7613
  • Ombika
    IGy van ,ha meg nem tettszik ,akkor huzogasd le a dvd-t!!
  • bardocz
    minek crack eléggé türhető ára van már és simán megéri megvenni n meg akinek van pénze gépre ami ezt a játékot viszi annak szerintem lesza játékra is :)
  • Gyovai
    császtok nincs még crack?
  • Ombika
    Hmm ne haragudj de inkabb nommel megyek vacsizni,hetkoznap nem jo vagy vas este? :S
  • bardocz
    lehet egy időben két bajnokságot csinálni?vagyis elkezdeni ugy hogy a másik nem törlödik
  • bardocz
    basszus a porse 911-ben turbo van vagy mi emrt a hangja az borzasztó lassításoknál alig birtam végig menni azon a két versenyen olyan borzasztó volt :D
  • bardocz
    hehe én nem onnan én tecsóból :D 3000-el olcsóbb volt mint 576-ba
  • SuperCharger
    Itt vannak online kódok. Mi is innen szedtük.
  • Varga10
    Valaki PLS adjon már egy internetes kódot a GT legends-hez hogy tujak neten is játszani pls.
  • bardocz
    júúúj túl hoszú bemelegítéssel neee :D azt nem szeretem de a handicapbe benne vagyok mivel mindig jobb köröket megyek versenyen mint időmérőn
  • SuperCharger
    A ma este nekem sem okés, szombat du. vagy este rendben.
  • Ombika
    Hat ma este nekem nem jo,mert b.nom most jon haza talan holnap vmikor?
  • SuperCharger
    Nos, kinek mikor lenne ideje (kedve is) fordulni pár kört vmi jó kis pályán vmi jó kis géppel? Jó hosszú edzéssel, néhány köröcske versennyel? Hendikepet is beiktathatunk: aki túl jól megy, az kilép, és mini cooperrel jön vissza. :)
  • bardocz
    én amatőrbe néha megizzadok de csak újoncba tolom még ott viszont mindig mindent nyerek bármivel és akárhol :D
  • SuperCharger
    Bingo. :)
  • Ombika
    Nekem 2048/368 es A64 3800+ 2 giga ram...!!
    Akkor szerintem en leszek szerver!!
  • SuperCharger
    1024/128 dsl van. Procim 2.0GHz Athlon64.
  • Ombika
    Probald ki nemtart semeddig se! :P
  • leho94
    a demoba belehet rakni az autókat amiket letöltök?
  • Ombika
    Ameteur ha joltom kozepso szint ott verek mindekit ,semmi-pro az en szintem egyenlore!!!

Milyen neted van csak azert,h ki legyen a host?!
  • SuperCharger
    Nagyjából így működik, igen. Valaki a játékból indít egy szervert, beállítja a pályát, időt, autókategóriát, aztán hajrá. Többiek meg csatlakoznak.

Én amateuron játszom, az Elan-os meg a Corvette-es versenyeken már megizzadok egy 3-4 rajtkockáért. Ti milyen szinten vagytok?
  • Ombika
    Ok de server vagy hogy mukodik itt?
    Vki host es vki join?
  • bardocz
    én időmérőn akkor kerültem még csak be első 10-be amikor 9 vagy kevesebb ellen voltxD
  • SuperCharger
    Idő: Én részemről péntek este, szombat, vasárnap du. érnék rá.
    De ha a kedv megvan, majd találunk időt.

Hely: én konkrétan otthonról... :)
  • Ombika
    Deeee mikor es hol ?!
  • SuperCharger
    Nem lenne kedvetek Hamachi-n neten egy kis versenyhez?
  • danas
    ja, annak ellenére, hogy amatőrben megyek, a segítségek nincsnek bekapcsolva (csak az automata kuplung + a sérülés van kikapcsolva).
  • danas
    Nem, egyenlőre amatőr-ben (nem vagyok benne biztos, hogy az a neve, de a középső fokozat). Sajna, eléggé rendszertelenül tudok csak játszani, így nem is tudok sokat fejlődni, egyenlőre maradok ezen a szinten.
  • Ombika
    Na ugyen ebbe a hibaba estem elejen de rajottem nem kockaztaok,mert ha lementem 7 kort es elcseszem az sz.gepem banhatja igy inkabb mar kivarok es sokkal sikeresebb vagyok de en se szoktam addig menni amig idomeron elso nem leszek ugyis leelozom oket versenyen! :)
    Semmi-proba nyomod?
  • danas
    Majd' 2 hónap kihagyás után folytattam a "C" kupa utolsó sorozatánál. Vette-k, Corba-k és egyéb erős gépek ellen egy Renault Alpine... ráadásul éppen Monzában. A verseny 8 körös, sikerült egy 17-dik rajthelyet összehozni (nem voltam formában - sohasem leszek). Féktávon rendszeresen több autót is megelőztem, de az egyenesekben... Az uccsó körben a harmadik voltam, egy első helyért harcoltam, elkapott a hév, mondanom sem kell, hogy elcs*sztem (az Ascari sikán utolsó kanyarjában nem igazán fértünk el egymás mellett 3-an és én húztam a rövidebbet).
    Szóval egy jó beállítással egy gyengus autóval is van esély a győzelemre, csak gyakorlás kérdése.
  • SuperCharger
    Jaja, Elannal nagyon jó móka, mikor Cobra ellen kell menni pár versenyen. Féktávon nagyon el lehet menni mellette, de a kanyar után nézni kell rendesen a visszapillantót, hogy melyik oldalon akar visszaelőzni.
  • Ombika
    MEg semmi pron is fektavon lehet megfogni oket azaz csak ott inkabb ugymondom!! :P
  • bardocz
    tudom volt hogy egyenesben hagytak ott aztán féktávon naggyon naggyon és nagggyon csúúnyááán elvertem őket :D
  • Ombika
    Sokszor gyengebbel jobban jarsz,mint bivalyerossel!! :PP
  • bardocz
    hát igen alannal az elsö fékezéseim ugy néztek ki hogy gumicsigorgás 180-360 visza egyesbe megfordul köv kanyarba meg ugyan ez :) ls köszi hogy leírtad az autókat amik a legerősebbek :)
  • SuperCharger
    Bocsi... :)
    eddig azt hittem az egy és ugyanaz.

Legerõsebbek fajlagos telj. alapján:
    1. holtverseny Cobra és nagyzöldkorvett
    2. (szoros) GT40
    3. holtverseny Capri és Pantera

Lotus Elannal meg szép fokozatosan kell fékezni... én Elanon tanultam meg a fék iránti mértékletességet. 65-ös Corvette-en meg a gáz irántit.
  • MaverickSXT
    inkabb ISI engine ,nem rFactor
  • SuperCharger
    GTR2-ben van szélárnyék (azt mondják a nagyok abban a threadben), és a kettő asszem ugyanazon az rFactor engine-en alapul, fizikában is grafikában is, úgyhogy sztem ebben is van. Aztán hogy ilyen formáknál meg sebességeknél érvényesül-e?

Én is fajlagos teljesítmény alapján tippeltem erre e két kocsira. Mondjuk most jutott eszembe, hogy az a fura formájú Porsche (906?) is rejthet némi komoly lóerőt, meg a GT40 is... majd otthon kiszámolom.
  • bardocz
    szerintem nincs de ha azt vesszük akkor a súly/lóerő hányados dönti ela bivalyságot én pl a lotus elannal már néha szenvedek :D
  • Ombika
    Szerintetek van szelarnyek a gameban?