában vagyok vele. ;) -
#565 Hmm mondasz vmit :D sry -
#564 le kéne tölteni a PDF-eket és belenézni -
#563 Thx >) mondjuk ezt a linket már 1ccer megkaptam, és autók nincsenek itt, de azér riszpekt :D -
#562 Ja csak az itten boltokban még nem vittték a játékot így nem tudjk megvenni és élvezni a játékot :( -
Marco #561 Nem is kellett olyan messzire menni a válaszért. ;) -
#560 a driving & tech guide-okban van alapos leírás (angol) -
#559 -
Marco #558 Persze fut. Egyáltalán nem szívás elindítani. Csak beteszed a boltban vett lemezt, telepíted és elindítod. Tök egyszerű.
Pont így ment nálam a GTR is. -
#557 biztos :) -
Mozes #556 Valakinek fut már a játék? Mekkora szívás elindítani, van akkora mint a GTR-t? :) -
#555 Ez sajnos igaz :| Akárhol eddig volt FAQ mindig volt egy balfasz aki megkérdezte bekapcsolva hagyott capslockkal és beragadt kérdő/felkiáltójelekkel azt ami a legkézenfekvőbb, és az első helyen szerepel a FAQ-ban.
De legalább az arányt meg lehet tizedelni, mert ha vki látja a FAQ kiírást és kérdése van akkor jó esetben rákattint.
Ez persze 80 fölötti IQ szintet feltételez :D -
#554 Gondolod? :))) Tuti hogy ha összerakod lesznek olyanok akik úgy is megkérdezik...sajnos.
De támogatom. -
#553 Hogyha akarjátok elvállalom egy Warez FAQ gyors összekalapálását. Akkor itt is kevesebb lenne a topikon belüli warez abban biztosak lehettek :) -
#552 #514-est lehet valami faqba kéne rakni:)
De nagyjából 3óra múlva megmondom hogy nálam müködik-e. (bár tudom hogy működik) -
#551 Mind1 skacok szerintem hagyjuk itt a warezt, megkért rá minket Marco is. Meg aztán Johan bemásolta az elindítás módját is, nopara :) Ha lejön akkor lejön :) -
#550 Ok, már elmondtad 2x
-
#549 ISTENEM ENNYI ugyse fog elindulni hiába töltitek -
ACE #548 CD lehúzogatós módszert meg nem próbálom... -
sorted #547 most töltik szekció4-be is a gamekat...ott már jobb a spid (nekem) -
ACE #546 Nálam nem indul... -
#545 Nekem kerek 0,0 kb/s-el jön és kezdek nagyon ideges lenni... mondjuk holnap 10-ig még van idő, este csak lejön, akkor amúgyis kevesebben töltik. -
#544 Oks thx -
#543 miért? -
sorted #542 látom átrakják másik szekciókba is a játékot..hirek szerint.. -
zoltang #541 Itt meg lehet rendelni.