Az ember gondolataiban olvas az agychip

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit gondolok?<#mf2><#mf1><#mf3><#duhos2>
ezt a fickó még csak csak vohgy megértem, de azok a kik nem handicappesek minek ültetnek be implantátumokat, mint az a fószer frei dossziéban, néztem a honlapját, már a 3. mûtétre készül,az is most kapja az agyába, ez beteg

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

atlagember
A cikk címe félrevezetõ. A chip nem olvas a gondolatainkban, még szerencsére, de ettõl mentsen meg minket az isten, mert nem akarok olyan világot, ahol már a gondolataim sem lehetnek titkosak.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Sir Quno Jedi
A lényeg, hogy ma is van technológia, ami oda irányítja a kurzort, ahova szemünk fókuszál és pislogásra klikkel, ezzel meg megoldható lenne, hogy a gépelést (és a hülye pislogást) kiváltsuk és innen lényegesen hatékonyabban tundék dolgozni végre !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Amíg azt se tudjuk, hogy egy betût hogyan tárolunk az agyban (és ezt még nem tudjuk) addíg képekrõl ne is beszéljümk.
=> marad: fps + monitor <#smile>

Gut. Besser. Presser.

"én maradok a jó kis fps-eknél, meg a monitoromnál😊"
szerintem mouse arra gondolt hogy a kép az alapból az agyadban jelenik meg mintha álmodnál valahogy úgy mint a mátrixban.

Szerintem sokan félnének egy ilen technológiától ...

ja ... vagy gondolok egy zenére és megszólal ...
vagy elképzelek egy tájat és megjelenik a monitoron ... az már durva lenne ...

Azért mert mozgatni tudok vele robotkarokat ez még messze nem olvas a gondolatokban. Ilyen alapon a kutya is gondolkodik, na meg persze az összes állat.
Az lesz nagy szám, ha pl arra gondolok, hogy 1+1 és a gép kiírja, hogy 1+1=2.
De ez még szerintem messze van.

Gut. Besser. Presser.

Killgore
És mennyi kábel lóg ki a szivar fejébõl? Nyaktól lefelé béna, és akkor még felül meg a kábelköteg rántja hátra a fejét?😄 Elég kötött lehet a mozgása neki, bár le van bénulva szinte 100%-ig, akkor mindegy. de mondjuk, tök jó lenne egy ilyen, meg minden, de azzal nem tudnánk úgy mozogni, mint azelõtt. sazóval én maradok a jó kis fps-eknél, meg a monitoromnál😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

mousee
és mikor cuppan erre rá a játékipar? a matrixonline kettõezerkéccá1huszonötöt má télleg úgy jáccák, hogy lefexenek 1 ágyra, csati a fejbe aztán mehet a csihipuhi. Hát ez tök vagi...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Cyberpunk 2020 😊

Alig várom, hogy végre legyen rendes szemimplantátum, na akkor fogom eldobni a szemüvegemet a szememmel együtt 😄

Ez a kütyü a cikkben meg a neuralware processor kezdetleges verziója (szintén CP2020). Lesz még ez kisebb is, amikor csak egy kis csatlakozó van az emberfia fején, ahová be tudja dugni a megfelelõ kábelt.

Igazából arra leszek kíváncsi, mikor jönnek az elsõ memochipek - ezek információt tárolnak (idegen nyelv, valamely tudomány szabályai - matematika, kémia, stb.), amely az agy számára közvetlenül hozzáférhetõ, és képes dolgozni vele. Adok neki még 30 évet míg kifejlesztik a plebs számára is 😉

TeszteloPontHu
Ha jól emlékszem, ott a kéz mozgatóidegeire volt rákötve a robotkar, nem közvetlenül az agyra.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

neonlight
nem kell TFT szemuveg. eleg ha visszakuldi a megfejtes adatat az agy kep alkoto reszebe, es mar latod is a kepet 😊

nagyobb gáz hogy nyaktól lefelé béna

Építek egy jacket a fejembe, és 8-as képességhuzalozással rácsatlakozom a trabantomra... Tiszta rigó...

unknown nick
Nem arra szándékoztam utalni, hogy bármely agyi tevékenység a tudat központjának a része. Hanem arra, hogy minden az agyban létrejövõ impulzus gondolat.

Cactus
Régen nem volt a Frei Dossziéban egy fószer, akinek robot karja volt és tudatával tudta mozgatni? Vagy az full kamu volt, mint a Frei Dossziék egy bizonyos %-a?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Végre eljön annak az ideje hogy amikor a szemünkel egy vizsgán elolvasunk egy feladatsort ez a cucc küldi a gépnek az meg küldi az adatot a TFT-szemüveg-nek s csak le kell írni😊)
Szerintem sokkal jelentösebb az a segitség amit ez a sérült embereknek nyutani tud mint a félelem hogy fuu belelátnak a fejünkbe
mint ahogy az lejebb elhangzott a gondolat olvasás tényleg kicsit bonyolultabb dolog az még odébb van
legyünk már kicsit optimistábbak

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

[HUN]PAStheLoD
pontosabban elsõnek a multinak küldi el utána majd a multi küldi tovább .. <#gonosz1>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Azért eléggé durva egy olyan dobozzal élni 😊 a fejünkön.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Nem minden agyi tevékenységre lehet a tudat szót használni. És még annak is csak kis része a gondolkodás.

unknown nick
"Az ember gondolataiban olvas az agychip" - ez így nem igaz. Már csak azért sem, mert a gondolkodást és a mozgások irányítását nem ugyanaz az agyterület végzi.

Szvsz attól még gondolat...más kérdés, hogy nem tudatos.

nemcsakfeel
200k/g
3nap szállítás.

*hihi ** *

tud valaki plutoniumot?

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

nemcsakfeel
Orwell : 1984 -e.. 😊<#rinya>
a fickó 100mbiten csatlakozik?
megtanulja az ethernet protokollt, és milyen jó lesz neki. letölt az agyába pár mp3 at és közben hallgatja.<#nyes>

Azon gondolkoztam el, h. mi történik pl amikor alszik, és azt álmodja h bekapcsolja a tévét.. erre bekapcsola, mint az alvajáróknál.
Vagy éppen néz durvább filmet, megilyed és elkapcsolja reflexbõl, és lemarad a lényegrõl a filmben..<#kerdes>
Szóval amikor kicsit elveszti az irányítást az agya fölött, akkor mi fog az ilyen irányítós eszközökkel történni?

*hihi ** *

Kensin
"Nagle gondolatai segítségével képes egy robotkar mozgatására is, amivel kisebb tárgyakat tud felvenni és ide-oda helyezni."

hmmmmm.... Robotzsaru? <#lookaround>
"Az ember gondolataiban olvas az agychip" - ez így nem igaz. Már csak azért sem, mert a gondolkodást és a mozgások irányítását nem ugyanaz az agyterület végzi.

XeeN
Inkább Shadowrun. 😊

Jön majd a gondolatrendõrség!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Punkerwork
CyberPunk2020 az vár ránk, a világot a multi cégek irányítják ember és gép összeforr.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Cicero
Azért nemmindegy annyira hogy egy majmon vagy egy emberen csinálják, magyarázni meg okoskodni nem akarok, de az már feltûnt nekem hogy neked minden lol.. <#szomoru2><#ticking>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Ez kurvajó.

Hihetetlen miket nem tudunk...

az amirõl te irsz az egy 2003mas hír (van is rá link a cikkben)
közel sem mindegy hogy majmokkal vagy emberekkel csinálják a dolgot

ez már elég "régi" hír.
Láttam ahogy kis makik agyába ültették be a csipet és a gondolataikkal tudták irányitani a joystickot, amivel egy gépet irányitottak és ha ügyesek voltak kaptak almalevet.

De nagyon giga lol

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Trade
Multiknak is tudja majd kuldeni az infokat?

XeeN
Ami eddig csak a SCI-FI-ben létezett... Egyre többször jut ez eszembe mostanában.