7613
-
#620 Háth öreg te aztán aljasban tolod! :DD Ilyen cockpitet számítógépes stuffhoz még nem láttam, hihetetlen! Így már mindent értek :P
Egyébként van nekem is egy kormányom csak nem használom, mert minőségen aluli... (egy nagyonrégi Saitek kormány ) -
#619 ott a pont,nem a warezel van baj hanem a warez körüli kinlodásal -
K.András #618 Tévedés, te gondolod csak hogy a forumok 99%-a warezzal foglalkozik, az igazság közben meg az hogy a játékkal foglalkozna, csak vannak olyan emberek akik azt hiszik hogy a forumok 99%-a a warezzal foglalkozik :P, ezért behány még oda is ahol ki van irva hogy ne warezolj... -
#617 egy velemeny...
meg az is hogy anetes forumok 99%a a warezzal foglalkozik kiveve a hivatalos forum, deamugy meg ha mar kiadtal ra ennyi penzt, akko addig jatsz, amig lecsendesul a megjelens koruli warez tema... -
K.András #616 Rosszul nézed, az hogy neked nincsen pénzed megvenni az eredetit senkit nem érdekel, ahogy az sem ha a warezt használod, viszont én megvettem a játékot és nem vagyok hajlando azt olvasgatni, hogy neked nem indul el a warez, kezded kapizsgálni mi a lényeg? -
Zsoldos #615 Teljesen igazad van, de ha megnezed, gyakorlatilag majdnem ugyanannyi spam van a warezolos kerdesekbol, mint a warezt szidokbol. Az elobbinek legalabb annyi ertelme van, hogy segitesz vkinek jatszani, es tobb ember gt-zik majd (tobb jatekos hozzaszolas), a masiknak viszont semmi.
Attol szerintem nem lesz vki jobb arc es nem ad okot bunkosagra, mert megveszi a jatekot. En sem tehetem meg, hogy megveszem, mert olyanok a jelenlegi eletkorulmenyeim. Lakber, suli tandij, sport koltsegek ,a suli miatt csak egy reszmunkaidos allasra futja az idobol, gyakorlatilag a kajatol kene megvonnom a penzt. Es akkor vmi elkenyeztetett 14 evestol (akinek a szulo a seggebe dugja a tizezrest ha futtyent) megkapom mekkora tarsadalom sopredeke vagyok, hogy nem veszem meg az o kedvenc jatekat 10-12k -ert. Na ez mar meglehetosen off volt, meg egyeni szoc problema, de kellett, hogy leirhassam az allaspontom. Talan van aki elgondolkozik rajta. -
K.András #614 Lehet hogy bill-el sikerül egy-egy jo idöt menni, de alapbol rajta van a segitség , és bizonyos segitségeket bill-nél ki sem lehet kapcsolni, tehát ugy nem is lehet menni bill-el hogy minden segitség ki van kapcsolva!Egyébként egyetértünk! -
#613 Tejesen igazad van, de segítségekkel lehet hasonló időt autózni billel is. Én analóg gampaddal mentem a 31.3-t, de nekem is be kellett kapcsolnom egy-két segítséget. Mondjuk kipróbáltam segítségek nélkül is, csakhát mire azzal bementem 33 alá, eltelt jó néhány kör, merthát elég nehéz pontosan adagolni azzal a kis szarral. :) A jó időkhöz meg szerintem elengedhetetlen a pontos kormányzás, meghát azzal lehet alkalmazni a balláb féket is, ami néhány kanyarban nagyon hasznos tud lenni és fékezénél is segíthet egy kis gáz.
-
djcom #612 Amugy nagyon király gamma! -
Marco #611 Jól látod sajnos. Elvileg és gyakorlatban is készen vagyunk már a lokalizációval, ám a tesztelési és legyártási folyamat nem úgy működik ahogyan azt mi (és a SeVeN M) elképzeltük. Mindent a 10Tacle szabályoz. -
djcom #610 Nálam elindult,igaz csak úgy ha lehuztam a kábelt a DVD-ről -
#609 Jól látom, hogy a magyarországi hivatalos megjelnés november vége és 10e Ft lesz?
Mindegy megvárom, de örültem volna, ha már boltokban lenne itthon is... -
Marco #608 Én nem megyek bele személyeskedésbe, azt kicsinyes dolognak tartom. Viszont így most intézted a hozzászólásaid sorsát. -
K.András #607 Dijon GP lotus elannal 1:31.902-öt mentem, persze segitségek nélkül, nézd meg mit mész bill-el és abbol lehet következtetni mennyivel gyorsabb a kormány!Nem beszélve, hogy bill-el alapbol használod a segitségeket is! -
K.András #606 Burkoltan csak annyit mondtam, hogy ha nincsen kormányod vegyél mert gyorsabb leszel! ;)
Pláne ha szereted a szimukat.
A galériámban meg tudod nézni a cockpitemet ott van rajta a kormány, egyébként momo force... -
#605 Igen, valószínűleg téged nem nyomnálak le, de nem is ez a célom. Nekem annyi hogy offline kiélvezzem az autószenvedélyem, és kész. Hogyha kijön a full itthon is, akkor megveszem, és azért tolok majd veled egy próbakört...
Egyébként milyen kormányod van? -
#604 Na akkor jöhet a banszórás
Egyébként meg kéne egy warez GTL topik, mert ez így nem lesz szép... -
#603 csak az a gond hogy mostanában ha kijön 1 game másrol se lehet olvasni csak inditási stb warez dolgokrol,régebben is warezolt ugyanigy sok ember másik fele eredetivel de mindegy ki mivel,a lényeg hogy a játékrol szolt a topic és nem arrol 10000komment hogy mingyá lent van nem indul stb stb aki leszedi legyen benne annyi kurázsi hogy végignézi nfo-t és nem kerget mindenkit az örületbe hogy nem megy..jo lenne magárol a gamerol témázni -
#602 Akinek megy attól kérdezem milyen géppel nyomja?Mert le töltöttem a demo-t és nekem ezen a gépen szagatott:ati 9600xt,17proci,512mb ram!?? -
Zsoldos #601 Hat lehetne buntetni az #575, #576 -t is ennyi erovel, szerintem kisse provokativ es primitiv hozzaallast tukroz.
Btw jelentem elinditottam a letoltest, kb 3 ora mulva lentvolt, aztan poccre indult, szoval nem kell elore karorvendeni. Eleg gaz ami a forumokon folyik ezzel kapcsolatban. -
#600 lenyugodnál mire vered magad? arra hogy életedben először elinditotttál egy szimulátor gémet? 1-2 nap ugyis megunod nem ilyenek való mint te -
MrMafioso #599 mi baj, lamer, tudom égés hogy hlyeséget modntál, de nyugodj meg -
Marco #598 1. figyelmeztetés. Hagyd abba, mert bajod eshet. -
MrMafioso #597 na, nyomik, ugye hogy eldinul a warez os???????
ti várjatok a bolti megjelenésre akinek van esze az letölti!:D -
#596 Milyen géppel nyomod? -
zoltang #595 Na ezt látom elsőre: :)
-
abonyitomz #594 Indul a játék!!!!! még ekkora király gamet , sose szerettem az autóvezetős gamekat de ez egyből a kedvencem lett , ezt a játékot NEM lehet abbahagyni -
MrMafioso #593 Antibalxx vagy amit leirt az nfo-ban ugy kell csinálni ha igysem megy rákell menni a www.nasa.hu wanadoo szoba és ott tájékoztatnak! -
Marco #592 Várunk vissza M@TriX... -
MrMafioso #591 írj vissza ha elidnult, oké? -
#590 Es utana majd kapsz egy ilyet:)))
-
zoltang #589 Megvan! Most ellenőrzöm a csomagokat, majd kitömörítem dvdképet. -
MrMafioso #588 na valakinek lejött már? -
#587 -
#586 -
Marco #585 Nincs mit. -
#584 -
DioSr50 #583 valaki dc+++-on megosztaná!!
mert nagyon szeretnék vele játszani!!
elore is köszönöm -
K.András #582 Maradt 1.31, bár öszinte leszek nem is nagyon probálgattam lejebb vinni, majd nemsoká ;) -
#581 Andris, hogy állsz DijonGp-n? Lementél már 1.31 alá, nekem még nem sikerült nagyon javítanom a GTLrankos időmön, de azér kiváncsi leszek mennyi lesz a legjobb idő a formula nyereményjátékán.