7613
  • malter

még 1-2 kép a kis méregzsákrol:)
  • Goliath
    Nekem is ugyanez a baj....

Mellesleg a 64-bites rendszer alatt a procit vagy a wint értjük ert nekem ugyan a64 van de sima xp-vel...
  • geri15
    Roger that sir!

Malter: nemsoká engem is megcsap a varázs >)
  • malter
    nem valoszinü,mert 2 választásod van ha akarod meg is veheted az áhitott autot és ha ugyesen sporolsz akkor megvan amit akarsz de nem szeretnék elmesélni mindent,maradjon meg a varázs:)
  • K.András
    Minden legyen benne amit el tudsz képzelni.
  • geri15
    Várj csak nemsoká jönnek majd hogy mivel lehet előhozni az összes kocsit :DD Persze csak azok akiknek sikerül elindítani
  • malter
    pár dolgot már unlockoltam de 24orás versenyt sztem nem lehet beállitani csak verseny kezdési idejét és max 60kör bár még lehetséges mert teljesen unlockolos rendszerü pályák minden és még elején vagyok
  • geri15
    és a GT350-es Mustang? :) Miért nem raktak bele GT500-asat?
  • geri15
    Ja oks, sorry a vulgáris kifejezésemért :|
    Akkor nekiállok szerintem holnap már linkelem :)

Csak warez FAQ legyen, vagy általános? Szóval megjelenési dátum, gépigény, autók/pályák nevei, linkek legyenek benne?
  • Marco
    Mini a legjobb. Úgy lehet csúsztatni, mint az állat. :D
  • uHs Gerzson
    KIrály verda ;)
  • 3P
    Húúú ez nagyon ott van! :D
  • K.András
    Kabbe :D
  • K.András
    Jajj bocsi, nem figyeltem!
    Persze csináld ha elvállalod, köszönjük szépen!
  • malter

kedvenc verda:)
  • geri15
    Szóval? Válaszolnál? Nem akarok bunkó lenni, de már postoltam többet is, és le se sz@rtad.
  • K.András
    Az elöbbi még nem én voltam :)
  • abonyitomz
    "nem simerem az autókat név szerint :P" viszont csinálok majd screenshotot
  • arty
    én a wanadooreklámozó kis férgeket kapnám szivesen szájba ... nem elég, hogy láma, de még ahoz is hülye, h ingyen leszedjen valamit. ráadásul reklámozza a primitivségét :)

azt hiszem ez alatt már semmi nincs...
    remélem andrás a GTR topikhoz hasonlóan elpusztitja a nem játékos hszeket, köztük ezt is ...
  • geri15
    És ebben a pillanatban lett törölve
  • 3P
    Jó ötlet volt, csak kelle ide a banner alá egy link, ami a warezes hozzászólókat oda irányítaná, bár nem feltétlen hatnak az ilyen jellegű célzott utalások néhány "harcos társunkra"... :-/
  • 3P
    Na jah! Egy valódi 24H lenne az igazi, de sajna annyi idő csak a mesében létezik, én örülnék neki, ha lenne jó 2,5-3 órám hozzá egy huzamban... :)

Tudom hogy van máshol is 24H futam, de az nem az igazi, szóval ez számomra picit amolyan "savanyú a szőlő" effekt, de ez nem lesz akadály és meg fogom venni és kedvemre autókázok benne... ;)
  • ducati06
    Csináltam egy (!warez!) GT Legends topicot!
  • Marco
    Oh, alig várom már!
  • Marco
    Előbb utóbb kiderül.
  • K.András
    Nekem megengedte, azért irtam hogy már a moderátornak is irtam...
  • Rohamsisak
    Akkor írjad már ki azt a faq-t öregem, ne fikázd itt a warezzzal foglalkozókat!
  • zoltang
    Remélem M@TriX-nak van esze és nem adja át.
  • geri15
    Írjak warez FAQ-ot? Akkor törölgetni sem kell majd annyit.
  • Marco
    Egy ilyen üzit én is dobtam neki, még nem jött válasz.
  • Rohamsisak
    Légyszi segítsetek,:nekem ezek után a lépések után a check disk azt írja ki hogy rossz cd-kulcs. Miért, másikkal működhet,vagy ha tudtok más módszert légyszi írjatok! Előre is köszönöm! --Szóval így csinálom de nem jo----: 0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel
    1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
    (Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
    2. Indítsd újra a gépet
    3. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
    4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!
    5. Install végén, ha kéri, indítsd újra a gépet, ha nem, akkor indítsd a játékot és (elvileg) ki kell hogy jöjjön egy kisablak, amiben kérni fogja a gép újraindítását!
    6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
    7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egyből el is tűnik, ne lepődj meg)
    (Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
    8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
    -Disable node
    -Disable CD
    -Disable node
    -illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejből nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
    9. Indítsd a játékot, és ezt a serial kódot használd: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
    10. Játsz!

• K.András
    Megkértem M@trixot hadd legyek én a házigazda, a jogrol lemondott irtam moderátor topikba, szal hamarosan törlödnek a hülyeségek...Faq-ba ki lesz rakva hogyan kell feltenni, onnantol kezdve törölve minden warez!
  • CéZé
    #597 :)))
  • MrMafioso
    nálam nem idnul, segitsetek!
  • K.András
    Nemcsak Le Mans-ban rendeztek 24H-s versenyt, volt spában monzában magny cours-ban is stb, ezek benne lesznek a játékban, és gondolom be lehet majd állitani a verseny idöt, igy nyomhatsz 24H-s versenyt változo napszakkal, akár idögyorsitás nélkül...
  • 3P
    A játék kapcsán egyébként 1 nagy fájdalmam van, hogy nincs benne a Le Mans-i pálya, már ha jók az infóim. Pedig szivesen kipróbáltam volna egy 24 órás versenyt korabeli gépekkel változó napszakkal. Na jó mondjuk egy 10x-es idő skála gyorsítás mellett... :)
    A remény megmarad, hogy modding formájában egyszer elkészül hozzá...
  • magus
    jah epp azt toltom
  • 3P
    Köszi. Gondoltam, hogy nem rajtatok múlik... :)

Más és emiatt picit OFF! A warez téma egyébként engem is bosszant, talán jó példa erre a TOCA 2 topik, ahol még jóval 1 év után is sokszor feljön még ez a téma, holott az a játék már csak 2500 Ft. Tehát ez az összeg meg már végképp nem lehetne kifogás, ha valkinek tényleg kell a játék...
    Mielőtt valaki itt le "gazdagozna", rögtön írom, hogy sajnos engem sem vet fel a pénz bármennyire is szeretném, s bizony minden játékért keményen kell spórólnom. Természetesen én is örülnék, ha olcsóbb lenne a játék (legalább mondju USA árszinten lenne), de ez már messzire vezetne...
    Az viszont fene mód bosszant, ha egy topicban ez a fő téma! Azonban ami még erre is tesz egy lapáttal, hogy jönnek a Vér Pistikék, akiknek a warez tanácsok után sem akaródzik elindulni a játék, s ezek után visszajár durrogni a topicba a játékra, hogy milyen szar meg minden, holott nem is ismeri, csak mert indítás sikertelensége folytán nem tudta kiélni rajta 5-10 percig tartó gyűjtő szenvedélyét, s már rögtön ócsárolja is a játékot (hogy élő példáért ne fussak messze ott van pl a Codename Panzers: Phase Two, ahol megfordult már 1-2 Vér Pistike, aki a warez nehézségein felbuzdulva pocskondiázta játékot, holott lesír róla, hogy nem is indította el soha).
    Na mindegy hosszú lettem s talán itt nem is lesz hasonló, így reménykedve be is fejezem a szösszenetem.
  • Redvin
    Van demo :)
  • magus
    johat engem nem izgat, iszonyuan kiszeretnem probalni ezt a jatekot, de mivel megvenni nem tudom/szeretnem, warezolni nem igazan lehet (nem fogom szetszedni a gepemet), ezert nem is vergodom itt:|