GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Van hozza miniImage vagy a full ISO-t kell mountolni? Ha van miniImgage, akor az engem is erdekelne😛 En is utalom pakolgatni a CD/DVD-ket:/ THX!
lac coo
Ja...Értem 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

K.András
Nekem máshogy nem megy.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Az online kod kell, csak én nem akartam benthagyni a lemezt(ne pörgesse szét állandoan), ezért inditom ugy mint a warezt!

lac coo
Rákkantintasz a forum gombra az SG kezdõlapon, bejelentkezel (bal felül), és akkor ugyanott látod majd , hogy privát üzenetek... Ennyi 😊))

Na de nehogy azt mondjátok , hogy online is megy a tört valami mágia által , mert tökönszúrom magam hisz megvettem 😊))))( Igaz használtan , olcsón....)

De ha megy akkor elküldheted nekem is , egy két havert beszervezek 😊))

Bár egy legális multi-kód nélkül nem értem hogy mûködhetne...

Danecay
Próbáld ki start.bat nélkül is. Ha DT 4.x-et használs elvileg e nélkül is indul. Már talán ide is leírtam hogy régeben egy csomó próbálgatás, módszer ellenére sem akart elindulni a game, még lehuzogatással sem, mostanra pedig már oda fajult a dolog, hogy ha a játék be van mountolva csak 1 dupla klikk a GTL ikonon és már megy is 😊 Tegnap raktam be egy másik írót is a gépbe és kicsit átvariálódtak a winyók és DVD-k kiosztásai, Master, Slave, Pri Mas., Pri. Slave és tartottam adtól, hogy már nem lex ilyen egyszerû dolgom, de mint kiderült alaptalan volt ez a félemem, mert így is elindul mindenféle varia nélkül 😄

Annyit akartam még, hogy ha valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudom megnézni az elküldött privát üzeneteimet, akkor aki rászorul annak elküldöm a nálam bevált játékindítási lépéseket. Azért kell mert valakinek nagylelkûen segítettem és elég hosszen és részeletesen leírtam neki mindent de az illetõ annyit sem írt vissza, hogy THX! A lényeg, hogy ha megtudnám nézni az elküldött privát üzeneteimet akkor könnyen eltudnám küldeni másnak is, mert egyébként nincs kedvem legépelni még 1X az egészet.

K.András
Nekem nincsen lehuzva, nincsen bent a cd- és megy a játék, online is 😄
Nekem elég ha bemontolom, start.bat elindit és már megy is, igy nem kell cd-vel genyozni!

lac coo
Mondjuk én még nem próbáltam 😊)))) Egyszer kínlódtam valami SF játékkal de hamar beleuntam , inkább megvettem (asszem XPand Raly volt...).

De lehuzogatást akkor sem próbáltam 😊))

Alexease
Azert nem olyan egyszeru, mert sokszor van, amikor meg lehuzva sem megy😊
lac coo
Vagy szedjél Kavintont , vagy ne igyál annyit , vagy igyál többet ! <#banplz><#idiota>

lac coo
Bakker én ezt nem értem...
A StarForce a legynagyobb áldás a warezolóknak: csak kihúzod a cd-meghajtó tápkábelét és kész! Profik befektetnek 200Ft.-ot és beszerelnek egy kapcsolót így még húzogatni sem kell 😊))

Patcelhetõ stb....

Alexease
<#idiota>
Alexease
Mar lehet kapni, ha "nagy GTL-es vagy" akkor erdemes megvenned...
lac coo
Szenilis vagy 😊))

Vártam nagyon , hogy válaszolsz de nem ! 😊)))))

jakewyler
#2184-re segítsetek mert még mindíg nem tudom elindítani a gamet

Alexease
Multkor privatban mar valaszoltam😊

Autopit="0"
Force Autopit Off="1"
No AI Control="0"

lac coo
Valaki mondja már az isten szerelmére , hogy hogy kell kikapcsolni az automata pit-et !!! <#banplz><#falbav><#falbav>

Alexease
Dupla klikk a GTL icon-on...
createev
örülnék ha valaki részletesen leírná nekem hogy hogy kell elindítani a játékot!elõre is köszi!

Senki sem úgy kezdte, hogy azonnal gyors köröket tud menni. Én pl nem tartom magam "szim-profinak", bár pron 99%-ban elverem a gépet. Nagyon szeretek szimulátorokkal játszani, ennyi. És ide azért járok, mert sokszor mondtak újat.
A mentett állás nembiztos, hogy menne Nálad...
SuperCharger
Nem küldene nekem valaki egy elmentett állást abból a Championshipbõl, amiben a David and Goliath 2 van?

Még valami, itt csak szim-profik vannak, vagy van olyan hozzám hasonló kezdõ is, akinek meg kell küzdenie Amateur nehézségen az edzéselsõségért?

K.András
Hiába, nem lesznek meg a bonus kocsik!

Prézli
De, át lehet rakni mentést nekem is sikerült de csak Lanon
lehet játszani, mer van internetes kódja a gémnek és az kiszúrja.
Amúgy a User-t kell másolgatni és akár más néven is lehet ugyanazon
mentéssel(tapasztalat). <#heureka>
<#vigyor3>

K.András
Jol tudod nem lehet!

lac coo
Én úgy tudom, hogy nem lehet mentést átrakni egyik géprõl másikra....

Csiaki
Ezzel nem leszel könnyen! De én nem tudom ,majd jönnek a nagyok azt mondanak azok!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

KulacsKa
Ja valaki pl K.Andris meg a többi nagy nevû embör legyen kedves megmondani huva a péróba nyojja fel a mentést a progi ?? 😊 (user data kevésnek bizonyult egy ismerõsnél amikor átküldtem 😞 )<#nemtudom><#help>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

KulacsKa
Kicsi türelem pár pálya és igen sok autód lehet nyálcsorgatás véget pedig az autókereskedõnél ki lehet probálni amire még nincs manyd 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Formula Force GP gondoltam míg elindítod addig végül is bármilyen kormány jó lesz ....<#nyes>
[/img]

Ezt egy FFGP-re hát nem is tudom.Te egyáltalán mi az a FFGP?????????
Ott van a Mini indulásnál, aztán a többi jön magától...
lac coo
Dehogy nincs......

Veper
Sziasztok!
Megvan az eredeti játék a cd galaxis-tól. Feltelepítettem, és minden probléma nélkül elindult. Feltelepítettem rá az 1.1 is.
De semmi kocsim nincs!

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Tegnap Zolderben jártam. Elporoltam a gépet a Cortinával rendesen. Nagyon jól sikerült kis verseny volt. 1.58 - 1.59 között ballagtam. Idõmérõn megfutottam a leggyorsabb körömet (1.57.4). Megnéztem a világrekordot ami 1.55. valamennyi. Bevallom nemtudok tudnék oly gyorsan menni a Cortinával. Egyáltalán nem tudom, hogy hol tudnék még 2 másodpercet vágni. Kb 1.56.8 körül max. Na mindegy imádom ezt a játékot.
krisztián13: Ha nemtudod használni, a kormányodat beszámítom a Logitech FFGP-m be.
Ja tudom ,hogy irtál csak mindenki azt mondja,hogy ezzel a progival megy de a sok gomb láttán egy kicsit bele lehet zavarodni nem de?
K.András
Egy visszajátszás, ugyis rég történt valami 😊

Magny-Cours-gp-csl 151427

Veper
Hali Krisztián.
Irtam neked privát üzenetbe!

Mit tudtok a Starforce Nightmare-rõl evvel elindul a játék? És ha igen akkor ,hogy kell használni?
Duddits
Nem tud.

Veper
Tudom, nem illik ilyet kérdezni, de azért csak felteszem a kérdést!
Ha megy a warezos verzió nálam is meg a barátomnál is, akkor e két személy tud neten egymás ellen játszani!

gergobaby
Nekem 256 MB RAM-om van de virtuálissal egyutt 768 2400Mhz-es a procim és 64 MB MX/MX400-as VGA-m van

Toshiba L300-2C5

lac coo
Az autopit.et miért írja mindig felül a játék egyesre? Vagy nem úgy kell kikapcsolni, hogy nullára írom át ???

És ezek mik, ugye nem használok segítséget véletlenül ? :

Throttle Control="2"
Brake Help="1"
Antilock Brakes="2"
steering help 1 ..lol.. 😊)))

K.András
Bocsi, de ha megvetted a legjobb kormányt, akkor megveheted a játékot is.

Ja mellesleg már éget a vágy ,hogy nyomhassam a játokot de így sajna nem megy a választ a ([email protected])-ra is lehe küldeni elõre is köszönöm!!
Szevasztok nem tudtok segíteni ,hogy hogyan lehet feltelepíteni a játékot úgy ,hogy az el is induljon!Én próbálkoztam a DEAMON Tools -al de nem jött be mert mindig kéri a key kódot és hiába irom be a megfelelõ kódot lecsekkolja a disc-et és kiírja ,hogy error!Van valami ötletetek mert már megõrülök,megvettem az állítólagos legjobb kormányt a piacon(LOGITECH MOMO RACING)és így a hajamra kenhetem!!!!!HELP!!!!!!!
Tomievo
Próbálkozz deamon tools 4 -el

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Szaisztok megpróbáltam a FAQ-ból megcsinálni a játékot de nem sikerült valaki segítsen már nekem Létszike már nagyon játszanék a játékkal PLEASE!
Szaisztok! Valaki írt nekem privátba de nem volt idõm megcsinálni aki írt nekem elküldené nekem megint ugyan azt?! Létszi
Vagy olvass vissza egy kicsit, mert láttam egy srácot, aki elakarta adni... hátha megvan még neki.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!