1021
Cheif kérésének eleget téve!
-
#258 Ugyan már ,ha 1 hapsi jól csinálja akkor az a nőnek is jó ...
Egyébként pedig nagyon sok nő megalázónak tartja ... -
#257 lehet ,hogy veled "az a baj" ... :) -
#256 Hát ja, puhatolózni azt lehet, meg rávezetni a lányt,
de mivan ha ettől már eleve elmegy a kedve az egésztől ?
..most eszembe jutott a Belga - Az a baj c. száma. DDD
- Ha megkérdezem - az a baaaaj
ha nem kérdezem meg az a baaaaj
...
..
-
#255 Puhatolózás... :) -
#254 ...meg ugyebár az is nagyon kínos helyzet, ha a féfri szeretné ha kielégítenék orálisan, de nem meri megkérdezni először, mert hátha elmegy mindenféle sextől a kedve a partnernek...
...de lehet, hogy ha megkérdi csak mégjobban felcsigázza ezzel a csajt.
Szóval nem egyszerű dolgok ezek kéremszépen.. D -
#253 Módosítsunk egy kicsit:
Egyes nők miért nem szeretnek. :) -
#252 És itt egypár kérdés ami még foglalkoztatja a férfiakat:
De most tényleg, tulajdonképpen miért is nem szeretnek
a nők franciázni ?
Persze túl sós az íze, ezt már mondták nekem is,
de van még másvalami is emögött ?
Ha a partner is viszonozza az orális sex -et akkor mi a helyzet ?
Te hányszor elégítetted ki már a partneredet ily módon ?
( ha zavaró, erre nem muszály felened) -
#251 Űbermencs -
#250 :) -
#249 és mé???
[kiváncsi, mire gondol zsuzsa asszony:D]
ok, ehh -
#248 már tudom miért láma a neved :DD
Nem vagyok finnyás, de ezt inkább hanyagoljuk :) Csak ezt az egyet..bmi más jöhet állatokon kívül of course -
#247 ehh, finnyás e vagy?:DD -
#246 Heh...NEM-NEM-NEM-NEM-NEM!!!! :D -
#245 nemnyelsz???
ehh...
az ananásztol édes lesz, akkor se??:DDDDD -
#244 jajjjjjjj....NEM!! :DDDDDDDDD -
#243 akkor most nyelsz, vagy nemnyelsz??? -
#242 [nyel egyet] akkor ...meddig is élek még?? :) -
#241 nembaj mostmár jövünk -
#240 hehe:) -
#239 Ajajj...kezdQdik :DDD -
#238 mét??? -
#237 Pffúúújj vazz....jákkk :DDDD
KÖNYÖRGÖK EZT A FELAJÁNLÁSOMAT NE VEDD KOMOLYAN!!! -
#236 kis perverzek...beszállhatok? -
#235 Oké, ilyet még úgysem csináltam! -
#234 Ja...és persze utána azt mondta, hogy 2 hétig állandóan keresett, mert bocsánatot akart kérni stb....ezt a hülye dumát...én, ha vkit el akarok érni megteszem...ja és tegyük hozzá, hogy a velünk párhuzamos utcában lakik...ja, amúgy 2 hétig a telefonon nem ért el...szánalmas...na mind1...hát igen...sokat jelent az elQjáték...én pl imádom a gyors együttlétet, de elQtte muszáj, hogy kb 5 vagy 6 percig odabújjon hozzám a kedvesem, mert akkor csak elkezdek gondolkozni az aktus közben, hogy mit csináltam aznap, hogy mit fogok még csinálni...és akkor már csak a kérdést hallom:- Jó volt Cica?
-Hmm? Ja...igen...fantasztikus :DD
Szóval, ha nem hangolódok rá, hogy most a kedvesemmel eltölthetek akár csak 10 percet is gyorsba, akkor szinte semmit nem érzek...de, ha tudom, hogy az adott percben a kedvesemet hallom sóhajtozni...hát elég nekem is csak 5 perc és nekem is annyi , de ehhez tényleg rá kell hangolódni a dologra.
Ja és izé....torrente...tudod mit?! Egyszer összejövünk, hagyom majd neked a dolgot és mivel te amúgy is szereted a SÓS ropit így átjuttatom a te szádba a naftát (bocs mindenkinek a gusztustalanságért...de hát ez nem is az ) -
#233 Én is szeretek kielégítő lenni ... :DDD -
Prof William #232 ABBAHAGYNI!
TUDHATNÁTOK HOGY A COMBINE ELLENZI A NEMI KAPCSOLATOT!
MENJEN TOVÁBB! MOZGÁS!
MAGA FRÍÍÍMEN MEG JELENTKEZZEN A CITADELLÁBAN! BESZÉDÜNK VAN ÖNNEL! -
#231 jaja, meg a perec is -
#230 A ropi is sós, mégis sokan szeretik. -
Prof William #229 Ez a legnagyobb hiba. A nők igénylik hogy utánna szeressék becézgessék őket. Nincs szerintem nagyobb unkóság annál, ha szex után a férfi már megy os hogy "Na ez jó volt. Sör van?"
Már nem tudom hol olvastam Valami öreg ember tanitotta a fiatalabbat...
"Azt jegyezd meg fiam. A nők szeretik ha kényezteik őket. 20 perc előjáték, 20 perc szeretkezés, 20 perc ölelkezés."
Megfontolandó. -
#228 Az csak pont az i-re -
#227 No de, ahogy már korábban írtam: szájbaélvezés nem = lenyeléssel... :) -
#226 Pszintén? Túl sós... de a többivel semmi bajom :D
Hidd el mindent megadok neki -
#225 Hát..izé..neked mihez ne füllene fogad, mint férfinak? Mondjuk én nem szoktam kérni, mert mint mondtam nem a kielégülésre hajtok...inkább én szeretek adni, kiv. ezt :) De komolyan imáédom, mikor látom, hogy a másik már majd megvesz...és hallom, ahogyan már szinte liheg, mert nem tud magával mit kezdeni :)) Na akkor megadom magam és akkor már olyan átéléssel és vággyal ér hozzám a másik, hogy az vmi Qrületes :) Az szenvedély...nah..én ezt szeretem :) -
#224 Szerintem 10-15 év múlva úgy fogsz nyilatkozni a jelenről, mint ahogy most nyilatkozol a "felhívta a figyelmemet az előváladék veszélyeiről" időszakról... :)))
".....ja és a szájba élvezésről meg az a véleményem, hogy tiszta baromság az egész. Szerintem nincs benne semmi meghitt és semmi kellemes." - oké, hogy a barátod mindent megad neked...legalábbis most úgy érzed...de vajon te is megadsz-e mindent neki? :)
Amúgy csak a végkifejlettel van bajod vagy magával az orális szexszel is? -
#223 :DD Helló frííímen cica....na mi a helyzet?? :DD -
#222 Helló Half-Life Zsuzsa! Itt Gordon Freeman! Szeretnék kielégítő lenni, de most nem jön több szó... -
#221 Nohisz ez az. Énszerintem (nálam) a szex arról is szól, hogy kielégítsem a (jelenlegi aktuális) partnerem minden rejtett vágyát. Persze lehet, hogy olyat kér amihez nem füllik a fogam, de ha ezt akarja és cserébe én is olyat kapok, amit szeretnék is, akkor miért ne? -
#220 Ööö...te fiú vagy :DDDD Nekde még jó, hogy az :DDD Nem tudom, hogy perverzió e, mert nem vagyok srác...nálatok teljesen másképp müxik....pl én, ha nagyon szerelmes vagyok akkor sírok a gyönyörtQl az érzéstQl az együtt léttQl és ...és egyszerqen egész lelkemmel, testemmel beleremegek...na persze a tesi beleremegés más tészta :D ...hát nem tudom...nektek ez tetszik, de ha látod, hogy a párod nem szeretei, akkor neked kell azt mondani, hogy okis...szerintem...én bármi másra vevQ vagyok és imádok cicázni, kelletni magam, vagy azt a tipust eljátszani, ami a kedvesemnek éppen kell, de ez az az egy dolog, amit nem szeretek. -
#219 Öö...kicsit bizar képeket gyártasz ;)