7613
  • ToMy_
    a 3-as meg a 4-es közül az egyik a default beállításnál az LCD (mondjuk ezt egyelore semelyik autonal nem lattam) , a másikat nemtom fejből (talán az analóg mutatok) , de a controls-nál le van irva. ha nem definialtad at, akkor az ervenyes

viszont nekem is van kerdesem: lattam nemelyik kocsinal egy pici teglaplap alaku muszert a cockpit-ben (remote lap time vagy ilyesmi van rairva)
    ezt hogy lehet mukodesre birni (ha egyaltalan mukodik) ?
  • geri15
    Hogy van neked akkor már annyi lóvéd?
    Milyen szinten nyomod? O.o

Egyébként november elején megveszem B@dsector Logitech WINGMAN FORMULA FORCE GP kormányát, úgyhogy végre nem Novice-on kell majd nyomnom :D Gondolom te már Pro-ba nnyomod nem? Vagy esetleg a legnehezebben?

Tényleg fogad hogy van?
  • K.András
    Ki hogy áll?Nekem már megvan az SL300-as merci :), + van 265 ezer pénzem amiböl vigan vásárolgathatok :P, ezenkivül már csak 3db pályát kell feloldanom!
  • Alexease
    Amugy nagyon jol osszeraktak, nagyon igenyes.
  • Alexease
    Lejebb vettem, de nem sokat segitett.
    De kozben rajottem (?!?!) valamire, ha a cockpitben a 3-as es 4-es bill.-t nyomogatom (bar gozom sincs mi az, nincs beallitva ra semmi, es latni-hallani sem lehet semmi valtozast), akkor 40-50%-al feltolja az fps-t:) Azert kivancsi leszek mi ez...:)
  • K.András
    Gyakorolj, szerintem ez az AI nem is nagyon tud vezetni, ha nem komoly auto van alattad(mármint amit nehéz vezetni), akkor gyakorlatilag 10-böl 10x rongyá lehet verni...
    A grafikát meg vedd lejebb, nekem rezzenéstelenül viszi verseny közben is 50-60 fps-em van!
    Szerintem ez a játék az egyik legjobb amit valaha kaptunk, nyilván mindenkinél más a sorrend de ez szvsz mindenkinél elökelö helyen lesz!
  • Alexease
    De legalabb csak 2 honapot csuszik:)))

Amugy tesztelgettem, metem par gyors versenyt. Egyelore eleg problemas, szinte hasznalhatatlan:(
    Ami nem olyan gaz, csak erdekes, hogy mintha catchup-ozna az AI?! Kepes a mogottem levo, tobb masodperc hatranybol, egy egyenesben lazan behozni es szinte allva hagyni. Golyozik a szemem, a pofam leszakad, nem gyozom feltartani:)

A masik ami eleg gaz, hogy cockpitbol elvileg hasznalhatatlan. Eppen csak 25-30 fps-t tudok belole kicsalni, szinte mindegy milyen beallitasokon. De ha ez altalanos lenne, azt momdanam, szar a gepem. De motorhazteton 50-60 fps-t ad, ugyanott kulsonezetben, amikor korbeforgatja a kamerat 100 felett!! Tuti valami trukk lesz, de ez igy egyelore nagyon gaz:(
  • Marco
    GT Legends várható megjelenés: 2005.11.25!
  • geri15
    Nagy a pangás
  • Marco
    Lapozz visszább, tettem fel videót.
  • pajti
    Igen én próbáltam és nem megy le az fps annyira :)
  • Istencsászár
    aha próbáltam semmi baja ( nekem akkor volt ilyan drasztikus fps csökkenés amikor a vga driveremet nemkomálta a fraps és egy régebbit felkelett raknom )
  • ToMy_
    próbált már ebből vki Fraps-al felvenni videót? akár menetközben, akár replayből?
    a GTR-ből simán ment akár rögtön vezetés közben is, alig esett vissza az FPS, itt meg ha felvételt nyomok, abban a pillanatban lemegy 4-5 FPS-re
    48-65 között van egyébként
  • Istencsászár
    geci, tök jól lehet szopatni a gépet hajtűkanyarokba kicsi fék nekémész oldalának azt felborul:D tök poén
  • geri15
    lol allz :| [sékhed]
  • malter
    ha amerikai autoval mész akkor mphet mutat ha eu akkor km/h
  • Tomievo
    Nem tudjátok mér van az, hogy kmh-ra van állítva az óra és mégis mérföldben jelzi ki a HUD
  • Mustang2005
  • geri15
    Amelyikkel legközelebb versenyezned kell a bajnokságban
  • geri15
    Marco, ezt kinek írtad? :|
  • geri15
    ez így van :)
  • pajti
    vmi ilyesmit keress: LOOK AHEAD
  • pajti
    Melyik autót érdemes megvenni? Van 80000 pézem
  • Rohamsisak
    Hali! Azt mondja meg v.ki légyszi hogy a belső nézetnél azt mivel lehet be-ki kapcsolni hogy a fickó feje,vagyis a kamera ne forduljon amikor kanyarodok? Please help! Előre is köszi!
  • B@dsector
    Én már csak tudom :DDD
  • K.András
    Szerintem jo igy, aki ezek alapján nem tudja feltenni az szivott, annak valami más a gond, és akkor se fogunk tudni segiteni, ha 600 oldalt irunk tele ;)
  • K.András
    Az a baj, hogy pont most támadott meg a bölcsesség fogam :)
    Lettem volna és folyamatosan törlök nem gáz, no mind1 majd reggel megint törlök, viszont irok is St-nek de akkor valaki el fogja vesziteni a regisztrácioját, az garantált, tökmind1 miota van.
  • Marco
    Ez a mondat nem sikerült igazán. Na fuss neki méggegyszer és légy ügyes.
  • geri15
    Ja egyébként most vittem végig a Battle of Elant, a harmadik bajnokságban...
    uhh ilyen kocsit még nem láttam :D Lotus Elannal kell menni 2 versenyt, és olyan érzékeny a verda, hogy billentyűzettel kín volt vezetni - eleinte. Aztán ráéreztem, úgyhogy a következőkben is ezzel megyek
  • Alexease
    Torolj vissza egy oldalnyit minden warez hozzaszolast, es ezentul kegyetlenul mindent! Nem fognak szeretni es kicsit maceras, de hamar megunjak es elfogynak. Bar az rF mas kategoria, de onnan is sikerult kiirtani a warezt:) Ha csak szolsz erte, le sem szarjak (sajnos).

Vagyis, gondokodas nelkul torolj vissza mindent (warez es hasonlo), aki itt volt mar olvasta, aki nem ugy sem olvas vissza.
  • geri15

frissítve lett a FAQ, nézd meg mi kell még :)
  • K.András
    Fejezzétek be a warezt, nem lehet mondani, hogy nem lett segitve, kint van a faq-ban hogyan kell felrakni, ennél többet nem lehet segiteni, fogam kiütött azért nem voltam tegnap, viszont aki mostantol warezol annak repülni fog a regje mert irni fogok St-nek!
  • Alexease
    Ejjel csak mentem vele ket kort kivancsisagbol;)
    Egyetlen benyomas, hogy lassabb mint a demo. De ami furcsa, hogy cockpitben ~30fps, motorhazteton ~50fps, TV kamerabol 130fps;)))) Bar semmit sem allitottam, csak beleptem, mentem ket kort aztan over...:)
  • avcom
    frankón elnézést kérek, de ez "kompatibilis" nforce 2-vel?

[/OFF]
  • geri15
    sehogysenem :|
  • Zetorg
    belső nézetben ki lehet valahogy iratni, hogy hányadik vagyok meg hogy hány kört mentem?
  • malter
    na igen hamarosan le kell cserélnem valami komolyabbra:)
  • jakewyler
    azé leszedem és megpróbálom!
  • geri15
    Csak a warez-ra vonatkozik, hogy SP2-n megy csak. Ha megveszed a fullt megy SP1-en is
  • geri15
    nekem is 9600 XTG-m van, és megy mint a zatom xDDDD
    teszt róla