1021
Cheif kérésének eleget téve!
-
cs istvan #859 Off topic:
Raszputyin annyiban "példakép" számomra, hogy ő is egy utolsó kis senkiként, egy nevetséges és szánalmas elmebetegként indult, aztán egy ideig mégis elég komoly jelentőségre emelkedett Oroszországban.
Jóllehet én egy magyar "férfi" vagyok , de nagyon érdekelnek a szláv népek , és nagyon szeretnék eljutni pl Ukrajnába és Oroszországba.
Off topic end
-
Rundstedt17 #858 ez a fűrészes hasonlat ütött :D -
interdit #857 Lehet, hogy megint csak a kifogásokat keresed. Jó neked így. De neked tényleg jó. Irigyellek. Szereted ezt a mazochizmust. És már-már tényleg elhiszed, hogy nem is az. Egy idő után már jó is lesz. És nem akarsz enélkül élni. Frusztrált vagy. És neked ez tetszik. Mert szereted, ha mások lúzer balfasznak néznek. Szerinted milyen játékot választana neked Jigsaw a Fűrészből?
"Heló cs istvan, van itt egy ilyen kis játék. Egész életed során mazochista voltál, ezzel megkeserítetted saját és embertársaid életét is. Egy szürke galamb voltál. De most itt az idő, hogy megtisztulj. Le kell feküdnöd egy nővel, aki nem szűz, sőt, egy kurva. Ha nem döntesz 60 másodpercen belül, az a kis béklyó ott a farkadon levágja azt, amit te eddig annyira őriztél."
Szerintem meg írjál, annak köztudottan feszültség levezető hatása van, és ne a közönséggel foglalkozz, hanem csak magaddal... "Nyolcból tíz fogorvos ezt ajánlja. "
"Die Lage ist hoffnungslos, aber nicht ernst." (Paul Watzlawick)
"A helyzet reménytelen, de nem komoly." -
#856 Raszputyin "sztarec" volt,ami valami szent tanítót,mestert jelent,viszont hírhedt nőcsábász volt aki a falusi parasztlányokon át a cárnéig kb. mindenkin végigment aki az útjába került.Ennek te pont a fordítottja vagy ha úgy van ahogy írtad. -
cs istvan #855 Én is gondoltam már arra, hogy elkezdem írásban is terjeszteni a gondolataimat. Bár az internetes blogot nem tartom igazán hatékony eszköznek, mivel csak nagyon kevés , illetve lehet hogy egyetlen egy ember sem olvasná el.
Az biztos , hogy nem vagyok egy átlagos ember, ugyanis egy mélyen az átlag alatti balfasz lúzer vagyok.
Oroszul úgy nevezném magam, hogy "jurogyivüj" , ami egyfajta "szent" őrültet jelent, kb mint amilyen pl Raszputyin is volt. -
#854 Mindig van megoldás!! -
#853 Csak ha szűz és 20 körüli vörös hajú szeplős:D,de szerintem nyogadtan:) -
#852 Nézz körül nyáron,alig van ember már aki nem szandálokban meg papucsokban mászkál a 30 fokokban.Az hétköznapi viselet manapság,általában olyan félhosszú térd körül érő nadrágokkal hordják ezeket,szóval nem fogsz kilógni a sorból ezzel szerintem. -
#851 ofkóóórsz :D -
#850 Érdekes olvasni erről férfiaktól. Nő is belevaúzhat?
-
#849 Én sem éreztem magam az első után se többnek se kevesebbnek... Eleinte énis úgy képzelegtem róla, hogy extázis lesz...hát ez elmaradt :D de jó volt, főleg hogy olyannal volt akit szerettem -
Abruzzi #848 Szerintem az a hülyeség, hogy olyan miatt szenvedsz, amit nem ismersz, mégis kialakítottál róla, a jelentőségéről egy képet, ami miatt még tovább akarsz szenvedni miatta. Szerintem nem is akarsz változtatni, nem nem tudsz..
Mint már leírtam a szüzesség elvesztése emlék marad mindenkinek, lehet jó semleges vagy rossz (mint minden más emlék). De semmiképp sem annyira meghatározó és jelentős mint te gondolod, persze ha normális keretek közt zajlik (gondolok itt arra hogy ha vki erőszak miatt veszti el, az sajnos elég meghatározó később..)
Egyszerűen egy jó dolog kezdete, amiben utána ugyanúgy mint másban fejlesztheted magad, tanulhatsz és mindezt a saját és a partnered örömére.
Nekem csak az érdekes, hogy úgy nyilatkozol, és szerinted teljesen helytálló kijelentéseket teszel róla hogy nem is tudod milyen. Pl. elveszti az ember a személyiségét, értelmetlen lesz utána élni.
De ha te nem akarod élvezni az életet, és a szenvedés a jó, akkor csináld.
-
interdit #847 cs istvan.
Írj blogot. Olvasni akarom. Tetszik a stílusod. Mert az alkotás nem feltétlenül tudományos tevékenység. És ha már valamit csinálsz, az már jó. Ez az általad "nem mazochizmusnak" nevezett mazochizmus még irodalmilag is érdekes. Létrehozhatnál egy anti-Speigelmann Laura blogot.
Itt, ezen a fórumon már elkezdtél valami igazán érdekeset... Lehet, hogy egyszer egy kiadó felfigyel rád...
Tényleg érdekes ez a Proust-Rousseau-Sartre vonal... -
Retsu #846 Ja, előfordul olyan is :D
#845: el kell dönteni, hogy melyik az erősebb: a frusztráció vagy az élvezet? Csak mert szerintem nem viselkednél így, ha vmilyen szinten, legalább tudat alatt ne élveznéd a helyzetet. A nyár még odébb van XD, de te tudod, ha jól esik, "mutogasd" magad. -
cs istvan #845 " Szenvedj vagy változtass"
A legszívesebben továbbra is szenvedni szeretnék, vagy az életem végéig vagy még legalább néhány évig. Azonban a szexuális frusztráció sokszor már annyira elviselhetetlen, hogy az ember kénytelen az ilyen nyilvános fórumokon beszélni róla.
Ráadásul egyre inkább félek a nyártól . Mivel eléggé határozott lábfetisiszta hajlamaim is vannak, engem már az is nagyon felizgat, ha pl mezítláb illetve papucsban "mutogathatom" magam a nők előtt. Attól félek, hogy amint beköszönt a jó idő, nem fogom tovább bírni , és elkezdek ilyen , egyébként eléggé férfiatlan módon , mutatkozni az utcákon. Remélhetőleg a nők 99 százalékát ez teljesen hidegen fogja hagyni , és a femmnaradó 1 százalék is inkább csak undorodni fog tőlem. -
tomcsa4 #844 A maszturbálás feszültség levezető. Csak az a baj, hogy Te felülbíráltad azt, amire be vagy programozva (amire minden ember). Szenvedj vagy változtass, de elég a sírásból. -
Abruzzi #843 Inkább 830-ra válaszolj valami értelmeset.. -
cs istvan #842 Bárcsak egy perc alatt végezni lehetne a maszturbálással.
De sokszor az embernek öt-tíz percig is kínlódnia kell, hogy végre megszabaduljon tőle.
( Tudom , hogy a maszturbálást elsősorban a nőkre szokták érteni, de az "önkielégítés" szó használata nem fedné a valóságot , mivel a nevezett tevékenység valójában semmilyen kielégülést nem hoz létre.) -
Abruzzi #841 Hallottál már arról hogy korai magömlés? És h mi a legfőbb kiváltó oka? Nem én, hanem az általad említett szexuálpszichológusok állapították meg hogy a sok "1 perc hokizás" rossz beidegződéshez vezet, ami miatt hús vér nővel negyedannyi ideig sem bírod.
Az más dolog hogy lehet nem okozott akkora élményt és úgy sültél el korán. De az nem azt jelenti hogy a punciban van a hiba és hokizni jobb mert ott tudod h mi a jó neked. De gondolom azért te sem gondoltál ilyesmire.. -
Abruzzi #840 Nem tudom miről beszélsz. Most lehet hogy csak rossz kapcsolataid voltak vagy nemtom, de nehogymár a végén kihozd itt hogy a hokizás jobb mint a dugás, meg minél többet csinálod annál bírod az ágyban :D -
#839 Te voltál hivatásossal? :D -
Retsu #838 Ez szerintem is így van, legalábbis a tapasztalataim ezt mutatják. Nem azért, de ha a nő 2. nekifutásra már nem tudott fröccsenésre bírni, akkor már csak van 1 kis rutin az ingerlés terén:D Mivel nálam ez történt, mikor még napi 3szor vagy többször csináltam. Persze nem 1 perces játékok voltak, de akkor is meglepő volt, hogy a félelmem nem igazolódott be, miszerint gyorsan elmegyek, sőt. Mondjuk ez is attól függ ki hogy értelmezi. Én amit lehet igyekszem pozitívan felfogni, szal az említett esetet úgy fogtam fel, hogy a szexualitás viszonylag magas szintjén állok azért, ha 1 hivatásos nem tudta megismételni. -
#837 Erről szólnak szexuálpszichológus tanulmányok, de lehet, hogy neked van igazad, és ők tévednek. -
#836 Mert a nuninak éppen nem tudod megtanítani, hogy a markoddal hogyan csinálod.. -
#835 Persze, hamar elsül ha magnának csinálja, mert ügyesen ingerli magát. De nővel ez nem fog összejönni, amikor épp 'benne van'. -
Abruzzi #834 Attól függ hogy csinálja. "Gyorsan minél hamarabb végezzek" annak az lesz a következménye hogy hamar elsül.
Meg azért hiába csinálod ott mindig úgy ahogy épp neked jó, épp ezt mondom hogy egy lánynak is megtaníthatod hogy a legjobb, és akkor már a közelébe sem fog érni az amikor magadnak csinálod. -
#833 Te jó ég, azt hittem, hogy mikike, és Anaid teljesítményét már nem lehet itt az sg-n fokozni. xD -
#832 A sok hokizásnak inkább ezzel ellentétes hatása lehet. Annyira kitanulja az ember, hogy saját magának mi esik legjobban, hogy annak nem nagyon fog a közelébe érni, ha egyszer egy lánnyal csinálja (a fizikai ingerekre értem). -
tomcsa4 #831 Jah ez az. :) Bedugja a lompost, mozog kettőt és durr. Különlegesnek különleges, de itt még nem áll meg a szexuális élet. Legalábbis normális, szexuális életre felkészült embereknek. -
Abruzzi #830 Hogy állíthatsz ennyire biztosan valamit a szüzesség elvesztéséről, amikor még szűz vagy? Még nő közelében sem voltál, honnan veszed hogy mi lesz ha elveszted a szüzességed?
El vagy tájolva. A szüzesség elvesztése nem csúcspont...főleg nem ha 2 kezdő akad össze. De még akkor sem ha valaki kezdő és a másik tapasztaltabb. Nem azt mondom hogy nem egy élmény, de az. Van akinek nagyon jó, van akinek semleges, van akinek rossz. A lényeg hogy a szexualitás is olyan mint akármi más, tanulni kell. Sajnos csak párban lehet...egyedül nem. És egy párnak is kell idő mire összeszokik, és tökéletes lesz minden. És még azt sem lehet csúcspontnak mondani, mert szerencsére ez egy olyan dolog amiben mindig lehet fejlődni, újat, mindkét fél számára jót találni.
Ha neked az lesz életed csúcspontja, amikor esetleg valamilyen nő közelébe jutsz, aztán azt sem tudod mit kell csinálni, és a napi rendszerességű több hokizástól 20 mp alatt elsülsz, akkor gratulálok.
-
cs istvan #829 Számtalanszor próbáltam már különböző fórumokon is elmondani, hogy az első partnerkapcsolat és a szüzesség elvesztése egy olyan csúcspont az ember életében, amiről igen nehéz elképzelni azt , hogy utána még valaha is felül lehet múlni.
Amikor valaki elveszti a szüzességét, akkor a partnerétől valami olyan különleges dolgot kap, amit még soha senkitől nem kapott meg és amiben még soha az életében nem volt része.
A szüzesség elvesztésekor az ember egy teljesen más valakivé válik és az addigi egyénisége meghal és semmivé lesz.
Éppen ezért van az, hogy számomra a szüzesség elvesztése olyan félelmetes , mint maga a halál. Utána egy olyan valaki lennék, aki már nem én vagyok. -
#828 És "fizikai értelemben" tényleg büdöd voltál-e?Szerintem legközelebb direkt úgy menj könyvtárba hogy előtte annyira fújd be magad axe-al úgy hogy messziről érezze.Ha megint fintorog megmondhatod neki hogy ez csak az axe-hatás,amivel kárpótolni kívánod a múltkori állítólagos büdösségért:) -
tomcsa4 #827 Vagy hazudik vagy beteg ember. -
#826 De miért olyan marha fontos hogy szűz legyen ezt nem értem -
tomcsa4 #825 Biztos van rajta még olyan lyuk, ami szűz. Csak keresni kell..haha (bocsi). -
#824 nefüürgyéééééle -
cs istvan #823 Kb egy éve "ismerek" egy elvált feminista hölgyet , aki egy könyvtárban dolgozik.
Vele folyamatosan próbálok ismerkedni, de a hölgy (szerencsére ??) nagyon utál engem. Volt már úgy , hogy szó szerint azt mondta , hogy "büdös" vagyok. Máig sem tudom, hogy a konkrét fizikai szagom miatt mondta ezt, vagy pedig átvitt értelemben így akarta kifejezni, hogy mennyire utál. Egyébként pedig egy kifejezetten értelmes és okos hölgy. Az az egyetlen baj vele kapcsolatban, hogy nem szűz.
Emellett pedig gyakran szoktam fantáziálni 18 - 20 év körüli szeplős , vöröshajú szűz lányokról , akik rövid szoknyában és harisnyában jönnek velem szemben az utcán és aztán egyszer majd ki tudja mi történhet még.
De ez csak fantázia , mivel egyrészt egy 40 éves, visszataszító , minimálbér-jövedelmű kis senki vagyok, másrészt pedig abban a keletmagyar kisvárosban, ahol élek, még sohasem láttam valóságosan egy ilyen lányt.
Viszont a fentebb nevezett könyvtároshölgyet már többször is láttam rövid szoknyában és harisnyában. Ő is nagyon tetszik, csak sajnos már nem szűz. Optimistább pillanataimban viszont arra szoktam gondolni, hogy csak átvitt értelemben nevezett büdösnek és talán egyszer még egy kicsit jobb kapcsolatba is kerülhetek vele. -
#822 Pár üveg sör vagy pár feles bátorságot ad ugyhogy igyá buék -
Abruzzi #821 De semmit se tettél ezek szerint. Persze jó lenne ebben meg abban jónak lenni...azért küzdeni is kell ám. De ahogy látom te már fiatalabb korodban sem voltál elég erős az ilyen dolgokhoz. Szóval feltűnően vagy egyszerűen csak jobban mint az átlag nem vagy okos...szóval nagyon jól kereső állásod sincs...nem vagy magabiztos...egy rohadt fórumon sírsz az embereknek..szar az életed, és csak várod a változást. Azt várod, hogy egyszer bekopogtat egy 20 éves szűz lány az ajtódon és azt mondja dugd meg, aztán meg ad egy cuccot amitől elfelejted h megdugtad és újra szűznek érzed magad....Jézusom.
Ébredj már fel!! Milyen egy ember vagy te?? Szerinted hogy lenne változás ha semmit se teszel érte? Kicsit alább kéne adni az igényeket, és tenni, küzdeni azért hogy változzon valami. Ha erre nem vagy képes, akkor ülj csak mindig a gép előtt és várd hogy majd magától megjavul minden.. -
cs istvan #820 Off topic Begin
Szívesen alkotnék én is valamit , de semmilyen felsőbb iskolai végzettségem nincs , és valahogy nincs bennem affinitás a tudomány által beszélt nyelv , a matematika megtanulására. Nem igazán hiszek abban, hogy ennek a nyelvnek az elsajátítása megérné a rá fordított időt így , 40 és fél éves korban.
A biológia már sokkal jobban érdekelne, egyrészt azért , mert számomra a megöregedés a természet egyik legborzalmasabb és "legsátánibb" találmánya, másrészt pedig azért, mert ha az ember valamely módon fejleszteni tudná az idegrendszerét ( a "bátorságát") , akkor nem lenne többé kiszolgáltatva a természet és az emberek gonoszságának.
Off topic End