18
-
peti87 #18 Tudja vki hogyan lehet külső nézetből nézni a fegyvert?
-
C5oNtkov4c5 #17 ez is ilyen játék lesz. -
#16 Hát igen... -
#15 Close Combatnak a régi részei voltak jok, ez már teljesen más mint azok, és ráadásul jo szokás szerint arabokat kell irtani.... -
Tiby #14 Mighty - A Full Sprctrum Warrior is jó volt.De szerintem jó game ez is.Egy kicsit Delta Force feelingem van. :) -
#13 Attól tartok, hogy ez is olyan lesz, mint a Full Spectrum Warrior. Azért egy próbát megér. -
#12 Amúgy a grafika tényleg nem egy nagy szám...
Plusz a képek előre vetítik a "szokásos" rambo-stílust, hogy megyünk, oszt 4 ember lenyomja a fél közel-keletet... ;) -
#11 Az az M249 SAW, a tengerészgyalogság rendszeresített könnyű géppuskája, minden fireteam-ben (így hívják ezeket a 4 fős katonai egységeket) van egy géppuskás ilyen fegyverrel. -
7evenb #10 itt mindig két ember ellen kell harcolni?
-
#9 meg a jobb legalsó képen a fószer a SAW-t közelharcban használja érdekes:) meg az általad mondott képen olyan mintha az enemy brakeelne.. így nem mozog az ember cover mögött:D -
Akuma #8 ne támadjatok le ezért, de őszintén megmondva nekem egyáltalán nem tetszik a grafja, legalábbis a screenshotok alapján -
#7 szep kepek, latvanyosan nez ki, de ha egy olyan szitut tulelni benne, mint ami a felso sor 3. kepen lathato benne, akkor azer lennenk fenntartasaim a dologgal kapcsolatban...:D -
Petrolio #6 Azé asse gyenge, hogy a jobb oldali nagyon-nagyon morcos kinézetű ellen, egy RPG-t fog rájuk (gondolom használás céljából, nem peddig azé, hogy megmutassa a mocskos hitetlen amcsiknak, hogy nekünk ilyen is van) kb 3m távolságról. -
Jimmyke #5 Az még érdekesebb, hogy a nagy semmibe lő az emberünk :) -
#4 nekem képek alapján teccik....de majd meglássuk :) -
#3 ez a képmég érdekesebb:)Baloldali ember azzal az állványos géppuskával..Bfv feeling:) -
RpPRO #2 Legjobban a vege tetszik:
'Coming 2005 january' -
#1 hmm...érdekes cím