1944: Battle of the Bulge
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a DR készítette. Beszéltem az egyik fejlesztõvel. Kiadták a licenszet egy kis csapatnak. Õk készítették el a játékot. A srác azt mondta, hogy elég gagyi lett, nagyon meglátszik, hogy kevés tapasztalatú csapatocska készítette. Mondjuk a demo-ja nem volt éppen rossz.
Szerintem maximum DC hálózatról lehetne letölteni, hátha valaki véletlenül megvette és megosztotta.
Szerintem maximum DC hálózatról lehetne letölteni, hátha valaki véletlenül megvette és megosztotta.
hmmm nem is tudtam, hogy megjelent.
elég nehéz lesz megszerezni, ennyi idõ után.
digitalreality játék.
elég nehéz lesz megszerezni, ennyi idõ után.
digitalreality játék.
Már egy fél éve megjelent a teljes verzió. Sajnos varez nem jelent meg belõle, pedig szerinten nem starforce 3-as védelem van rajta. Piti kis csapat adta ki és szerintem boltokban nem is kapható. Én legalábbis csak netes megrendelésrõl tudok.
Megvan a játék? Vagy próbáltad a teljes verziót?
Mert én csak a demo-t toltam, de azt is nagyon régen.
Mert én csak a demo-t toltam, de azt is nagyon régen.
http://digitaljesters.com/index.php?txtShow=shop
Ezen a linken már meg lehet rendelni és oda van írva, hogy már megjelent.
Ezen a linken már meg lehet rendelni és oda van írva, hogy már megjelent.
Nem tudjátok, hogy megjelent már, mert mintha az oldalon az lenne, hogy már rég kiadták. Én még sehol sem láttam.
fõoldalon mi az a buy now? már egjelent volna? itthon semmi hírét nem hallottam,se neten,se újságban...<#nemtudom>#nemtudom>
A játék weboldala
Igaz, akkor pontosítok: a CM realisztikusságát és taktikai részletességét egyetlen RTS sem tudja übereleni 😊
Bár a Wartime Command szerintem nagyon jó lesz ebben a kategóriában:

Bár a Wartime Command szerintem nagyon jó lesz ebben a kategóriában:

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Egyrészt igazad van, másrészt egyáltalán nem ugyanaz a kategória a két játék, így nem is érdemes összehasonlítani a kettõt.
Hát szerintem a Combat Mission-t még mindig nem tudja egyetlen játék sem felülmúlni.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Én is kipróbáltam a Demo-t. Rosszat nem is tudnék róla írni. Éppen most fejezem be az AK vs. DR.-t, ami az elsõ részének mondható ennek a sorozatnak, aminek ez lesz a 3. darabja.
Tetszik a küldetések elején a csapatösszeállítási rész, remélem ezt nem hagyják ki belõle.
Tetszik a küldetések elején a csapatösszeállítási rész, remélem ezt nem hagyják ki belõle.

Nos !
Kipróbáltam a játék demoját és azt kell hogy mondjam az utóbbi idõk legígéretesebb II.vh.RTS-e lesz a game ha elkészül. A sorozat eddig részeivel sem volt különösebb gondom -leszámítva a véleményem szerint kicsit gyengécske misson háttérsztorikat- de ez a jelenlegi idõszak illik igazán ehhez a nagyszerû RTS motorhoz. Ami viszont sajnos kimaradt pedig igen sokat dobhatna a játék hangulatán az az üzemanyag és a lõszer használata. Ahogy néztem itt sajnos nem alkalmazzák a készítõk azt ami már a panzersben megjelent, hogy a páncélosok lõszere bizonyos idõ elteltével elfogy így ha primitív formában is de kénytelen az ember utánpótlási vonalakat kiépíteni. Az üzemanyag problémája pedig azért tartozna hozzá szervesen a gamehez mert mint ismeretes a németek kudarcának egyik kulcsfontosságú eleme volt hogy szép lassan kifogytak a benzinbõl / " Ne feledd Konrád a benzin Vér !" :-) / Remek kis misszókat lehetett volna eköré írni. Kíváncsi leszek továbbá arra is hogy a hadmûveletek melyik részét lehet kampányszerûen végigcsinálni német oldalon. Mert az igazán izgalmas dolgok az északi szárnyon történtek a demoban viszont a középsõ területek harccselekményei kerültek feldolgozásra.
← ElőzőOldal 2 / 2