7613
  • geri15
    Jó ötlet :pp
  • B@dsector
    Küldök privit, ne offoljunk ennyit.
  • geri15
    Nagyon is érdekelne! Milyen állapotban van? És merre laksz?
  • B@dsector
    Logitech Formula Force GP bolti ára 18e Ft bruttó, ha érdekel az enyém ugyanilyen és 5e Ft-ért odaadom.
  • geri15
    Ehheh jobbulást :) Jól tetted hogy eladtad a Cortinát, mert Alfával sokkal többre mész, de erre én csak későn jöttem rá.... a Cortina akkora de akkora **** :D Az Alfa mint a kezesbárány komolyan mondom, mindig arra megy amerre én akarom :P A Cortinával meg meg kellett küzdeni minden pillanatban, főleg ha a seggemben landolt egy Mustang, és kicsúsztam :/
  • K.András
    Én eddig csak a battle of minit csináltam meg, lévén ugy fáj a fogam hogy 10 percnél többet képtelen vagyok játszani...Kaptam 20 ezer pénzt a gold cupáért, pro szinten!Eladtam a cortinát és most vettem egy alfát, azzal szétverem a köv pályán is és igy megy majd tovább, csak a fogam jönne rendbe, mármint az inyem mert a bölcsesség nagyon fájdalamas tud lenni :)
  • geri15
    Akkor te is kb arra jársz mint én, én 1 picivel előrébb :P
  • geri15
    Uhh az sem kevés :| És te milyen kormányt ajánlanál 15-20 ezer ft-os kategóriában?
  • JohnnySmith
    Még csak most erőltette rám a Mustangot :)
  • B@dsector
    Nem MOMO-m volt, hanem Logitech Formula Force Feedback.

kb. 5 évvel ezelőtt kaptam karácsonyra 36e Ft-ért.
  • geri15
    Egyébként van aki elkezdte végigvinni a játékot a warezosok közül? Nekem mindjárt megvan a Shelby GT350-em
  • geri15
    Inkább kiszedtem a játékból, mert a PDF-ekben elég előnytelen képek vannak szvsz.
  • geri15
    Ohh, az ***** drága :( És előtte mennyibe került a MOMO-d?
  • K.András
    Miért nem küldesz neki privit, tudod nekem is van ötletem miért nem megy neki, és szoltam is neki privátban!De majd ezek után most megint itt kérdezgetik hogy hát ugysem jo ahogy abban a hozzászolásban van, kutyát nem érdekli.
  • Goliath
    alex 730, 731-es hsz ben van a probléma kulcs
  • K.András
    Valami képlopoval kéne csinálni, vagy akár print screen és photoshopban kivágod belöle ami kell...
  • B@dsector
    31k bruttó volt az ára.
  • geri15
    Mennyiért vetted? Én is most gondolkozok vmilyen normálisabb kormányban...
  • geri15
    Köszi Mindenkinek srácok! Mondjuk ez még tényleg csak béta verzió, lesz ez ennél még szebb is remélhetőleg
    Nemsokára feltöltöm a frissített változatot, annyit valaki meg tud mondani hogy milyen programmal lehet képeket kiszedni PDF fájlokból?
  • K.András
    Imádkozhatsz akármennyit, idö kérdése mikor szarik be a pedál ;)
  • zoltang
    2005 SPA 6 Hours képek. Valódi régi autók.
    Itt.

Kis ízelítő:

• JohnnySmith

Végülis GTL-en is iszonyat jó :)
  • B@dsector
    Sajna már nincsen meg PS2 gépem, pedig szívesen kipróbáltam volna a GT4-et kormánnyal
  • JuanG
    persze hadd tegyem hozzá: sztem :)))...ha valaki szereti, jó neki...

OFF vége...peace
  • JuanG
    a MOMO-é -ra gondoltam...pici, közel van egymáshoz a két pedál és túl könnyen jár...ezenfelül imádkozhatsz, hogy ne szarjon be a gázpedál pár nappal a vétel után...
  • JohnnySmith
    Na akkor már 2en toljuk DFP-vel? :DDD Erősebb FR autóval iszonyatosan lehet driftelni GTL-ben :) Tegnap kicsit tesztelgettem a játékot :)))
    Ha tudod akkor próbáld ki ps2-n GT4-el FR vagy RR autóval :)(nem véletlenűl van rajta a logo) :)))
  • Panther
    Mert a DFP pedálja hasonló szerkezet, mint a MOMO-é. Adja Isten, hogy aki megvette jól működjön neki, de alapvetően gyári hibás a konstrukció. Én vettem egy MOMO-t a múlt héten és egy óra (!!!!) alatt besz@rt a pedálja. Semmi értelme gariba is viszavinni, ugyanazt adják, én megjavítottam a Mozso oldalán leírtak alapján, most jó.
  • Shan
    Miért?
  • JuanG
    meg a pedálja egy fos :)...akár működik akár nem
  • uHs Gerzson
    8 Évig!!! volt egy Trust Formula1 Race Master kormányom amit a Richard Burns Rally-ben széttört mert megpróbáltam beveni egy hajtükanyart ;) és kel egy új kormány :)
  • Shan
    Jah... jó lenne kiprószálni, de ezért megvenni...
  • Shan
    Ezzel azért vitatkoznék...
    Nem ismerem a Driving Force-ot (szemtől szemben), de azé' a MOMO sem rossz.
    (Anyaga, fogása, váltó ott is megvan, force hatás, szerintem csak a forgatási szögben gyengébb.)
  • uHs Gerzson
    Hüha ha a MOMO kormánynál is jobb akkor megér egy tesztet alig várom hogy megjöjjön a fizum ;)
  • B@dsector
    Tegnap este megvettem a Logitech Driving Force PRO kormányt, az élményt nehezen tudom megfogalmazni, előtte Logitech Formula Force GP használtam kb. 5 évig (mai napig működik!).
    A logitech driver teljesen jól felismerte a kormányt, tengely körüli forgatási szög manuálisan állítható 45-900 fok-ig. GTL (demo), rFactor, GTR, World Racing játékokkal teszteltem a cuccot. Iszonyatosan pontos, nagyon masszív, Force Feedback erő jobban érvényesül, a váltónak megvan a feelingje és még sorolhatnám tovább... összességében mindegyik autós játék teljesen új élményt nyújt.
    A GTL-ben pl. a Lotus-al a kanyarokat majdnem h driftelve vettem be annyira király az összhatás. Csak ajánlani tudom a kormányt a MOMO nem éri meg az árát.

• JohnnySmith
    Pofás lett a FAQ :)
    Ha a cd key miatt nem megy akkor 7-8 pont ismétlése :) (ezt tegyük oda)
  • SASboy
    oks
  • gizmoplayer
    Nagyon jó a FAQ, és egyértelmű.
  • JuanG
  • geri15
    Oks belerakom reggelre :) De ha nem haraxol elhúzok aludni :D Írjatok össze mindent ami még kellhet, belesuvasztom :)
  • Alexease
    Kifejezetten jo lett!
    Esetleg meg megjegyzesnek hozzalehetne irni, hogy a futattashoz az SFCURE driver\service is fontos, ami egyelore csak SP2-esen lett tesztelve, es a tapasztalatok szerint nem igazan megy AMD64 es/vagy nForce-os alaplapokon (drivereken). Csak hogy nem szenvedjen feleslegesen a nep;)