7613
-
Rolesz #3373 Ide aszem az a neve hát a sima Pio 111van ide kábelen. -
#3372 SCSI-s vagy USB-s cd/dvd-id vannak? Mert azokat nem kell lehúzni, azok mellett elmegy simán. -
#3371 Ma senki se jon? -
Rolesz #3370 Nekem nem kell se lehúzni se sf Nightmare-ezni.Letiltani se simán elindul.Nem tudom miért pedig tört. -
#3369 Ma este 8-tol inditok servert,ha akartok jottok! :) -
Varga10 #3368 Mostanában mikor szoktatok lenni hamachin mert nem találtam senkit.
-
#3367 BUÉK!
bocs hogy csak most írom de nem voltam itthon 29-től tegnap este jöttem haza -
#3366 Boldog Új Évet!
Én behelyezem a lemezt a meghajtóba, és nem kell lehúzni semmit. 100%-ra működik. Becsszó! -
#3365 NEM!, B.U.É.K.! -
#3364 Keresztekben Gazdag B.U.E.K.!!!!!!!! -
Gyuri10 #3363 Nem tud valaki a GTL-hez olyat hogy ne keljen lehúzni a meghajtót?De olyat ami müködik is!!!!!!B.Ú.É.K -
Rolesz #3362 BUÉK -
#3361 hát azt felejtsd el hogy kapsz itt vkitől. 1 játék 1 kód (elvileg)
Én is mehetek kapálni az eredeti gammával... -
#3360 Nem mert a belsejében van a könyv és annak a hátulján van rajta.
Tudjátok vannak azok a nagy műanyag dobozok lopás ellen. Az is olyanba volt benne és nem láttam hogy bevan-e csomagolva a játék. Amikor kifizettem akkor vettem észre hogy nincs rajta fólia :( Már gyanús volt...
Ez volt az utolsó hogy bev.központba vettem szoftvert. -
selandras #3359 És valaki nem tudna megdobni egy működő online-kóddal? (vagy azt csak egyszer lehet felhasználni, vagy hogy a francba megy ez?)
-
#3358 Így ránézésre én is azt hittem, de az.
Érdekes, mert az ajtók számát nem szokták variálni egy modellen belül. -
#3357 http://screenmusings.org/AnOfficerAndAGentleman/pages/0071.htm
http://screenmusings.org/AnOfficerAndAGentleman/pages/0074.htm -
#3356 Ez M.O.!!!!
Amugy ha meg se veszed hanem megforditod ,siman latod a kodot? -
#3355 Erre gondoltam ,de szerintem ez nem falcon.Ha csak nem egy régebbi .
Buék mindenkinek -
#3354 2 hete én is megvettem a BP-i Tuskóba. Nekem rajta van a könyv hátulján a kód de nem fogadja el. Írtam a SevenM-nek azt válaszolta hogy ő nem tud mit csinálni vigyem vissza a Tuskóba. Ha jól emlékszem még volt 3 db. De nem tudtam visszavinni. 120 km-t nem fogok kocsikázni érte... A köcsög Teszkósok ellopták a kódomat.De szerintem a másik hárommal is ez a helyzet . :( -
selandras #3353 5990 Ft volt mint bárhol máshol (utánanéztem az áraknak előtte) -
#3352 -
#3351 Hát a versenybíróság még kivizsgálja ,de szerintem korrekt voltam . -
#3350 Akkor vidd vissza szerintem vagy email!! Mennyiert vetted?
Most nyomtunk verseny allat volt!
Sting ,ha nem azzal a szar nehezzel mesz,akkor mar hamarabb meglett volna supercharger,de azert vannak meresz huzasaid!! :))))
De vegulis jot csataztatok!
Super:Te a vegen falrol makosan pattantal vissza!! :)) -
selandras #3349 Bontatlan volt, a Tescoban vettem! -
#3348 Fut a server hamachin,GYERTEK! -
#3347 Írj határozott hangvételű levelet a SevenM-nek, hogy neked kell az online kód.
Hol vetted, mennyiért?
(Észak-amerikai kanadai kiadásokból is kihagyták a kódot, a forgalmazó hibájából, minenkinek hozzájuk kellett kuncsorognia egyenként, de aztán megkapták.) -
#3346 Bontatlan volt? -
selandras #3345 Az a gond, hogy nekem még könyvecske se volt benne, csak egy seven m-es Általános tájékoztató, azon meg semmi sincs! -
#3344 En mar vagyok hamachin,gyertek! -
#3343 Pöccintsen meg vki hamachin, ha kezdõdik. -
#3342 No vki most esetleg party? -
#3341 Az enyémben a könyvecske hátuljára van rányomva az online kód. -
selandras #3340 Nem, eredetiben vettem egy hipermarketben a seven m forgalmazásában, a sima installálási kulcs meg rajta volt a DVD-n! -
#3339 HAsznaltan vetted? -
selandras #3338 Hello mindenkinek!
Megvettem a GT Legendset, de a csomagban nem volt online-kód!
Ilyenkor mi a teendő? Segítsen légyszi, aki tud!
Előre is köszi! -
#3337 Basszus, az az E-Type amivel mentem tényleg szar. Ugyanolyan erõs, mint a tietek, csak épp 130 kilóval nehezebb. 1030kg vs. 1160kg. Nem csoda, hogy nem akart menni a hegynek felfele... -
#3336 Megjött Sting, indítottam szervert. -
#3335 Hát ez fura... mert én nem group chat-et nyomok rád. Az én verziómban nincs is olyan. Lehet upgrade-elnem kéne az 1.0.akárhányra 0.9.9.9-rõl.
Csakhát eddig nem volt semmi baja, úgyhogy nem szeretnék upgradeelni. Ez a verzió még abból a korszakból való, amikor ez vidám nonprofit projekt volt, nem ilyen "vegyél prémium tagságot és hűde". Félek attól, hogy mit építettek bele azóta esetleg... -
#3334 Igen azt látom.