7613
-
#700 Nem mondod, h ez a kormány használható PC-hez is? -
#699 Logitech RULZ -
#698 Na hamarosan én is játszhatok vele :)
Egyébként kormánnyal fogom nyomni Logitech Driving Force PRO :) GT4-hez kiadott kormány szóval nem szar... -
DonManó #697 működik a directIP-s kapcsolat tört verzióval, mint annak idején a GTR-nél? -
zoltang #696 Kössz a tippet. Eddig nem vettem észre.
Ott a próbaút gombja. (Nagyon jó a Porsche hangja!) -
#695 hát full-on igen, de ki lehet választani asszem DX7 és DX8 módot is... -
#694 csapatjátok kormánnyal?
nagy gépigénye van? (nekem amd2400+,ati9000,512mb) -
#693 linuxon nem is fog elindulni :| -
#692 hali.... már párszor végig játszottam a leirás szerint....de nem tom elinditani... -
#691 én is így vagyok vele -
#690 Kösz hogy mondtad, sikerült kipróbálnom álmaim autóit :D Viszont azt hiszem ezzel ki is végezte magát nálam a warez, csak ennyit akartam :) Letörlöm, és várunk türelmesen a megjelenésig :o)
A FAQ-ot pedig legkésőbb holnap délig szállítom, ha a tanulással és melóval is rendesen végzek. -
#689 Én nem fogom magamat szívatni ezzel a starf*ck rendszerrel, megvárom a megjelenést a boltokban úgyis meg akartam venni eredetiben. -
Mozes #688 Te "nagyeszű" azon már rég túl vagyok, csak úgy sem indul, azért kérdeztem, hogy csinált e még valami mást mint ami az infó fájlban le van írva.
-
#687 láma az a rohadt info file miértvan? levan benne irva szájbarágosan lépésről lépésre mitkell csinálni olvasd már el!!!!! -
Mozes #686 Hogyan sikerült elindítani? Le kellett húzni a CD-t? Még install elött le kell húzni? -
K.András #685 Azt egyébként tudtátok, hogy a kereskedönél ki lehet probálni a bonusz autokon kivül mindet?:) -
#684 Nah.
Sikerült..
Amire itt nem kaptam választ, tehát az amd 64 esek op rendszertől függetlenül a 64 est indítsák.
Következő bajom... Kifagy... időnként szabálytalan oszt kidob.. -
#683 Nekem megy, és megvettem első Mustangom^^
De megfogadtam hogy csak megnézek 1-2 autót és utána leteszem a gamet, megveszem eredetiben majd. Mondjuk még a GT350-es Shelby-t megszerzem :D -
virs lee #682 Moszkvics? :) -
#681 töltöm a gémet,remélem menni fog...:) -
zoltang #680 De kis "méregzsák" ez az auto.
-
Mozes #679 nekem sem megy :( szerintem a régi verziót kell kiírtani teljesen a registryből és akkor menne...holnap nekiugrom, megpróbálom -
#678 Hát nekem ezzel sem megy köszi zoltang. Pedig le vannak húzva a a +vinyó + dvd-k de semmi ugyanúgy 5 perc várakozás vinyótekerés, aztán meg azt mondja hogy rossz cd-key.... -
#677 Nem a demo hanem a sfcure exe-s változata -
zoltang #676 A demo itt. -
zoltang #675 Mi? -
#674 priv ment
-
#673 És ez merre van? -
#672 haaaat, nem az en gepemre van tervezve. azert hihetetlen, h lowon elviselhetetlenul szaggat, mikor a kocsi ugy kb 4 poligonbol all, a palyan nincs semmi. -
zoltang #671 A GTL nálam rosszabbul fut, mint a GTLDemo (szinte maxon ment). Valamit a demóhoz képest "javíthattak", mert ebben a teljes verzióban akadozik a játék. -
zoltang #670 Nekem a kábellehúzás segített, a cdletiltás (biosban, SFNightmare) nem jött be.
Egy sfcure van, a 01-es. Van egy ilyen "SF Anti File System Blocker" kieg. része, de csak abban különbözik hogy a SFAFSB.exe-t indítva 4 nyomógombbal lehet ki/be kapcsolni és installálni/uninstallálni. -
bakkk #669 Tolts le egy masik sfcure01 en is ezzel kinlodtam,szart se er olyan kell ami ikonrol indul nem bat-ra kattintgatni.Dobj egy msn cimet atkuldom,a jot.
-
#668 #630-ra valaki okos valami okosat?? -
Marco #667 Sorry azoktól, akiket felcsigáztam az unlockerrel, de a 0.9.7.0-ás verzióhoz van csak. -
#666 próbálom a HG jogok Andrásra ráruházni
még bírjátok ki egy kicsit :) -
#665 Akkor nem osztanád meg??
Esküszöm megveszem ha kijön, de addíg játszani akarok... -
zoltang #664 Egyik kezdő autó.
-
Marco #663 Hmm, a tesztverziónkhoz kaptunk unlockert nyilván ehhez is jó lenne. Bár én nem szedem le ezt a verziót. -
zoltang #662 Kár, hogy még nem áll a garázsomban.
-
#661 Hmm látom befigyel a háttérben 1-2 Mustang