A vállalatok lassan állnak át a Windows XP SP2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hedgehunter - ment a DOS mégy vinyó nélkül is, de pl. egy 40 MB (nem 400) vinyón a DOS mellett ment még a Windows 3.0 is... és hidd el az elsõ Linuxomat 80 MB HD-re telepítettem, na de nem ez a lényeg... felesleges világos mellégépelés miatt gúnyolodni. Peace <#smile>#smile>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Y
Ja persze a system partició 36 GB, mert ettõl többre nincs szükség (még ez is sok, na de egy 400 gigás lemezen azért nem kell annyira takarékoskodni), az meg, hogy te 1 particiót szeretsz... hát mit mondjak téves de nagyon téves...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Integrált SP2 vígan kezeli a nagyobb vinyókat, nem értem, minek kellett neked a normál XP-t felrakni elõször? Mert azt hámozom ki az írásodból, hogy van SP2-es integrált telepítõd is. Ezzel viszont elsõre menne a telepítés.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egyébként nem látom hogy a Windows lelassult volna, csak a betöltése.<#vigyor5>#vigyor5>
Y
Itt a link:
Installing WindowsXP and
Service Pack 2 with 1 CD
http://www.tomshardware.com/howto/20040908/index.html
En kiprobaltam es nagyon jol mukodott. Kicsit mintha hosszabodott volna az install-ido.
Y
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
az a legjobb megoldás..<#vigyor>#vigyor>
azér mert új vinyót vettem, azóta sincs semmi gond vele, a betöltés is ugyanolyan gyors mint fél éve...
Csakhát a Windows-t nem csak telepíteni kell, hanem
takarítani is(registry,töredezettségmentesítés..stb)
Tehát nem a Windows a szar oprendszer csak "érteni"
kell hozzá.. <#eplus2>#eplus2>
Pedig nem vagyok computerzseni...
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."