80
1944: Battle of the Bulge
  • kyle reese
    köszi most el vaghyok havazva majd írj hogy miként sikerült .köszi azt én is +probálom
  • Axon
    Mégis csak volt még egy kis időm, így végigtoltam teljesen. Likvidáltam a 2 rakétás tankot, a maradék gyalogság, meg 2 páncéltörő ágyú már csemege volt:

Ettől függetlenül még sem lett vége a pályának. Ahogy elértem a sineket, kaptam egy új másodlagos feladatot, azzal még nem volt időm foglalkozni, nem is tudom, hogy mi áll benne. Azt már tényleg csak holnap tudom megnézni, de ellenség már nem maradt a pályán. Zsákmányoltam egy légvédelmi önjáró egységet is, na meg 2 ágyút.
  • Axon
    Na hatalmasat sikerült előrehaladnom. Megtisztítottam a vasút nagy részét és már egyedül csak a térkép balfelső sarkában van ellenség. Csak a 2 rakétás tankja maradt más nem, csak az a gond, hogy amint meglátnak az emberei rögtön odacsergetnek a rakétás tankok. Nem lenne már sok hátra, csak iszonyúan sokág tart a mentett állás betöltése. Remélem holnapra befejezem, mivel ma már nem tudok vele játszani tovább.
  • Axon
    Elküldtem privátban.
  • kyle reese
    akkor tudzs egy mail címet adni ahova küldhetem ? köszi a segítséget
  • Axon
    Én a 2. pályáig jutottam el benne. Mint tudod ez egy 4 részes sorozat 3. része. Az első részt végig toltam (Afrika Korps vs. Desert Rats). A 2. résznek meg kb. a felénél járok (The D-Day). Akkor akartam igazán neki fogni ennek a 3. résznek, amikor végigtoltam a 2. részt, csak mostanában a 2. részhez sem nyúltam hozzá, de ami késik az nem múlik.
    Ezért nem tudok neked segíteni, de ha feltöltesz valahova egy mentett állást, akkor esetleg meg tudom nézni én is azt a pályát.
    Vagy tudok adni egy email címet, ahova elküldheted a mentett állást.
  • kyle reese
    Köszi.Te nem tudsz segíteni ? Vagy végigjátszás is jó lenne.
  • Axon
    Nem sokan tolhatják ezt a játékot, de hátha mégis tud valaki neked segíteni.
  • kyle reese
    Helo . elakadtam ezen a pályán Chapter 3 /2 Operation Nordwind .Mindig kilövik a 2 tankomat amit nem szabadna tud valaki segíteni? Előre is köszönöm a segítséget
  • Axon
    Jó hír, hogy van hozzá magyarítás!
    Letölthető a Hungames oldaláról:
    http://www.hungames.hu/

Az érdekessége a leírás szerint az, hogy ez eredetileg is benne van a játékban, tehát nem kellett semit sem lefordítani. A hungames csak annyit csinál, hogy előhozza a magyar szöveget a játékból.
    Na most ennek akkor mi értelme volt? Nem lehetett volna rögtön a játékba beletenni a magyar nyelv kiválasztási lehetőséget?
  • Neoncsoves
    Valaki el tudná küldeni az rld-35-s filet? :(
  • Hecker007
    Ez mennyire hasonlít az Afrika Korps vs. Desert Rats-re?
  • ReTeK
    nállam is ez van már üres a pálya de csak nem akar vége lenni, állás visszatöltéskor néha kifagy, amúgy a játék hangulatos egész jó lett
    a legjobb mikor kigyullad az erdő a piszok lángszórósoktól és a fél csapat elég az erdőben
  • sir Hunnish
    Szevasztok!
    Szeretnék vkihez fordulni segítségért.A 2.chapter-ben vagyok úgy a 10. pálya környékén. A küliben kaptam 4 db Panther G-t és vagy egy szakasznyi gyalogot. A feladat eljutni a pálya északi részébe, illetve másodrangú feladatként el kell foglalni 2 várost. Ha vki tud segíteni azt köszönöm szépen, ugyanis már mindent elpusztítottam,de nem akar vége lenni!
  • Axon
    Igen ez az első lesz az :-)

Csak a játékban szép terepszínű festése van.
  • Serpa
    erre gondolsz? :)

a végzetem!

• ChevyG #64
    lehet választani "vásárolni" bevetés elött mint a panzersben?
  • Axon
    Kipróbáltam qrvajó :-)
    Kaptam 3 Jagdpanthert és azt csinálhattam velük amit akartam. Letaroltam az amik minden egységét. Mint kés a vajon.
    Nagyon szépek a tankok. Élvezet forgatni őket és megnézni minden helyzetben, mozgás közben, lövés közben.
  • bgabor
    Abban a félórában, amit a gépemen töltött, nekem egyáltalán nem fagyott.
  • Thanatos
    hát amenyit nyomtam vele addig nekem még nem fagyott
  • grebber
    Akinek megvan a game:tényleg állandoan lefagy a game??
  • Thanatos
    2. pályán tuljutott már valaki? :) meddig kell védenia várost mert már a fél német hadsereget kiirtottam de még mindig csak termelődnek az enemy-k :/
  • DJ Skyline
    végre
  • Thanatos
    nincs
  • 3P
    A játékra már az azonos című film is nagyon kíváncsi vagyok. Az egyik legnagyobb kedvenc az a film a 2. VH-s filmek közül. Remélem sok minden visszaköszön belőle.

Magyar felirat van benne?
  • Axon
    Ez igazából az Afrika Korps és a D-Day folytatása, így főleg azokkal lehet/érdemes összehasonlítani. Én is főleg ezért vagyok rá kíváncsi mivel az AK nagy kedvencem volt és a D-day sem volt rossz.
    Nekem a Sudden Strike és a Blitzkrieg az abszolult kedvencem, de nem hasonlítgatom ezt a programot hozzá.
    Sajnos mostanában elég gyér a felhozatal ebben a témában, sőtt Panzers 2, Blitzkrieg 2 borzalmak után, kész felüdülés ha jön valami.

Mondjuk én még nem tudtam sajnos kipróbálni - majd csak jövőhéten - de mindenképpen üde színfoltnak tartom ezt a programot. A demo-ja legalább is nagyon tetszett.
  • ZaJanga
    elég gyér a grafika...
  • bgabor
    Hát én azért sok hasonló vonást látok közöttük. Szerintem az is ez a stílus, csak egyedi extrákkal kibővítve. Meg hát a Soldierst mindenképpen meg kellett említenem, mert hihetetlen, hogy még másfél év távlatából is veri a mostani mezőnyt a grafika, az irányítás, a játékmenet, a kidolgozottság, az animációk és a részletesség terén.
  • grebber
    Olyan több nem lesz mint a soldiers mert az egyedi a többi stratégiához képest ezálal összehasonlítani se hasonlítanám őket.
  • bgabor
    Én kipróbáltam. De elhatároztam, hogy nem fogok rosszat írni róla.
    Először jónak tűnt, de aztán egyre több dologgal találkoztam, ami lerontotta az összképet.

Röviden:
    Az igazság az, hogy ebben a stílusban úgy másfél éve megjelent egy játék, a Soldiers:Heroes of Word War 2, és az olyan magasra tette a mércét, hogy az az elmúlt másfél évben egyszerűen semmi nem tudta megugrani. Se a Panzers1-2, se az africa corps de ez sem. Mindenesetre nekem ez sokkal jobban tetszik mint a Panzers. De a stílus királyával, a Soldiers-el nem lehet egy lapon említeni.
  • Axon
    Jeahhhhhh!!!!!
    Csak most láttam az nforce-on és rohantam ide, hogy megosszam veletek a hírt. Látom ti már hamarabb észrevettétek.
    Eltartott egy ideig amíg feltörték, na de most úgy is a legjobbkor érkezett, pont ezekben az inséges időkben.

A lényeg: Valaki kipróbálta már?
    Szerintem én már max. csak a jövőhéten tudom lehúzni és kipróbálni.
  • Serpa
    máár nagyon réég óta kiváncsi vagyok erre.
  • grebber
    Hehe SF 3.4 huh :D szedjük.
  • Csuhai G
    Úúúúúúristen ezt most törték fel ?!
  • Serpa
    2006-02-09 PC Game ISOs 1944: Battle Of The Bulge (c) Digital Reality RELOADED 53x15 MB
  • Axon
    Na igen. Ezt az online vásárlási lehetőséget ismerem, de nem tudom kihasználni. A TC öt részét pont az általad említette file cserélőkről vadászták le nekem a fórumon megforduló emberek. Hihetetlenül rendes volt tőlük. Én a munkahelyemről netezek és semmilyen filecserélőt nem tudok elérni a tűzfal miatt. Ezért kérdezek végig mindenkit hátha tud segíteni a sudden strike kiegészítők ügyében.
  • AndrewT
    heló
    sajna nem vagyok jártas az online vásárlásban, de itt virít egy baz inagy visa felirat.
    https://ssl-id.de/intex-publishing.de/gamesshopg/shop.html
    ezeket mo-on nem hozták forgalomba, warez nem nagyon van belőlük, szal az intex online shop az egyetlen reményed, esetleg fájlmegosztó progikkal véletlenül rá lehet bukkanni.

1944 valaki?
  • Axon
    Most, hogy mondod tényleg beugrott, hogy a Total Challenge sorozat készítői csinálták az 1944: Battle of the Bulge-t. Erről már volt egyszer szó, csak kiment a fejemből.
    Ha már felhoztad az adott kiegészítőket, én pont ezeket szeretném beszerezni. Pontosabban a Total Challenge mind az öt része megvan, de a sudden strike 1-2 höz készült 3 kiegészítő lemez sajnos nincs meg (ebből az egyik az általad említett sudden strike total war). Nem tudsz róluk valamit, esetleg honnan lehetne beszerezni őket? Internetről visa valuta kártyával történő rendelés sajnos nem megoldható.
  • AndrewT
    üdv mindenkinek
    hát annyit hozzátennék az elhangzottakhoz, hogy az 1944 gyk a d-day mod-ja, a német intex publishing követte el, akik a blitzkrieg total challange és a sudden strike total war modjainak készítői is.
    én is a spanyolt töltöttem le torrentről, de a lokalizációt be lehet állítani, szal a nyelv nem gond. a tutorial működik, ami valszeg a d-day tutorialja (már nem emléxem arra, megmondom őszíntén), de a kampányok, amik nagyon d-day formájúak, nálam is kifagynak. a multi működni látszik, ott találtam téli pályákat.
    ha valakinek van vmi ötlete a használatot illetően...
  • Axon
    Ha esetleg leszeded, akkor én is kipróbálnám.