53
-
Karabiner #53 !!!ALARM!!!
Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
Újra lesz teljes értékű fórum.
Üzenőfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).
Silent Hunter Hungarian Fan Club
Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!
Üdv!
A HUNterek -
Kozolov #52 Megnyitotta kapuit az első Haditengerészeti Bázis és szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A Silent Hunter III-IV-V részeit találjátok meg nálunk + alakulóban van egy saját server amin lehet majd hajózni! Ehhez a serverhez lesz TS3.
Gyertek minél többen és kellemes időtöltést kívánunk!
VirtualNavyBase
A Bázis Vezetősége -
Mesés #51 léci léci léci -
Mesés #50 Ha tudja valaki akkor léci irja le -
Mesés #49 Tudja valaki honan lehet letölteni a Silent Hunter 3-at előre is öszönöm -
#48 szeva sracok..
az lenne a kerdesem: hogy tudom javitani azt a hibat hogy az uzo-ban nem latok semmit...?
es esoben az ellenseges hajo eszlelesi tavolsagat 0 fole emelni?ui nem vaszik eszre a figyelok 1 meterrol sem,csak ha mar osszeutkoztunk....
koszi! -
magus4884 #47 Hellosztok!szerintem magyon jó játék,szép a grafikája és jók a hanghatások,és a játék menet is jó,bár türelem az kell hozáá rendesen.:)Nem rég kaptam egy Uj monitort ami egy CRT 17colos használt monitor.Eddig minden játéknál tökéletesen müködöt,de most a silent hunter 3at nem akarja tejes képernyöre kirakni,sajnos:)Tudna valaki tippet adni hog,hogy lehet tejes képernyöre kirakni?elöre is köszönöm a segitséget.!!! -
Moszuke #46 hehe bocs :D
Oké, adok naná hogy!
Mindig próbálj lemerülni peliszkop melységbe oszt ottan.... céloz be egy lassan mozgó hajót ha lehet a törés illetbe ilesztés pontjánál ha áll akkor tedd ezt csak, ha nem akkor rendesen ahogy kell -
Warner #45 nekem semmilyen serial numbert sem fogad el.. jókat sem.. mi lehet a probléma? :S -
Tomika9 #44 Hajrá ferencváros!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jagdpanther #43 Szevasztok, lenne egy kérdésem: honnan lehet tudni hogy mennyi renown pontot ad az elpusztított ellenség után? Egyszer végigvittem már úgy hogy a kereskedelmi hajókra koncentráltam és csak néhány rombolót süllyesztettem el, a játék végére kb 1 millió tonnányi kereskedőt küldtem a víz a halak közé (boldog időkben több mint 50-60 ezer tonnát/küldetés) de eléggé keveseltem a renown pontokat, főleg amikor megláttam hogy 30.000be kerül a XXIes tipus, ha meg tudná mondani nekem valaki hogy hogyan lehet kihozni a legtöbb renown pontot azt megköszönném... -
alfa joker #42 1-2 "becserkészési trükköt ha mondanál kedves Moszuke aztat mehköszönném
-
Moszuke #41 "A Silent Hunter III-ban a játékos kipróbálhatja mind a két oldalt, mind szövetségesként, mind tengelyhatalomként meg kell birkóznia a feladatokkal."
Tuti végig sem játszota csak a képek alapján tájékozódott a világrendszerben a dilinyós.....
-
Moszuke #40 A játék kötetlen misszijóu szal bármit csinálhatsz benne -
Moszuke #39 Ha nem tudnátok csak 1 oldalon lehet játszani singlin meg multy-n : NÁCIK!!! nincs más választási lehetőséged!
Szal a fürer el nem fogsz találkozni tuti :D -
Moszuke #38 Te egyszerüen dilis vagy!
Megcsináltad a 2 cuccot amit kiirtak neked küldinek megnyomod az Esc et és utána a kilépése mész és ott kiválasztod hogy Return To Base : ...... és kész a missziód agyabagya
Ezt már egy szivacs is megértette volna! -
tobaci #37 Sziasztok! Én mégcsak most szereztem meg a játékot de akadtak vele problémáim. Remélem tudtok benne segíteni. Amint teljesítettem a feladatokat és visszatérek a bázisra a kindulási dokkba a játék nem csinál semmit sem. Integetnek az emberek a dokkról de nem történik semmi sem. Csak Esc-el tudok kilépni de akkor meg elveszik a küldetés. Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan kell véget vetni a küldetésnek.
Segítségeteket előre is köszönöm -
miklós2 #36 -
Levente78 #35 Sziasztok! A játék 1.0-ás verziójával gondom akadt. Az 50. küldetésben folyton kilépked , meg azt írja , hogy a játék hibát talált ezért kilép. Nem szeretném ha ugrana ez a misszió. Lemészároltam egy flottaköteléket , és nagyon vágyom a renomé pontokra. Van valakinek ötlete? Az 1.4b patch nem tetszik. Így is nehéz a játék .Csak tovább bonyolítja , hogy a rombolók össze-vissza kufircálnak , a torpedóim pedíg besülnek. Pl 500 m -ről az első árbóc alatt találom el a rombolót mélység :3 m robban , de a rombi , mintha mi sem történt volna... Úszkál továb és kitöm ólommal. Szóval tud valaki valami orvosságot az 1.0-s verzió hibájára , a játékélmény csökkenése nélkül? -
Bodor Géza #34 Sziasztok!
Nem tud valaki magyarosítást a játélhoz ?
-
#33 Üdv mindenkinek!
Ugyan az lenne a kérdésem mint 333overmind333-nak.
Nem jön valaki netre 1.4 patchel?!Mi vagyunk csak ketten eddig(volt egy srác de,az eltünt).Magyarokat meg nem találni sehol.
Nevetséges a külföldieknél,hogy unlimited torpedóval mennek!Akkor miért játszanak vele?Ez így nem élethű!Játszanak akkor az Enigmával(monjuk azt nem lehet neten ahogy tudom).Mi Hardon,vagy pedig Realisticon nyomulnánk.Csak kellene még legalább 2 ember(de több jobb lenne). -
333overmind333 #32 HI ALL!!!
A kérdésem az lenne, hogy nem lenne kedve vkinek net-en nyomulni a játékkal???
Én sajna kreálni nem tudok, és szinte minden szerver normálon van vagy be van kapcsolva az unlimited torpedó... hát lol, ha vki ezt élvezi. -
Nowotny #31 Szevasztok Bajtársak!
Átröppenek már egy kicsit a levegőből a vizek világába! Kicsit szüneteltetem az Il2 szériákat, és megnézem ezt a Gamét...
Tetszik nagyon a játék.
Van lehetőség multiban játszani? Vagy a szerverindítás precedens dolog? Szivesen játszanék, veletek vagy akárkivel multiban...
Írjatok, kössz...
Addig is Kitartás! -
t01balazs #30 Valaki nem tudja hol lehet letölteni a silent Hunter 3? -
#29 nek is kellene a serial
megköszönném
[email protected]
-
miki90 #28 Nem tud vki hozzá SERIAL NUMBER -t??
Nagyon fontos lenne!!
please help me!!!!!!
ide küldjed: [email protected]
thx -
#26 németül fognak beszélni, csak angolul írja ki az üzenő sorban. A letöltött korábbi videók meggyőztek, hiszen a pillanatmegállító harc közben nagy segítség. Az imperium galactikában volt ilyen. A hangok nagyon jók. Az első része igazi unicum, a második már más hangulatú volt, ezt meg már alig várom, hogy játszhassam! -
MrTressy #25 "Akinek bejött a Vadászat a Vörös Októberre, vagy az egyéb Sean Connery, Steven Seagal" ezt a sort én gyorsan átjavitanám az u-571 cimü amerikai ill Das boat cimü német filmre mivel azok a filmekhez hasonlit a silent hunter... -
Tiby #24 De például a Medal Of Honorban is azt kiabálták -
OpenGL #23 Látom a képeket, ott a jéghegy, amely elsüllyesztette a Titanicot! :) -
OpenGL #22 Hát a németek valszínű, hogy nem angolul fognak kiabálni. -
Tiby #21 Elképzelem amikor lövöm a másik hajót a németek ezt fogják oridibálni - Alarm,alarm!! -
OpenGL #20 :) -
Tiby #19 Egyszerűen fenomenális -
OpenGL #18 Hááát izééé... Most szedem le a játékot és nagyon kíváncsi vagyok rá! Már az első rész is milyen izgalmas volt ahoz képest, hogy dos alatt ment a game. :)
Aztán jött a második rész és most a 3. Sztem nem kellett nagy nyelvtudás se az első se a második részhez. A harmadik rész sokkal bonyolultabb? Vagy többnyire azért mindent ugyanazzal a gombal lehet irányítani, gondolom van azért néhány plusz dolog. -
#17 akkor én vgyok a hülye, de nem nagyon értek az ilyen cuccokhoz...mind1! nekem teccik, de magyarosítás kéne, mert nem vgyok nagy májer angolból... -
kicsizoz #16 a gamét nagyon vártam már, amint tehetem kipróbálom, kiváncsi vagyok!!
Előző résszel sokat játszottam, imádtam becserkészni az elenséget.. :) -
kicsizoz #15 Virtuális memória a winyón van, nem a fizikai memórián... -
#14 ezaz! most hívtak, jön holnap 256MB a gépembe....heheegész hétvégén SH3!!! sirály! remélem, tényleg olyan jó, mint ahogy mondják -
#13 én nem ismerem az előző részeket, de jo gaménak tűnik... bár amíg nem lesz több memory-m, addig álmodozok róla(felraktam, hogy megnézem a játékot, de 5 minute múlva kilépett az XP ezzel a felirattal:virtuális memória túl kicsi)remélem, ha elérem az 512es "álomhatárt", akkor nem fog nagyon szaggatni