7613
  • geri15
    GT Legends FAQ [.beta1]

Nemröhög
  • Alexease
    Olvasd el a banner alatti szoveget, es utana varj holnapig lesz FAQ! Nyugi, nekem sem indult el - bar nem is eroltettem annyira:) - vagyis nem karorvendek, genyozok!
  • Kicsik
    Hy All!
    Lenne egy kérésem. Én a www.wanadoo.atw.hu - ról leszedtem a játékot és pont ugyanúgy csináltam mindent mint ahogy ott le van írva az info-ban, és ennek ellenére nem fut. Plz akinek ilyen formában van meg plz írjon az e-mail címemre vagy ide!
    Előre is kössz!
    Bye!
  • geri15
    ha jól számolom akkor holnap estére legkésőbb
  • SASboy
    Mikorra lesz kész kb. a FAQ?
  • CodeRed
    off

GT4 nem szimulátor, hanem autós játék.
  • JuanG
    szmájli lemaradt
  • JuanG
    nana...az enthusia-ban elég jól meg van csinálva!!!

bocs az OFF-ért, vége...
  • Varenga
    rajta van a dobozán (info)
  • jakewyler
    mekkora a minimum gépigénye?
  • Istencsászár
    meg amugyha belegondolsz amennyi kocsi van benne lehetlen hozzá olyan fizikát csinálni ami valóságos és minden kocsira az igazihoz hasonló, nemhiába egy simbe nincs 100 kocsi:D soha.. de ezmár off bocsi befejezetem..
  • JuanG
    GT4-ben nincs rendes felfüggesztés, olyan mint a CMR 3-4 :DDD...ha már ps2, akkor Enthusia, grafban nem olyan szép, de az tényleg szim!!! Kiprobáltam mind2-őt...
  • Varenga
    LOÁL :DDDD...asszem ezzel én is így vok, hacsaknem asszony suttyomban tolja vmelyiket(ami elképzelhetetlen), vagy pedig a macska(amit hamarabb el tok képzelni) :D
    De mostmár tényleg ON, mert már kezdem sajnálni a topicot...
  • JohnnySmith
    Akkor oks :) Én is mindet off ba nyomok. Nem akarom hogy megalázzanak :) Jó tudni hogy itthon én vagyok a legjobb :DDDDDDDD
  • Varenga
    tom, de én is csak szimeket tolok(csak off-ban egyenlőre) rFucktor,GTL(demo), Lfs stb.stb...napersze a Mafia-t megint...amúgy eddig is nézegettem ezt a kormányt csak az volt vele a bajom, hogy PS-hez van...de ezexerint jó a pécéhez is :)
  • JohnnySmith
    Helyes, de ha csak GTL-hez akarod használni és mondjuk nincs ps2-d akkor lehet jobban megéri egy MOMO vagy bármilyen más minőségi kormány. (nem mintha árban nem ugyanot lennél) :DDD
  • B@dsector
  • Varenga
    nah utsó off, de beszéltem a dzsízüszkával, szal karira lehet, hogy lesz drájving forsz próm
    ON
  • JohnnySmith
    Ne legyél már ennyire primitív. Olvass vissza. Egyébként meg " WAREZ GTL-el kapcsolatos kérdéseket és válaszokat automatikusan töröljük"
  • JohnnySmith
    Nekem se :) A fullban sokkal ratyibb zenék mennek a menüben :)))) Szal option aztán music=0 :)))
  • Redvin
    Kiprobaltam a demot! Nagyon bejott, nem is tudom most hogy az rfactort vagy ezt vegyem-e meg. Mondjuk nem szeretem annyira a regebbi kocsikat, de a demo alapjan ez tenyleg az egyik legjobb szim lesz. Egy dolog van ami nagyon nem tettszet, a menu alatti zene :)
  • JohnnySmith
    Én se értem. De nem is akarok ezen vitázni Nem ide illik ez a GTL topok!
  • Istencsászár
    teljesen komolyan... a szimulátor pl: Grand Prix Legends, Nascar 2003-nál kezdődik...
  • B@dsector
    Nekem megvolt a GT4 PS2(70004)-re és szerintem mindent visz kategóriába tartozik.
  • JohnnySmith
    Ja értem...akkor nincs miről beszélnünk valóban.
    OFF:Az hogy nem lehet állítani egykét dologt a kocsin GT4ben az egy dolog, de azért ilyet ne írjál. Nem szeretnék GT4 vs GTL -t mert abszolút két különböző platformon jelent meg a két játék. Ráadásúl nem ide illik. :)
  • B@dsector
    GT4 nem szimulátor kijelentést komolyan gondoltad?
  • B@dsector
  • Istencsászár
    gt4 nem szimulátor kezdjük ott, azthogy ott lehet biztos jó de Andrásnak teljesen igazavan versenyzésre alkalmatlan...
  • JohnnySmith
    De nem versenygépről beszélünk.
    De igazad van egyébként, nem is vitázni akartam. Ez a 900fok csak egy pluszz opció.
  • JohnnySmith
    A most tesztelgetem a szoftverében a kormányt, 900fokig akármilyen szögbe bezárhatod :DDDDDD
  • K.András
    Éles kanyaroknál nem lehet jo, mert ott az a jo ha minél kisebbet fordul, nem kell akkorát a kormányon mozditani!
  • B@dsector
    Nem akarom szét off-olni a topicot, de melyik játék támogatja a 900fok-ot
  • B@dsector
    erre található
  • Redvin
    Thx, bar en nem latom az arlistaban?! :)
  • JohnnySmith
    Vagy nagyon éles kanyroknál :) pl GT4 egyes pályáin:)
  • B@dsector
    vettem
  • B@dsector
    Én itt vetem meg, 31k az ára.
  • K.András
    Nem is fog, ezeknél a verseny autoknál soha nem kell körbetekerni a kormányt, nem lehetne versenyezni, a 900 fok az kamionos játékban biztos szuper lenne!
  • JohnnySmith
    Azaz :) Tökkéletes. De mondom nem működik úgy a GTL-ben a 900fok ahogy akarom.
    Mondjuk a driverben és a kormányban az a jó hogy átbirja álítani magát normálra.Van a kormányban egy zár ami ha kell 180ba álítja a kormányt.
  • Redvin
    Es MO-n melyik boltban kaphato viszonylag jo aron ez a kormany?