1944: Battle of the Bulge

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
nem a DR? hanem?

budget játék lehet.
hátha ráakadok, de nem látok rá sok esélyt ...

Axon
Nincs még belõle demo.

Axon
Nem is tudtam, hogy megjelent a demoja.
Mindenesetre utána nézek.

Axon
Nem a DR készítette. Beszéltem az egyik fejlesztõvel. Kiadták a licenszet egy kis csapatnak. Õk készítették el a játékot. A srác azt mondta, hogy elég gagyi lett, nagyon meglátszik, hogy kevés tapasztalatú csapatocska készítette. Mondjuk a demo-ja nem volt éppen rossz.
Szerintem maximum DC hálózatról lehetne letölteni, hátha valaki véletlenül megvette és megosztotta.

AnuluWork
Honnan tölthetõ le a Wartime Command demoja???

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Serpa
hmmm nem is tudtam, hogy megjelent.

elég nehéz lesz megszerezni, ennyi idõ után.
digitalreality játék.

Axon
Már egy fél éve megjelent a teljes verzió. Sajnos varez nem jelent meg belõle, pedig szerinten nem starforce 3-as védelem van rajta. Piti kis csapat adta ki és szerintem boltokban nem is kapható. Én legalábbis csak netes megrendelésrõl tudok.

Serpa
még nincs kint a teljes, sztem.

rég hallottam róla.
remélem nem dobták a sutba.

Axon
Megvan a játék? Vagy próbáltad a teljes verziót?
Mert én csak a demo-t toltam, de azt is nagyon régen.

Serpa
nem jön be.

DJ Skyline
ja csak gondolom lesz egy full germán verzió és lesz egy angol verzió

Axon
http://digitaljesters.com/index.php?txtShow=shop

Ezen a linken már meg lehet rendelni és oda van írva, hogy már megjelent.

Axon
http://www.1944-game.de/
http://www.battleofthebulgegame.com/

A két linken levõ játék ugyanaz?

Axon
Nem tudjátok, hogy megjelent már, mert mintha az oldalon az lenne, hogy már rég kiadták. Én még sehol sem láttam.

ChevyG
hmmm, nem csoda
DJ Skyline
fõoldalon mi az a buy now? már egjelent volna? itthon semmi hírét nem hallottam,se neten,se újságban...<#nemtudom>

ChevyG
vannak jo képek, codname - panzers stilusunak nézem
DJ Skyline
A játék weboldala

ChevyG
köszi
Axon
Már régóta letölthetõ a demoja. Keresd a pcdome-on vagy a hivatalos oldalon.

AnuluWork
Ha megjelenik ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ChevyG
ennek van már demoja?
DJ Skyline
Én is kipróbáltam a demót...Nekem tetszik a játék!<#worship>

Igaz, akkor pontosítok: a CM realisztikusságát és taktikai részletességét egyetlen RTS sem tudja übereleni :)
Bár a Wartime Command szerintem nagyon jó lesz ebben a kategóriában:

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Axon
Egyrészt igazad van, másrészt egyáltalán nem ugyanaz a kategória a két játék, így nem is érdemes összehasonlítani a kettõt.

Hát szerintem a Combat Mission-t még mindig nem tudja egyetlen játék sem felülmúlni.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Axon
Én is kipróbáltam a Demo-t. Rosszat nem is tudnék róla írni. Éppen most fejezem be az AK vs. DR.-t, ami az elsõ részének mondható ennek a sorozatnak, aminek ez lesz a 3. darabja.
Tetszik a küldetések elején a csapatösszeállítási rész, remélem ezt nem hagyják ki belõle.

hatamoto
Európában kb mostanság...

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

DJ Skyline
Én is várom már!
Megjelenés mikorra várható?:D

NST Wolund

Nos !
Kipróbáltam a játék demoját és azt kell hogy mondjam az utóbbi idõk legígéretesebb II.vh.RTS-e lesz a game ha elkészül. A sorozat eddig részeivel sem volt különösebb gondom -leszámítva a véleményem szerint kicsit gyengécske misson háttérsztorikat- de ez a jelenlegi idõszak illik igazán ehhez a nagyszerû RTS motorhoz. Ami viszont sajnos kimaradt pedig igen sokat dobhatna a játék hangulatán az az üzemanyag és a lõszer használata. Ahogy néztem itt sajnos nem alkalmazzák a készítõk azt ami már a panzersben megjelent, hogy a páncélosok lõszere bizonyos idõ elteltével elfogy így ha primitív formában is de kénytelen az ember utánpótlási vonalakat kiépíteni. Az üzemanyag problémája pedig azért tartozna hozzá szervesen a gamehez mert mint ismeretes a németek kudarcának egyik kulcsfontosságú eleme volt hogy szép lassan kifogytak a benzinbõl / " Ne feledd Konrád a benzin Vér !" :-) / Remek kis misszókat lehetett volna eköré írni. Kíváncsi leszek továbbá arra is hogy a hadmûveletek melyik részét lehet kampányszerûen végigcsinálni német oldalon. Mert az igazán izgalmas dolgok az északi szárnyon történtek a demoban viszont a középsõ területek harccselekményei kerültek feldolgozásra.

← ElőzőOldal 2 / 2