GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
furcsa, nagyon furcsa...
😊Egy kis piszkálás a Config.ini ben és máris megy😊))
Köszönök mindent
A 128 as vid. kártyámat 256 mb ismerte fel???????
Javit és Játszik😊)
Köszönök mindent
A 128 as vid. kártyámat 256 mb ismerte fel???????
Javit és Játszik😊)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
óvasgassál...
Bocs megvan már<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
fura.
lesd meg az rsc-t(banner), hátha...
lesd meg az rsc-t(banner), hátha...
Ha nem alap van proci de szerinten ez nem lehet akadály 2400/533 Intelt legyomja még alapon is. Neked ATI-d Van?
tuningolod a bartont?
(vagy a @1,8GHz alapórejelnek számít?)
(vagy a @1,8GHz alapórejelnek számít?)
nélkül
alaplapi hangkari? próbáltad húzás nélül is?
Asus A7n8x
AMD Barton 2500+@1,8GHz
512/333 Ram
Ati Radeon 9600 Atlantis 128MB
W XP Sp 2
Catalyst v6.3
80 gb MAxtor
Hát ennyi
AMD Barton 2500+@1,8GHz
512/333 Ram
Ati Radeon 9600 Atlantis 128MB
W XP Sp 2
Catalyst v6.3
80 gb MAxtor
Hát ennyi
milyen is a harvered pontosan?
a játék miatt újraraktam 1 napos Az XP, A többi cucc fut rajta, nem tudsz valakit aki ATI val Játszik? Milyen Konfigja lehet?
ez a cuccos egyébként überstabil nálam, szépen tûri az alt+tabokat
naon jól meg van írva az alapja...
naon jól meg van írva az alapja...
más játékkal nincsen gond? csak a gtl produkál ilyesmit?
milyen régi az a win@os?
milyen régi az a win@os?
Nekem se nyitja meg!!!!
Csak annyit ír h mappa töltése (vagy hasonlót)
de nem csinál semmit!<#help>#help>
Csak annyit ír h mappa töltése (vagy hasonlót)
de nem csinál semmit!<#help>#help>
Sziasztok
megvettem a Játékot annak ellenére hogy a demója nem ment a gépemen, olyan próblémám van vele hogy elindítás után betölti a fõmenüt. Idáig frankó. De miután bármelyik játékmódra, options ra kattintok kifagy😞
ATI kártyám van , ha valaki lenne szíves kisegíteni hogy bírom életre kelteni a játékot az irjon, légyszi ( 6.3 as Catalystom van fent vid. driverként) Lentebb van a konfigom.
Köszönöm elöre is
megvettem a Játékot annak ellenére hogy a demója nem ment a gépemen, olyan próblémám van vele hogy elindítás után betölti a fõmenüt. Idáig frankó. De miután bármelyik játékmódra, options ra kattintok kifagy😞
ATI kártyám van , ha valaki lenne szíves kisegíteni hogy bírom életre kelteni a játékot az irjon, légyszi ( 6.3 as Catalystom van fent vid. driverként) Lentebb van a konfigom.
Köszönöm elöre is
Epp' mondani akartam, hogy probald ki, toled fugg, neked kell erezni az egyensulyt az FPS es a reszletesseg kozott😉
ja, 0.005 ölég lesz.
kösz maestro😊)
kösz maestro😊)
köszi, és kb mi lehet a frankó 3.2+ /6600gt esetében?
(úgy értem a lefgrészletesebb ffb - számottevõ teljesítménycsökkenés nélkül)
(úgy értem a lefgrészletesebb ffb - számottevõ teljesítménycsökkenés nélkül)
Ha eros a geped, akkor a PLR-ben itt tudod allitani az FFB reszletesseget:
FFB steer update thresh="0.00500"
Minnel kissebb, annal reszletesebb (0.015 a default!).
FFB steer update thresh="0.00500"
Minnel kissebb, annal reszletesebb (0.015 a default!).
ok thx, jó tudni...
szevasztok
most váltottam egy újabb-erõsebb konfigra, és mintha a ffb effektek részletesebbek lennének (azonos beállítások mellett), mint az elõzõ gépemnél.
ezek szerint ez is teljesítményfüggõ? vagy csak benézek vmit?
most váltottam egy újabb-erõsebb konfigra, és mintha a ffb effektek részletesebbek lennének (azonos beállítások mellett), mint az elõzõ gépemnél.
ezek szerint ez is teljesítményfüggõ? vagy csak benézek vmit?
Sziasztok
Tudja valaki hogy hogy miért nem nyitja meg az online mappákat,
amikbõl beállitásokat tõlthetnék le.Ki írja hogy mappa olvasása
várok és semmi.Ujra kellene regisztrálnom vagy mi?
Tudja valaki hogy hogy miért nem nyitja meg az online mappákat,
amikbõl beállitásokat tõlthetnék le.Ki írja hogy mappa olvasása
várok és semmi.Ujra kellene regisztrálnom vagy mi?
Tűz Csucsu !
Érdekességképpen a Gtl ranglistán a 67.6-s idõm még az elsõ 100 Cortinásban idõben sincs benne. Ez döbbenet, a csúcs 65 sec. Ekkor ébred fel álmából az ember és rájön, hogy milyen messze van a csúcstól. 2 másodperc körönként.
Spa szép pálya, de még csak most tanulom... 185-nél tartok (Cortinával), de még rengeteget hiba van fõleg féktávokon.
Spa szép pálya, de még csak most tanulom... 185-nél tartok (Cortinával), de még rengeteget hiba van fõleg féktávokon.
Nekem is Logitech MOMO-m van és nekem is ilyet csinált de egészen
brutálisan leblokkolt és szinte 50%-se volt az erõ a gázbam. Egy ideig
azt csináltam h kihúztam, majd visszadugtam a pedál madzagját a kormányba,
de ez csak ideiglenesen segített. Aztán felraktam egy patchet és most már
minden OK
brutálisan leblokkolt és szinte 50%-se volt az erõ a gázbam. Egy ideig
azt csináltam h kihúztam, majd visszadugtam a pedál madzagját a kormányba,
de ez csak ideiglenesen segített. Aztán felraktam egy patchet és most már
minden OK
Logitech csak a gagyibb Wingman Formula Force Gp. Egyébként több mint 4 éve nyúzom. Eleddig ilyet még nem csinált.<#guluszem1>#guluszem1>
Tegnap, meg ma csak szívtam, és nem értettem miért. Touring Car heaven sorozatban nyomulok, sikeresen vettem az akadályokat, következõ verseny Monza juniur. Mondom magamban ez baba, mert már csomoszor mentem (körrekordom 67.705 Cortinával). Beállítást betöltöm, kigurulok futok egy kört 70, majd mégegyet 71, ez így ment két napig. 69 volt a legjobb. Egy nap után feltünt, hogy egyenesben elég lassú a Lotus, a pedál a picében.... Eltelt egy nap mire a nagy eszemmel rájöttem, hogy megkéne nézni, jól van e még a bekriblálás. Nem volt. A gázból kb 5-10% hiányzott. Ezek után simán nyertem a verseny, új pályarekord a Cortinával 67.542). Csak azt tudnám, miért állítódot el? Most Spa jön...
Szerintem csak a videokartya driver lehet a bunos. Ha jol emlekszem, az 1.1-es patch-ben javitottak. Bar az a demo-don nem segit😞 De probalkozhatsz masik driverrel, beallitssal. A Write Combining-et nem szereti, probald kikapcsolni - ha be van.
"Rákkantintasz a forum gombra az SG kezdõlapon, bejelentkezel (bal felül), és akkor ugyanott látod majd , hogy privát üzenetek... Ennyi 😊))"
Ez világos, csakhogy itt csak a Beérkezett üzenetek találhatók, nekem pedig az elküldöttek kellenének, ugyanis én küldtem az üzenetet, nem pedig kaptam.
Ez világos, csakhogy itt csak a Beérkezett üzenetek találhatók, nekem pedig az elküldöttek kellenének, ugyanis én küldtem az üzenetet, nem pedig kaptam.
Sziasztok
elnézést hogy ilyen kérdéssel zavarok
Letöltöttem a Demoját GT Legends nek, gondoltam megnézem milyen és utána veszem meg
Az történt hogy Pár perc játék után kifagyott, ujra raktam, utánna már el sem indult miért van ez?
Konfigom: Asus A7N8x AMD barton 2500+ 512/333DDR Sapphire 9600 Altantis 128MB 80GB Maxtor WIN XP SP 2
Mégegyszer elnézést
Köszönöm
elnézést hogy ilyen kérdéssel zavarok
Letöltöttem a Demoját GT Legends nek, gondoltam megnézem milyen és utána veszem meg
Az történt hogy Pár perc játék után kifagyott, ujra raktam, utánna már el sem indult miért van ez?
Konfigom: Asus A7N8x AMD barton 2500+ 512/333DDR Sapphire 9600 Altantis 128MB 80GB Maxtor WIN XP SP 2
Mégegyszer elnézést
Köszönöm
És akkor ti is, csak a hivatalos versenyeken szoktatok indulni? Nincs olyan, hogy csak hárman négyen megyünk egy pár kört? Vagy ha jelenkezem a versenyekre akkor arra a szerverre bármikor be tudok lépni a haverommal?
Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****
Ha komoly versenyt akarsz es Magyar resztvevokkel, akkor csak a HGTRM GTL futamain erdemes probalkozni😊 Sajnos kevesen vagyunk - mint szimesek - es az erdeklodes sem nagy, igy "magan" szerverek nincsenek😞
http://www.gtr-masters.hu/
http://www.gtr-masters.hu/
Ha komoly versenyen szeretnék részt venni, annak mi a menete? Csak a GTL -Master.hun. Vagy szoktatok saját szerveren is játszani? Sajnos a neten nagyon sok a bolond. Szinte lehetetlen velük egy jót vívni.
Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****
kössz már rég megtudtam volna akkor csinálni pont ez a baj hogy sok a fontos cucc a gépen és emiatt kéne megcsinálni
Várom a tanácsokat...
Várom a tanácsokat...
moneytoo kukac freemail pont hu-n utolérsz
Format c:
nekem jöhet a sok tanács megköszönném mert ez a kibaszot szar az istennek nem akar nekem elindulni...
Feltettem a gamet a faq alapján el is indult betettem az elmentésem és azóta a kurva istennek sem akar elindulni,már vagy 100módszer megvolt az tuti...
Feltettem a gamet a faq alapján el is indult betettem az elmentésem és azóta a kurva istennek sem akar elindulni,már vagy 100módszer megvolt az tuti...
Kösz a biztatást moneytoo... én sosem leszek szim-profi sajna. Azért voltam kíváncsi, van-e itt hasonlóan amatõr sg-tag, mert szívesen játszanám multiba, csak olyanokkal, akikkel szemben eséllyel indulnék.
Egyébként van mentett állásod arról a környékrõl? Hátha össze tudnék hozni valamit. A garage file-t is pl. simán átmásoltam egy mindenkocsi-cheates profilból, és mûködött. Még a karrier státuszt kellene belemókolni, és már jó is lenne.
Egyébként van mentett állásod arról a környékrõl? Hátha össze tudnék hozni valamit. A garage file-t is pl. simán átmásoltam egy mindenkocsi-cheates profilból, és mûködött. Még a karrier státuszt kellene belemókolni, és már jó is lenne.
Emlékszem mit éreztem, mikor az Imperium Galactica megsemmisült a 48* Sony cdrom-mal egyetemben.
1. Azóta sem vettem sony cdket,
2. Ha lehetett(márpedig lehetett), akkor leszedtem a nocd, vagy egyéb kellékeket, hogy ne használjak cd-t.
1. Azóta sem vettem sony cdket,
2. Ha lehetett(márpedig lehetett), akkor leszedtem a nocd, vagy egyéb kellékeket, hogy ne használjak cd-t.
Full iso, de még mindig jobb mintha a lemez pörögne szét idövel, 5 giga tárhely kevesebbe kerül mint a játék 😄
http://druglord.buzz.hu/ ;)