7613
-
#992 küldesz ahhoz a kocsihoz kimentést sajnos még ott nemtartok.. -
K.András #991 Akkor biztos tudsz mutatni visszajátszást is nemde?Megnézném ti milyen profik vagytok, mert én annak ellenére hogy régen nyomom a szimezést, esek kelek az AC cobrával gyakorlatilag 5 kört nem tudok megtenni(persze prof szinten), alig várom megmutassa közületek valaki hogyan is kell csinálni(persze nem körbeautokázásra gondolok, hanem versenyképes idöre)...Ez nem bántás, csak sokan ugy vonnak le következtetéseket, hogy mentek 5 kört az elannal. -
#990 Még a első patchos GTR-el toltam sim módba minden off alap és egyátalán nemvolt hűde nehéz ugymond kellemesen nehéz az a gém... és ezis ugyan ugy -
K.András #989 De komolyan gondolom.
Már bocsi, de sokan azért vért fognak pisálni, hogy végig menjenek a pályán...Most lehet te azt mondod, hogy azért mert nehéz egy játék attol még nem hardcore de a hardcore ettöl függetlenül azt jelenti hogy kurva nehéz... -
#988 Sziasztok!Mi lehet a gond ha a demo-ba bele nézek a napba,akkor el kezd szaggatni!?? -
#987 50 szimulátor a világon nincs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#986 Azert te sem gondolod komolyan, hogy az ISI fizika hardcore fizika?!:) Foleg, hogy - bar tiztazatlanok a korulmenyek;D - lehet hogy csak az erosen modositott F1C/GTR fizika van alatta;)
De nem kritizalni akarom, mert nekem is tetszik! Es egyetertek azzal is, hogy az utobbi idok egyik legjobban osszerakott es atgondolt autosjateka, szimulatora! -
K.András #985 Én pont azon gondolkoztam játék közben, hogy ki a franc fog tudni ezzel menni (Heavy Metal), most komolyan, mert 30-40 körös versenyt hogy nem sokan mennének el vele, annak ellenére hogy megyünk ilyen olyan ligákban az biztos.
-
K.András #984 Ebben a játékban mindkettö jelen van, akkor ugy mondom, mert te mindenkép ketté akarod osztani... -
#983 Azert van kulonbseg a hardcore fizika es a nehez jatek kozott:) -
K.András #982 Hja, hogy ez nem hardcore fizika?Akkor ugye fel tudsz rakni nekem visszajátszást, 20 egyenletes kört a corvettel?!
GPL szinten van a nehézsége!A kis autok alapján azt hiszed egy könnyü játék, nos igen az elan-t meg az alfát meg ezeket az "ici-pici" autokat viszonylag könnyü vezetni...Játszottál már vele vagy csak csipöböl "tüzelsz"? -
#981 Nevezzuk egy jo fizikas nagyon jo autosjateknak:)
Mondhatjuk azt is, hogy kaptunk (vegre) egy Race Driver tipusu jatekot, de jo fizikaval, korrekt belsonezetekkel stb. -
#980 hát azért hogy hardcore fizika lenne benne az szvsz erős túlzás...Az egyik legjobb szim ami valaha megjelent???Hát egy 50-es listán kb 25-30.ik..kb...én annyira nem estem hanyatt tőle... -
#979 Ez nem egy drift fizika, ezt nem igazan lehet ugy beallitani. Bar azert mar sokkal jobb mint az F1C:) -
#978 Próbálgatom, próbálgatom de isten igatából nem jön össze egy látványosabb drift LFS-ben fa.szául bevolt lőve a gépezet.(vagy ez nem arra készült?) Vki írja le nagy vonalakban mit állítsak h lehessen szépeket autózni -
#977 thx :D -
K.András #976 A fizika hardcore, különösen a corvette, AC Cobra, meg az ilyen tömény vasak...
Egyik legjobb szim ami valaha megjelent...
A karrier az megmaradt itt is. -
#975 sztem rántsd le a demót és sasold meg...amúgy tutter be fog jönni ;) -
#974 Megéri ez a gém az árát ?
:DD
Egy régi F1C-snek mit tudtok mondani róla , különösen fizikáról ?
A graf nagyon tetszik , kicsit többet foglalkoztak vele mint rF-el.
Itt is az a hülye karrier mód van ?
THX -
#973 Az a gáz, hogy a mininél, meg a lotus cortinánál is azt mutat. -
K.András #972 Az az lcd alapbol müködik, tud különbséget irni, kijelzi hányadik körben vagy ha váltasz rajta(mint gtr-ben), szal az alap info ott van rajta... -
K.András #971 Számitani lehetett rá, nem tudunk mit csinálni várunk rá, addig meg "kölcsön" autoval versenyezgetünk :P -
Marco #970 A tréfás az, hogy a fordítással szeptember 9-re készen voltunk. A SeVeN M is meg tudta volna már oldani a legyártást. A 10Tacle azonban más határidőket szabott, amihez alkalmazkodnunk kell. -
K.András #969 Egyböl más lesz az élmény, ezek a játékok kormánnyal használva az igaziak! -
#968 Ja és ma megveszem 9kor B@dsectortól a kormányt, úgyhogy odab@szom a gépet :D -
K.András #967 Inkább beléd kéne az a nagy f..., ki van irva ne warezolj, de te mindennap eljátszod ezt!
-
#966 hm azt tedd hozzá hogy te nem billenytűzettel játszol.... thx :)
ha nekem is olyan cockpitem lenne mint neked én sem novice szinten szenvednék elhiheted ;) -
#965 lehúztam, mindent úgy csinálok ahogy le van írva, de semmi. A faszt bele ebbe a játékba... -
#964 addig játsz rFactort, vagy GTR-t :) -
Geeza007 #963 Várnék a magyar verzióig de addig sok az időm! -
drogery #961 van itt olyan aki megvette? -
#960 megveszed -
#958 minnyá beizzítom a gémet....:)
most van hozzá kedvem..:) -
#956 nehéz?:D 2 gomb egyik fel másik le nagyon nehéz.. hamár valaki billen tolja akkor min maunal egy kicsit több élményt ad mint nyomi előre.. ez nem nfsu... -
Frenky87 #954 Nekem a Low-nál kicsit feljebb van pár beállítás, és akadásmentesen megy. Nem néztem mennyi FPS,de sztem 30 felett lehet. A gépem csak 1.8as P4, 2x256MB rammal + radeon 9550 128MB/128Bit VGA-val. Csak ajánlani tudom mindenkinek (billentyűzeten is megy, mondjuk nekem csak automatán,mert a manuális váltót nehéz kezelni szerintem bill.en. Na ennyi :) BYe -
K.András #953 Hozol nekem is majd Tomi, persze ha szépen megkérlek? ;)
-
K.András #952 Tök egyszerü, megnyerem a versenyeket...Már a demoban is lazán verhetö volt a prof AI még ugy is, ha megittam egy kávét mikor az ai elindult, aztán rágyujtottam egy cigire, és csak utána indultam :P
Egyébként most jönnek a nehezebben kezelhetö autok, na itt már lehet lejebb kell majd venni a gépet, mert jo nehéz vezetni pl egy corvettet vagy egy AC cobrát, de a kis verdákkal lazán rommá lehet verni!
Köszi fogam is javult, már nem lüktet a fülemben de még kicsit érzem :) -
#951 nemtudtam:D -
#950 basszus én nemtudtma elinditani de már lettem róla!
2 hét mulva megyünk síelni ausztiába, majd akkor megveszem:) -
#949 Lehet, hogy láma a kérdés, de a hamarosan érkező hivatalos magyar verzióra rá lehet majd tenni az általános angol nyelvű változathoz készült patch-et, vagy a magyarhoz spéci magyar nyelvű kell majd?
Azért kérdezem, mert sajna volt már rá példa, hogy lokalizált játéknál nem volt jó az US/UK patch, csak lokalizált lehetett rá, az meg az adott progihoz nem ,vagy csak rettentő sokára készült el az US/UK-hoz képest. Ez meg ugye 2 dolog miatt is bosszantó:
1. hibák nam javulnak
2. lőtek a Netes játéknak a verzió eltérés végett...
Nyugtassatok meg, hogy itt ilyen nem lesz! :)