80
1944: Battle of the Bulge
  • Serpa
    lehet, hogy pont a védelem miatt fagy.

ha nem lesz más tölteni valóm, leszedem.
  • Axon
    Na ez szivás...
    Starforce 3 van rajta. Akkor el is felejthetjük, bár SZU írta, hogy a New Campaign menünél fagy le neki, akkor valószínűleg ő el tudta indítani. Azért érdemes lenne kipróbálni, hátha csak SZU-nál nem tetszik a programnak valami.
  • Axon
    Nekem személyesen egy DR tag mondta, hogy nem ők fejlesztik, hanem a Monte Cristo.
    Egyébként ugyan ezt olvastam a híroldalakon is.
  • Serpa
    hát, ha lehet hinni a feltöltő által mellékelt nfonak, starforce 3 van rajta.

°²²²²²²²²²²±° Cracker ................: VOLKSWAGEN °±²²²²²°
    °²²²²²²²²²²²±° °²²²²²±°
    ±²²²²²²²²²²²±° Protection..............: Starforce v3 °²²²²²±°
    °±²²²²²²²²²²²±° °²²²²²±°
    °±²²²²²²²²²²²±° Language ...............: Spanish °²²²²²±°
  • Serpa
    én is csak spanyolt találok ... de akkor azt hagyom.
  • SZU
    Leszedtem a spanyol nyelvű teljest. Persze mindig kifagy a new campaign menünél...
  • Serpa
    nem a developer jelenti a fejlesztőt?
    a publisher pedig a kiadó.

weblappal meg az a baj, hogy be sem jön.
  • Axon
    Látom eltévesztettem. A Wartime Commandnak tudtommal nincs demoja és még azis kérdéses, hogy megjelenik-e valaha. 2003-ra igérték a megjelenést. Kár érte biztos nagyon jó kis program lesz/lenne.
  • Axon
    Ezt találtam

Fejlesztő: Monte Cristo

weblapjuk: www.battleofthebulgegame.com

Idecopyzok egy kis infót:

Game Information

Game: 1944: Battle of the Bulge
    Released: Apr 2005
    Game Type: 3D Strategy
    Developer: Digital Reality
    Publisher: Digital Jesters / Monte Cristo
    Homepages: http://www.digitaljesters.com/index.php?txtShow=product&r...
    http://www.battleofthebulgegame.com/
    FAQs: http://www.battleofthebulgegame.com/?txtShow=page&ref=bot...
    Requires: Windows / Direct3D
    Supports:
    Multiplay: Internet / local network
    Keywords: real-time / World War II
    ESRB Rating: Unavailable

Szóval már áprilisban megjelent. Én már több helyen is olvastam, hogy megjelent és internetes megrendeléssel lehet beszerezni.
  • a.carkey
    Félreértettél! :)

Nézd meg a #9-es és a #11-es választ! :)

(Ez jó volt! :)
  • Serpa
    nem a DR? hanem?

budget játék lehet.
    hátha ráakadok, de nem látok rá sok esélyt ...
  • Axon
    Nincs még belőle demo.
  • Axon
    Nem is tudtam, hogy megjelent a demoja.
    Mindenesetre utána nézek.
  • Axon
    Nem a DR készítette. Beszéltem az egyik fejlesztővel. Kiadták a licenszet egy kis csapatnak. Ők készítették el a játékot. A srác azt mondta, hogy elég gagyi lett, nagyon meglátszik, hogy kevés tapasztalatú csapatocska készítette. Mondjuk a demo-ja nem volt éppen rossz.
    Szerintem maximum DC hálózatról lehetne letölteni, hátha valaki véletlenül megvette és megosztotta.
  • AnuluWork #26
    Honnan tölthető le a Wartime Command demoja???
  • Serpa
    hmmm nem is tudtam, hogy megjelent.

elég nehéz lesz megszerezni, ennyi idő után.
    digitalreality játék.
  • Axon
    Már egy fél éve megjelent a teljes verzió. Sajnos varez nem jelent meg belőle, pedig szerinten nem starforce 3-as védelem van rajta. Piti kis csapat adta ki és szerintem boltokban nem is kapható. Én legalábbis csak netes megrendelésről tudok.
  • Serpa
    még nincs kint a teljes, sztem.

rég hallottam róla.
    remélem nem dobták a sutba.
  • Axon
    Megvan a játék? Vagy próbáltad a teljes verziót?
    Mert én csak a demo-t toltam, de azt is nagyon régen.
  • Serpa
    nem jön be.
  • DJ Skyline
    ja csak gondolom lesz egy full germán verzió és lesz egy angol verzió
  • Axon
    http://digitaljesters.com/index.php?txtShow=shop

Ezen a linken már meg lehet rendelni és oda van írva, hogy már megjelent.
  • Axon
    http://www.1944-game.de/
    http://www.battleofthebulgegame.com/

A két linken levő játék ugyanaz?
  • Axon
    Nem tudjátok, hogy megjelent már, mert mintha az oldalon az lenne, hogy már rég kiadták. Én még sehol sem láttam.
  • ChevyG #16
    hmmm, nem csoda
  • DJ Skyline
    főoldalon mi az a buy now? már egjelent volna? itthon semmi hírét nem hallottam,se neten,se újságban...
  • ChevyG #14
    vannak jo képek, codname - panzers stilusunak nézem
  • DJ Skyline
    A játék weboldala
  • ChevyG #12
    köszi
  • Axon
    Már régóta letölthető a demoja. Keresd a pcdome-on vagy a hivatalos oldalon.
  • AnuluWork #10
    Ha megjelenik ...
  • ChevyG #9
    ennek van már demoja?
  • DJ Skyline
    Én is kipróbáltam a demót...Nekem tetszik a játék!
  • neuro
    Igaz, akkor pontosítok: a CM realisztikusságát és taktikai részletességét egyetlen RTS sem tudja übereleni :)
    Bár a Wartime Command szerintem nagyon jó lesz ebben a kategóriában:

• Axon
    Egyrészt igazad van, másrészt egyáltalán nem ugyanaz a kategória a két játék, így nem is érdemes összehasonlítani a kettőt.
  • neuro
    Hát szerintem a Combat Mission-t még mindig nem tudja egyetlen játék sem felülmúlni.
  • Axon
    Én is kipróbáltam a Demo-t. Rosszat nem is tudnék róla írni. Éppen most fejezem be az AK vs. DR.-t, ami az első részének mondható ennek a sorozatnak, aminek ez lesz a 3. darabja.
    Tetszik a küldetések elején a csapatösszeállítási rész, remélem ezt nem hagyják ki belőle.
  • hatamoto #3
    Európában kb mostanság...
  • DJ Skyline
    Én is várom már!
    Megjelenés mikorra várható?:D
  • NST Wolund

Nos !
    Kipróbáltam a játék demoját és azt kell hogy mondjam az utóbbi idők legígéretesebb II.vh.RTS-e lesz a game ha elkészül. A sorozat eddig részeivel sem volt különösebb gondom -leszámítva a véleményem szerint kicsit gyengécske misson háttérsztorikat- de ez a jelenlegi időszak illik igazán ehhez a nagyszerű RTS motorhoz. Ami viszont sajnos kimaradt pedig igen sokat dobhatna a játék hangulatán az az üzemanyag és a lőszer használata. Ahogy néztem itt sajnos nem alkalmazzák a készítők azt ami már a panzersben megjelent, hogy a páncélosok lőszere bizonyos idő elteltével elfogy így ha primitív formában is de kénytelen az ember utánpótlási vonalakat kiépíteni. Az üzemanyag problémája pedig azért tartozna hozzá szervesen a gamehez mert mint ismeretes a németek kudarcának egyik kulcsfontosságú eleme volt hogy szép lassan kifogytak a benzinből / " Ne feledd Konrád a benzin Vér !" :-) / Remek kis misszókat lehetett volna eköré írni. Kíváncsi leszek továbbá arra is hogy a hadműveletek melyik részét lehet kampányszerűen végigcsinálni német oldalon. Mert az igazán izgalmas dolgok az északi szárnyon történtek a demoban viszont a középső területek harccselekményei kerültek feldolgozásra.