Szupervulkán kitörés Indonéziában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy arra nehezen jönnek rá, hogy nem lehet megváltoztatni a megváltoztathatatlant. De küzdjenek csak ha kapnak érte pénzt. :)
most így hirtelen 3 dolog jutott eszembe ami után epekedik mindem magára valamit adó médiagenyó:
1. madárinfluenzavírus mutálodás (ezt piszkosul várjá má)
2. aszteroida becsapódás (ezt folyamatosan jósolgaták a lapok)
3. természeti katasztrófa (de valami normális ahol 5-6 számjegyû hullákról lehet tudósítani. A hurrikánokban nagyot csalódott a média, mert rendre kevés volt a tetem, úgy hogy azok már nem is kapnak a jövõben akkora publicitást )
Inkább maga az emberiség...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egy háború vessen véget az összesnek...
Már vége annak a világnak ami katonailag és technológiailag ki volt egyenlítve. Most már csak az U.S.A.-nak van szava és CSAK ÕK tehetnek akármit a dolog érdekében, sajnos ez így van.(ezért akarok én is kimenni oda). Az egyetemi elõadások maximum pánikot kelthetnek és semmi többet, de ha van lehetõséged és eszed akkor menj ki az U.S.A.-ba és ott több esélyed lesz változtatni a sorvadó világunkon.
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Boccs, ha nyers voltam, de ez van!
mindezzel csak annyit akarok mondani hogy az érintett területeken élõ emberek jelentõs meghatározói az ott végbemenõ természeti jelenségeknek. és ez az amit nem akaruk belátni, pedig mindannyiunk számára ez egy figyelmeztetõ jel.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Volt ott egy tábla kitéve, amin azt írták, hogy amikor legutóbb kitört, kb 2-3000 éve (nem emléxem pontosabban), azt feljegyezték a kínai és európai krónikák is :) Kérdés persze, mennyire lehet adni az ilyen turistalátványosságok elé kitett tábláknak.
Kara kánként folytatom tanításom.
Így a Föld egészségi mutatója max. 70%-on, ha áll.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
rajuk ferne mar egy kis bunti...
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Elnézést a Sorokért:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-----------------------------------------
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Különben néha amondó vagyok, nem ártana már ha a természet kicsit megritkítana minket, mert 1ébként mi tesszük tönkre ezt a bolygót.
ugyse lesz áram, meg ilyenek...jön a mad max :)))
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Ez is olyan mint a Tsunami. Nem foglalkoznak vele, mert minek pocsékolják a fejesek ilyenre a pénzüket. Majd, ha itt a baj ráérnek foglalkozni vele és majd mondják, hogy figyelniük kellett volna és mennyire sajnálják. Aztán bepakolnak pár mûszert figyelésre.
"2000 évente következik be egy-egy nagy kitörés, és ez utoljára megközelítõleg 2000 évvel ezelõtt történt meg" - mondta Cas.
jaj ez nem egy nyerõ mondta a szememben.
na mentem a pincébe
\"War, war never changes...\"
Azért én odafigyelnék rá.
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Elnézést a Sorokért:)
a balettpatkány
Kelta: Ha felforr a Balaton, akkor meg lehetne csinálni a világ legnagyobb halászlevét, bekerülhetne a Guinesse rekordok közé. :)
ez is csak a tvben akart szerepelni. lehet holnap bejelentem, hogy holnap az európai kontinens nagy valószínûséggel elsüjed, de lehet hogy csak 10ezer év múlva, de elõbb-utóbb elsüjed... hátha kihíreznek az sg-n
Mindenki go shop és húzzunk a Marsra?
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.