80
1944: Battle of the Bulge
-
lehet, hogy pont a védelem miatt fagy.
ha nem lesz más tölteni valóm, leszedem. -
Na ez szivás...
Starforce 3 van rajta. Akkor el is felejthetjük, bár SZU írta, hogy a New Campaign menünél fagy le neki, akkor valószínűleg ő el tudta indítani. Azért érdemes lenne kipróbálni, hátha csak SZU-nál nem tetszik a programnak valami. -
Nekem személyesen egy DR tag mondta, hogy nem ők fejlesztik, hanem a Monte Cristo.
Egyébként ugyan ezt olvastam a híroldalakon is. -
hát, ha lehet hinni a feltöltő által mellékelt nfonak, starforce 3 van rajta.
°²²²²²²²²²²±° Cracker ................: VOLKSWAGEN °±²²²²²°
°²²²²²²²²²²²±° °²²²²²±°
±²²²²²²²²²²²±° Protection..............: Starforce v3 °²²²²²±°
°±²²²²²²²²²²²±° °²²²²²±°
°±²²²²²²²²²²²±° Language ...............: Spanish °²²²²²±° -
én is csak spanyolt találok ... de akkor azt hagyom. -
SZU #35 Leszedtem a spanyol nyelvű teljest. Persze mindig kifagy a new campaign menünél... -
nem a developer jelenti a fejlesztőt?
a publisher pedig a kiadó.
weblappal meg az a baj, hogy be sem jön. -
Látom eltévesztettem. A Wartime Commandnak tudtommal nincs demoja és még azis kérdéses, hogy megjelenik-e valaha. 2003-ra igérték a megjelenést. Kár érte biztos nagyon jó kis program lesz/lenne. -
Ezt találtam
Fejlesztő: Monte Cristo
weblapjuk: www.battleofthebulgegame.com
Idecopyzok egy kis infót:
Game Information
Game: 1944: Battle of the Bulge
Released: Apr 2005
Game Type: 3D Strategy
Developer: Digital Reality
Publisher: Digital Jesters / Monte Cristo
Homepages: http://www.digitaljesters.com/index.php?txtShow=product&r...
http://www.battleofthebulgegame.com/
FAQs: http://www.battleofthebulgegame.com/?txtShow=page&ref=bot...
Requires: Windows / Direct3D
Supports:
Multiplay: Internet / local network
Keywords: real-time / World War II
ESRB Rating: Unavailable
Szóval már áprilisban megjelent. Én már több helyen is olvastam, hogy megjelent és internetes megrendeléssel lehet beszerezni. -
Félreértettél! :)
Nézd meg a #9-es és a #11-es választ! :)
(Ez jó volt! :) -
nem a DR? hanem?
budget játék lehet.
hátha ráakadok, de nem látok rá sok esélyt ... -
Nincs még belőle demo. -
Nem is tudtam, hogy megjelent a demoja.
Mindenesetre utána nézek. -
Nem a DR készítette. Beszéltem az egyik fejlesztővel. Kiadták a licenszet egy kis csapatnak. Ők készítették el a játékot. A srác azt mondta, hogy elég gagyi lett, nagyon meglátszik, hogy kevés tapasztalatú csapatocska készítette. Mondjuk a demo-ja nem volt éppen rossz.
Szerintem maximum DC hálózatról lehetne letölteni, hátha valaki véletlenül megvette és megosztotta. -
Honnan tölthető le a Wartime Command demoja??? -
hmmm nem is tudtam, hogy megjelent.
elég nehéz lesz megszerezni, ennyi idő után.
digitalreality játék. -
Már egy fél éve megjelent a teljes verzió. Sajnos varez nem jelent meg belőle, pedig szerinten nem starforce 3-as védelem van rajta. Piti kis csapat adta ki és szerintem boltokban nem is kapható. Én legalábbis csak netes megrendelésről tudok. -
még nincs kint a teljes, sztem.
rég hallottam róla.
remélem nem dobták a sutba. -
Megvan a játék? Vagy próbáltad a teljes verziót?
Mert én csak a demo-t toltam, de azt is nagyon régen. -
nem jön be. -
ja csak gondolom lesz egy full germán verzió és lesz egy angol verzió -
http://digitaljesters.com/index.php?txtShow=shop
Ezen a linken már meg lehet rendelni és oda van írva, hogy már megjelent. -
http://www.1944-game.de/
http://www.battleofthebulgegame.com/
A két linken levő játék ugyanaz?
-
Nem tudjátok, hogy megjelent már, mert mintha az oldalon az lenne, hogy már rég kiadták. Én még sehol sem láttam. -
hmmm, nem csoda -
főoldalon mi az a buy now? már egjelent volna? itthon semmi hírét nem hallottam,se neten,se újságban... -
vannak jo képek, codname - panzers stilusunak nézem -
A játék weboldala -
köszi -
Már régóta letölthető a demoja. Keresd a pcdome-on vagy a hivatalos oldalon. -
Ha megjelenik ... -
ennek van már demoja? -
Én is kipróbáltam a demót...Nekem tetszik a játék!
-
neuro #7 Igaz, akkor pontosítok: a CM realisztikusságát és taktikai részletességét egyetlen RTS sem tudja übereleni :)
Bár a Wartime Command szerintem nagyon jó lesz ebben a kategóriában:
-
Egyrészt igazad van, másrészt egyáltalán nem ugyanaz a kategória a két játék, így nem is érdemes összehasonlítani a kettőt. -
neuro #5 Hát szerintem a Combat Mission-t még mindig nem tudja egyetlen játék sem felülmúlni. -
Én is kipróbáltam a Demo-t. Rosszat nem is tudnék róla írni. Éppen most fejezem be az AK vs. DR.-t, ami az első részének mondható ennek a sorozatnak, aminek ez lesz a 3. darabja.
Tetszik a küldetések elején a csapatösszeállítási rész, remélem ezt nem hagyják ki belőle. -
Európában kb mostanság... -
Én is várom már!
Megjelenés mikorra várható?:D -
Nos !
Kipróbáltam a játék demoját és azt kell hogy mondjam az utóbbi idők legígéretesebb II.vh.RTS-e lesz a game ha elkészül. A sorozat eddig részeivel sem volt különösebb gondom -leszámítva a véleményem szerint kicsit gyengécske misson háttérsztorikat- de ez a jelenlegi időszak illik igazán ehhez a nagyszerű RTS motorhoz. Ami viszont sajnos kimaradt pedig igen sokat dobhatna a játék hangulatán az az üzemanyag és a lőszer használata. Ahogy néztem itt sajnos nem alkalmazzák a készítők azt ami már a panzersben megjelent, hogy a páncélosok lőszere bizonyos idő elteltével elfogy így ha primitív formában is de kénytelen az ember utánpótlási vonalakat kiépíteni. Az üzemanyag problémája pedig azért tartozna hozzá szervesen a gamehez mert mint ismeretes a németek kudarcának egyik kulcsfontosságú eleme volt hogy szép lassan kifogytak a benzinből / " Ne feledd Konrád a benzin Vér !" :-) / Remek kis misszókat lehetett volna eköré írni. Kíváncsi leszek továbbá arra is hogy a hadműveletek melyik részét lehet kampányszerűen végigcsinálni német oldalon. Mert az igazán izgalmas dolgok az északi szárnyon történtek a demoban viszont a középső területek harccselekményei kerültek feldolgozásra.