50
-
#10 Csak az, hogy az X-Men szar.
===============================
.:i2k:. melóból: -
#9 nem láttam még a filmet, de nem értem hogy mi a baja mindenkinek az X-mennel.... -
#8 Nekem is tetszett. A trailer alapján azt hittem egy silány démon hentelős múvi lesz, de szerencsére inkább lassabb tempót választott a rendező és inkább krimi szerű lett. Gratula érte!
Viszont az egész film olyan, mint valami dohányzásellenes propaganda film, túl van eröltetve ez a dolog. -
#7 Jahh, nézzétek meg! Legalább 1el több tapasztalat. -
#6 Ízlések és pofonok. Nem volt rossz, de ne fogom 4szer megnézni, az tuti. A történet amúgy jó. Keanu-t bírom, mint színészt. -
morrison #5 Szerintem a nemcsak a Révész gyerek játéka ugyanolyan mint a mátrixban hanem a hangulata-látványvilága is hasonló az effekteket leszámítva.
Szvsz, idén ez a legjobb film amit láttam eddig, pedig én aztán nézek eleget. -
#4 Ezzel a Kinúrívsszel én is így vagyok, eddig meg voltam győződve, hogy még talán soha nem mosolyodott el egyetlen filmjében sem.
De aztán megnéztem valamelyiket csak ilyen szempontból aztán rájöttem hogy tévedtem, de nem sokat. Ez is egy fajta tehetség;) -
Zedas #3 Engem is lehet ütni: nekem is határozottan tetszett!
Bár a külföldi szaksajtó átlagosan 50%-ot adott rá, én bőven átlag felettinek éreztem. Hajj, ha ilyen lenne egy átlagos film :)
-
Commandante #2 "tökéletesen személyesíti meg a mindig ugyanolyan arckifejezést vágó magányos hőst, bár az is lehet, hogy csak színészi képességei voltak kissé korlátozottak" - csípem a fickó búráját, de szerintem is mindig ugyanolyan pofát vág. Talán a Kis Buddhában nem, de azt nem láttam. -
#1 Nekem nagyon tetszett a film! Tényleg nem a Pókember, X-Man szarságot majmolja, a sztori is sokkal emberközelibb (miközben mégse) és a film világa sem eröltet semmilyen effektet, vágást (értsd: már megszokott Mátrix-os cuccok).
Érdemes megnézni a filmet!!!
===============================
.:i2k:. melóból: