7613
  • Ombika
    76-os corvette se 1 leanyalom,azzal is gepeszkedni kell kanyarbol kijovetelkor!!
  • SuperCharger
    Én arra a nagy zöld 76-os Corvette-re tippelnék, ha a legnagyobb motorerőre kell.
    Ha a legfickósabb gépet keresed, akkor az sztem az a Porsche 911-szerű. Azzal alig lehet az úton maradni.
  • Ombika
    Ramesz a CAr dealer es meglathatod ,sot ki is probalhatod mindet! :P
  • bardocz
    valaki meg tudja mondani hogy melyika legbivayabb autó?
  • bardocz
    uh eza spa meg imola nagyon durbára sikrült nagyon tetszik :Dkár hogy a végén már nem érzem a seggem xD
  • bardocz
    ha nem amatőr hanem elötte lévő szinten végigtolom az elég?mindegy azért majd töbször is végigviszem de akkor majd amtőr szinten
  • SuperCharger
    Én egyszer próbáltam, úgy emlékszem kapsz pénzt megint. De nem igazán lesz pénzszűked ebben a játékban.
  • bardocz
    egy bajnokságot ha töbzsör megnyerek ugyan abban a nehézségi fokozatban megin kapok kreditet vagy csak ha más nehézségi fokozatban nyerem meg
  • bardocz
    megvan az egész játék megvettem hát ISENCSÁSZÁR minimum nagyon tetszik az a csoprtot végig is vittem
  • bardocz
    na mondja még nekem vki hogy a gépeknek nincs lelke! :D mmost eggel sikerült beállítanom a féket és minden tökéletes
  • bardocz
    berakom a cd-t nextnextnext amig nem kéri hogy dugjam be az usb-t utána ismét nextnextnexta végéig már rég csináltam de lehet mefcsinálom maj mégegyszer
  • partotmos
    hogyan megy ez a kormány telepítés nálad?
    lépésről-lépésre írd le kérlek.
    bedugom az usb csatlakozót a gépbe, stb...
  • bardocz
    amit a kormányhoz adtak fel van rakva szépen ahogy kell
  • partotmos
    nem szeretném megkérdezni, de muszály
    Logitech Gaming Software telepítve van?
  • bardocz
    ne mert nincs ilyen cucom képet sajna nem tudok rakni be:( amugy nem tudom mért nem veszi amikor szétszedtem láttam hogy a kis érzékelő mozog lehet majd mégegyszer szétszedem
  • partotmos
    megfújtad wd40 nel?
    nem tudnál képet rakni a potikról?
  • bardocz
    féket nem tudom miért de nem nagyon akarja fogni na mindegy majd idővel megszokom néküle xD
  • bardocz
    hoppácska! már gázt tudok neki adni xD ha még féket is be tudná állítani az de szép lenne :D
  • bardocz
    ööö eddig még tudtam használni de már beállítani se tudom... a amgától gázadást meg lehet tudom már hogyan kell megoldani amugymeg szétszedtem mondanom se kell majdnem asztmás lettem tőle :Dde azt hittem kicsit bonyolultabb belsje bár az okos logitechesek két csavart beraktak csúszásgátló alá xDmíg erre rájöttem és lekapartam xDha be tudom mad állítani akkor már jó lesz csak ez a lépés nem nagyon megy xDlehet kölcsönkérem majd egy oszt társam kormányát és azzal is megpróbálom hátha működik vele bá nemtudom no mindegy még szenvedek vele egy kicsit hátha sikerül
  • partotmos
    fxxomba
    nem szeretném, ha a tanácsaim miatt bszódna el a kormány teljesen...
    Mi a hibajelenség most pontosan?

• bardocz
    az milyen és emnyibe kerül?
  • Ombika
    DFP-t vegyel!
  • bardocz
    hát ez nagyon jó már beállítani se tudoma gázt mega fékettököm televan szétszedtem kitisztítottam roszabb lett mostmeg nem lehet már beállítani seki fogom dobni az ablakon nem hiszem már el hogy enyira xar legyen
  • Ombika
    G25 video!!

G25 review video
  • bardocz
    OFF:
    ugye nem abbahagyod a jtékot és azért köszönsz el
    ON
  • partotmos
    sry. az off-ért
    bye all
  • bardocz
    igen ezt akartam kérdezni hogy kb milyen nehéz újra öszerakni porse meg nem kell nekem :Dakkor mrá egy subaru impreza wrx sti :D na ha lesz ídőm szétszedem mert így elég érdekes rajtokat csinálok 11. helyről egyenesba 5. aztán lehagynak 3-man mert nem tudok féktávot venni :D
  • partotmos
    ha sikerül a rablás, hagyd a számítógépet, inkább vegyél egy autót (911 Rs jó kezdetnek)
    ha viszont szétszeded, figyeld meg, hogy hogyan szedted szét:)
    akkor össze is fogod tudni rakni:P
  • bardocz
    igen de ha bankot rabolok akkor enmmindegy? :Damugy igen ezt szedném stét csak nem tudom hogy ösze tudnám-e rakni újra :S
  • partotmos
    várjunk akkor egy évet, aztán meglátjuk.
    hátha születik a g25-nek egy kistestvére
  • arty
    momo-t szvsz ne.. annak a pedálja legendásan rossz, nálam is előjött évek után, pedig azt hittem én meguszom :(
  • partotmos
    jájj:)
    mármint a mostani kormányt próbálod szétszedni, ugye?
    nehogy nekiess csavarhúzóval a karácsonyi ajándéknak:P
  • bardocz
    aza baj hogy nem tehetem nagyon :( inkább kérek amjd karácsonyra vagy kirabolok egy bankot és veszek egy MOMO kormány de azt már váltóval lehet megpróbálom majd a szétszedését :D
  • partotmos
    Nembajaz;)
    pedál potikat - szétszerelés után - fújkáld meg egy kis WD40-nel, vagy precíziós kontakt spray-vel. (de ha teheted, vegyél egy óccsó logitech ffb kormit:))
  • bardocz
    nem nekem egy logitech wingman formula gp sárga kormányom van és a pedál picit meg van halva sajn magától adja néha a gázt pla rajtnál nem is ekll felpörgetnem a kocsit
  • partotmos
    az lesz az :P
    ffb kormányod van?
  • bardocz
    gétéer 2 fija gété részing gém :D
  • partotmos
    Mármint Gtr2? vagy Gran Turismo 2 - Ps2? :D
    nem mindegy;)
    A Gtr2 is rendben van nagyon...
  • bardocz
    kipróbáltam a gt2-t is de ez jobb annál meg kell vennem :)
  • partotmos
    Vedd meg nyugodtan, nem lesz kidobott pénz.
    Nagyon tisztességesen össze van rakva a full, ez a game tényleg megéri az árát. (ami egyébként mostanra már szvsz a fájdalomküszöb alatt van).
    Nem érdekem befolyásolni, egyszerűen így gondolom:))