Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
BAZZEG EZ A RONESZ LESZ! 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezaz fiam, na akkor gyere ülj le, iszunk rá !
Hát ivásról lehet szó, de leülni még nem nagyon tudok ...
<#wilting>#wilting>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
éljen séf !!! 😄DD
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Visszavonom.
U.i.: Hûûû, de idióta módon fordították le a címét...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
gyááááááááááá 😄DDD LOÁL
Az A Cooltúra. Az Eurotrip az megint más. <#nyes>#nyes>
Mint az Eurótúrába a félénk gyerek akinek felrobban a kocsija és õ fekszik majd le a néger dagi csajjal.... <#nevetes1>#nevetes1>
"Képzeletben már számtalanszor végig csináltam"
Képzelem, milyen fantáziája lehet egy ilyen IQ katonának!!<#nyes>#nyes>
Én az ilyenekért csakazért aggódom, hogyha elveszíti a szüzességét, nehogy másnapra megtalálja!

\"Never say never!\" W Churchill
"
Kedves Merengõ!
Neked írok, mert miután barátnõmmel lefeküdtünk, megvátozott a folyása! Õ panaszkodik rá, mert eddig átlátszó volt, most meg barnássá változott, szokásos ez, vagy sem?Ha tudnál írni nekem akkor légyszives írj a -ra!!! Nagyon fontos, mert aggódunk! 😊 Bár lehet hogy nem kéne? De jobb félni, mint megilyedni!Ha írsz akkor majd bõvebben leírom, csak nem akarom világgá kürtölni!!!"
Arnold válasz | 2003-04-29 | 18:15:22
Én 15 leszek, de nagyon szeretném már ha össze jönnék egy jó csajjal. Csak félek hogy mi lesz akkor amikor elõször behatolok. Vérezni fog nekem? És hogy fog elszakadni a bõr? Fájni fog? Aki tud segítesen. Már nagyon megérettem a szexre. Képzeletben már számtalanszor végig csináltam. Csak kéne egy jó csaj.
Megérett a szexre...
Asszem, az ilyen nõi megfelelõje a "zuhanyrózsától teherbe eshetek"...
t666 válasz | 2003-04-03 | 16:55:01
Sziasztok!
Most járok elõször ezen a fórumon.19éves lány vagyok, és még szûz.
Most leszek majd novemberben 20, és még tizenévesen szeretnék átesni inkább ezen.
Olyanokkal szeretnék megismerkedni, akik szintén késõn veszíteték el, vagy fogják elveszíteni a szûzességüket.
"bazzeg akkor a gólya az átbaszás volt" topig 😛
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
idd írhatok bármit ha gondotok van!
Ez azt jelentené magyar nyelvül, hogy te majd segítessz? Bazze, nem vagy semmi! <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras> Javasolnám, hogy vásárolj egy mirelit csirkét és azon gyakorolj! Úgy nem csinálsz túl sok bajt!
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
"Velem olyan volt hogy nagyon nézte a kirakatban egy gatyót és hajoltam hajoltam és lefejeltem az üveget!
Meg rendszeresn kinézek a kocsiból....persze jól lefejelem az ablakot mert fel van húzva😊"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Never say never!\" W Churchill
"The trees move. Do you not see it?"