Kiemelt terület marad az informatika az Európai Unióban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haver! Én "M.o." alatt a magyar pályázókra gondoltam. De ezek szerint egyet értünk, viszont én nem barmoznám le õket, egyszerûen csak tájékozatlannak nevezném õket.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Haver, nem országok pályáznak, ezt a baromságot sürgõsen felejtsd el! Meg van adva egy uniós keretösszeg, aminek népességarányosan meghatározott része jár nekünk. Itt befigyel az informatikai minisztérium, aki kiírja a pályázatokat, amelyekre akárki jelentkezhet a cégével, te is én is.
Az már ugye megint más kérdés, hogy nem tudjuk a pénzt lehívni brüsszelbõl, mert a sok hazai barom hibásan nyújtja be a pályázatokat 😊
Ez már nem az EU hibája, nem a kormányé, hanem a magyar pályázóké 😊
Az már ugye megint más kérdés, hogy nem tudjuk a pénzt lehívni brüsszelbõl, mert a sok hazai barom hibásan nyújtja be a pályázatokat 😊
Ez már nem az EU hibája, nem a kormányé, hanem a magyar pályázóké 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Az jó, hogy az EU többet költ IT szektorra, de az gáz, hogy M.o. nem tud rendesen pályázni majd rá.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
ez naggggyon vicces lesz, hogy egy teniszpálya méretû számgép. rekord idõ alatt lefagy 😊