7613
-
#784 GT Legends FAQ [.beta1]
Nemröhög -
#783 Olvasd el a banner alatti szoveget, es utana varj holnapig lesz FAQ! Nyugi, nekem sem indult el - bar nem is eroltettem annyira:) - vagyis nem karorvendek, genyozok! -
Kicsik #782 Hy All!
Lenne egy kérésem. Én a www.wanadoo.atw.hu - ról leszedtem a játékot és pont ugyanúgy csináltam mindent mint ahogy ott le van írva az info-ban, és ennek ellenére nem fut. Plz akinek ilyen formában van meg plz írjon az e-mail címemre vagy ide!
Előre is kössz!
Bye! -
#781 ha jól számolom akkor holnap estére legkésőbb -
#780 Mikorra lesz kész kb. a FAQ? -
#779 off
GT4 nem szimulátor, hanem autós játék. -
#778 szmájli lemaradt -
#777 nana...az enthusia-ban elég jól meg van csinálva!!!
bocs az OFF-ért, vége... -
#776 rajta van a dobozán (info) -
#774 mekkora a minimum gépigénye? -
#771 meg amugyha belegondolsz amennyi kocsi van benne lehetlen hozzá olyan fizikát csinálni ami valóságos és minden kocsira az igazihoz hasonló, nemhiába egy simbe nincs 100 kocsi:D soha.. de ezmár off bocsi befejezetem.. -
#770 GT4-ben nincs rendes felfüggesztés, olyan mint a CMR 3-4 :DDD...ha már ps2, akkor Enthusia, grafban nem olyan szép, de az tényleg szim!!! Kiprobáltam mind2-őt... -
#769 LOÁL :DDDD...asszem ezzel én is így vok, hacsaknem asszony suttyomban tolja vmelyiket(ami elképzelhetetlen), vagy pedig a macska(amit hamarabb el tok képzelni) :D
De mostmár tényleg ON, mert már kezdem sajnálni a topicot... -
#768 Akkor oks :) Én is mindet off ba nyomok. Nem akarom hogy megalázzanak :) Jó tudni hogy itthon én vagyok a legjobb :DDDDDDDD -
#767 tom, de én is csak szimeket tolok(csak off-ban egyenlőre) rFucktor,GTL(demo), Lfs stb.stb...napersze a Mafia-t megint...amúgy eddig is nézegettem ezt a kormányt csak az volt vele a bajom, hogy PS-hez van...de ezexerint jó a pécéhez is :) -
#766 Helyes, de ha csak GTL-hez akarod használni és mondjuk nincs ps2-d akkor lehet jobban megéri egy MOMO vagy bármilyen más minőségi kormány. (nem mintha árban nem ugyanot lennél) :DDD -
#765 -
#764 nah utsó off, de beszéltem a dzsízüszkával, szal karira lehet, hogy lesz drájving forsz próm
ON -
#763 Ne legyél már ennyire primitív. Olvass vissza. Egyébként meg " WAREZ GTL-el kapcsolatos kérdéseket és válaszokat automatikusan töröljük" -
#762 Nekem se :) A fullban sokkal ratyibb zenék mennek a menüben :)))) Szal option aztán music=0 :))) -
Redvin #760 Kiprobaltam a demot! Nagyon bejott, nem is tudom most hogy az rfactort vagy ezt vegyem-e meg. Mondjuk nem szeretem annyira a regebbi kocsikat, de a demo alapjan ez tenyleg az egyik legjobb szim lesz. Egy dolog van ami nagyon nem tettszet, a menu alatti zene :) -
#759 Én se értem. De nem is akarok ezen vitázni Nem ide illik ez a GTL topok! -
#758 teljesen komolyan... a szimulátor pl: Grand Prix Legends, Nascar 2003-nál kezdődik... -
#757 Nekem megvolt a GT4 PS2(70004)-re és szerintem mindent visz kategóriába tartozik.
-
#756 Ja értem...akkor nincs miről beszélnünk valóban.
OFF:Az hogy nem lehet állítani egykét dologt a kocsin GT4ben az egy dolog, de azért ilyet ne írjál. Nem szeretnék GT4 vs GTL -t mert abszolút két különböző platformon jelent meg a két játék. Ráadásúl nem ide illik. :) -
#755 GT4 nem szimulátor kijelentést komolyan gondoltad? -
#754 -
#753 gt4 nem szimulátor kezdjük ott, azthogy ott lehet biztos jó de Andrásnak teljesen igazavan versenyzésre alkalmatlan... -
#752 De nem versenygépről beszélünk.
De igazad van egyébként, nem is vitázni akartam. Ez a 900fok csak egy pluszz opció. -
#751 A most tesztelgetem a szoftverében a kormányt, 900fokig akármilyen szögbe bezárhatod :DDDDDD -
K.András #750 Éles kanyaroknál nem lehet jo, mert ott az a jo ha minél kisebbet fordul, nem kell akkorát a kormányon mozditani! -
#749 Nem akarom szét off-olni a topicot, de melyik játék támogatja a 900fok-ot -
#748 erre található -
Redvin #747 Thx, bar en nem latom az arlistaban?! :) -
#746 Vagy nagyon éles kanyroknál :) pl GT4 egyes pályáin:) -
#745 vettem -
#744 Én itt vetem meg, 31k az ára. -
K.András #743 Nem is fog, ezeknél a verseny autoknál soha nem kell körbetekerni a kormányt, nem lehetne versenyezni, a 900 fok az kamionos játékban biztos szuper lenne! -
#742 Azaz :) Tökkéletes. De mondom nem működik úgy a GTL-ben a 900fok ahogy akarom.
Mondjuk a driverben és a kormányban az a jó hogy átbirja álítani magát normálra.Van a kormányban egy zár ami ha kell 180ba álítja a kormányt. -
Redvin #741 Es MO-n melyik boltban kaphato viszonylag jo aron ez a kormany?