7613
-
#2893 IGy van ,ha meg nem tettszik ,akkor huzogasd le a dvd-t!! -
#2892 minek crack eléggé türhető ára van már és simán megéri megvenni n meg akinek van pénze gépre ami ezt a játékot viszi annak szerintem lesza játékra is :) -
#2891 császtok nincs még crack? -
#2890 Hmm ne haragudj de inkabb nommel megyek vacsizni,hetkoznap nem jo vagy vas este? :S -
#2889 lehet egy időben két bajnokságot csinálni?vagyis elkezdeni ugy hogy a másik nem törlödik -
#2888 basszus a porse 911-ben turbo van vagy mi emrt a hangja az borzasztó lassításoknál alig birtam végig menni azon a két versenyen olyan borzasztó volt :D -
#2887 hehe én nem onnan én tecsóból :D 3000-el olcsóbb volt mint 576-ba -
#2886 Itt vannak online kódok. Mi is innen szedtük. -
Varga10 #2885 Valaki PLS adjon már egy internetes kódot a GT legends-hez hogy tujak neten is játszani pls. -
#2884 júúúj túl hoszú bemelegítéssel neee :D azt nem szeretem de a handicapbe benne vagyok mivel mindig jobb köröket megyek versenyen mint időmérőn -
#2883 A ma este nekem sem okés, szombat du. vagy este rendben. -
#2882 Hat ma este nekem nem jo,mert b.nom most jon haza talan holnap vmikor? -
#2881 Nos, kinek mikor lenne ideje (kedve is) fordulni pár kört vmi jó kis pályán vmi jó kis géppel? Jó hosszú edzéssel, néhány köröcske versennyel? Hendikepet is beiktathatunk: aki túl jól megy, az kilép, és mini cooperrel jön vissza. :) -
#2880 én amatőrbe néha megizzadok de csak újoncba tolom még ott viszont mindig mindent nyerek bármivel és akárhol :D -
#2879 Bingo. :) -
#2878 Nekem 2048/368 es A64 3800+ 2 giga ram...!!
Akkor szerintem en leszek szerver!! -
#2877 1024/128 dsl van. Procim 2.0GHz Athlon64. -
#2876 Probald ki nemtart semeddig se! :P -
#2875 a demoba belehet rakni az autókat amiket letöltök? -
#2874 Ameteur ha joltom kozepso szint ott verek mindekit ,semmi-pro az en szintem egyenlore!!!
Milyen neted van csak azert,h ki legyen a host?! -
#2873 Nagyjából így működik, igen. Valaki a játékból indít egy szervert, beállítja a pályát, időt, autókategóriát, aztán hajrá. Többiek meg csatlakoznak.
Én amateuron játszom, az Elan-os meg a Corvette-es versenyeken már megizzadok egy 3-4 rajtkockáért. Ti milyen szinten vagytok? -
#2872 Ok de server vagy hogy mukodik itt?
Vki host es vki join? -
#2871 én időmérőn akkor kerültem még csak be első 10-be amikor 9 vagy kevesebb ellen voltxD -
#2870 Idő: Én részemről péntek este, szombat, vasárnap du. érnék rá.
De ha a kedv megvan, majd találunk időt.
Hely: én konkrétan otthonról... :)
-
#2869 Deeee mikor es hol ?! -
#2868 Nem lenne kedvetek Hamachi-n neten egy kis versenyhez? -
danas #2867 ja, annak ellenére, hogy amatőrben megyek, a segítségek nincsnek bekapcsolva (csak az automata kuplung + a sérülés van kikapcsolva). -
danas #2866 Nem, egyenlőre amatőr-ben (nem vagyok benne biztos, hogy az a neve, de a középső fokozat). Sajna, eléggé rendszertelenül tudok csak játszani, így nem is tudok sokat fejlődni, egyenlőre maradok ezen a szinten. -
#2865 Na ugyen ebbe a hibaba estem elejen de rajottem nem kockaztaok,mert ha lementem 7 kort es elcseszem az sz.gepem banhatja igy inkabb mar kivarok es sokkal sikeresebb vagyok de en se szoktam addig menni amig idomeron elso nem leszek ugyis leelozom oket versenyen! :)
Semmi-proba nyomod? -
danas #2864 Majd' 2 hónap kihagyás után folytattam a "C" kupa utolsó sorozatánál. Vette-k, Corba-k és egyéb erős gépek ellen egy Renault Alpine... ráadásul éppen Monzában. A verseny 8 körös, sikerült egy 17-dik rajthelyet összehozni (nem voltam formában - sohasem leszek). Féktávon rendszeresen több autót is megelőztem, de az egyenesekben... Az uccsó körben a harmadik voltam, egy első helyért harcoltam, elkapott a hév, mondanom sem kell, hogy elcs*sztem (az Ascari sikán utolsó kanyarjában nem igazán fértünk el egymás mellett 3-an és én húztam a rövidebbet).
Szóval egy jó beállítással egy gyengus autóval is van esély a győzelemre, csak gyakorlás kérdése. -
#2863 Jaja, Elannal nagyon jó móka, mikor Cobra ellen kell menni pár versenyen. Féktávon nagyon el lehet menni mellette, de a kanyar után nézni kell rendesen a visszapillantót, hogy melyik oldalon akar visszaelőzni. -
#2862 MEg semmi pron is fektavon lehet megfogni oket azaz csak ott inkabb ugymondom!! :P -
#2861 tudom volt hogy egyenesben hagytak ott aztán féktávon naggyon naggyon és nagggyon csúúnyááán elvertem őket :D -
#2860 Sokszor gyengebbel jobban jarsz,mint bivalyerossel!! :PP -
#2859 hát igen alannal az elsö fékezéseim ugy néztek ki hogy gumicsigorgás 180-360 visza egyesbe megfordul köv kanyarba meg ugyan ez :) ls köszi hogy leírtad az autókat amik a legerősebbek :) -
#2858 Bocsi... :)
eddig azt hittem az egy és ugyanaz.
Legerõsebbek fajlagos telj. alapján:
1. holtverseny Cobra és nagyzöldkorvett
2. (szoros) GT40
3. holtverseny Capri és Pantera
Lotus Elannal meg szép fokozatosan kell fékezni... én Elanon tanultam meg a fék iránti mértékletességet. 65-ös Corvette-en meg a gáz irántit. -
#2857 inkabb ISI engine ,nem rFactor -
#2856 GTR2-ben van szélárnyék (azt mondják a nagyok abban a threadben), és a kettő asszem ugyanazon az rFactor engine-en alapul, fizikában is grafikában is, úgyhogy sztem ebben is van. Aztán hogy ilyen formáknál meg sebességeknél érvényesül-e?
Én is fajlagos teljesítmény alapján tippeltem erre e két kocsira. Mondjuk most jutott eszembe, hogy az a fura formájú Porsche (906?) is rejthet némi komoly lóerőt, meg a GT40 is... majd otthon kiszámolom. -
#2855 szerintem nincs de ha azt vesszük akkor a súly/lóerő hányados dönti ela bivalyságot én pl a lotus elannal már néha szenvedek :D -
#2854 Szerintetek van szelarnyek a gameban?