Az internet iránt is nyitott volt az egykori pápa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azt írta hogy van védõszentje, nem azt hogy az védi a szervert. (Amúgy tudtommal nincs védõszentje az oldalnak)
A védelmet illetõen szerintem az "egy jó rendszergazdája" hangzott el.
Amúgy a Vatikán weboldaláról van szó, nem egy emberérõl.
Nyugodjon békében II. János Pál.
A védelmet illetõen szerintem az "egy jó rendszergazdája" hangzott el.
Amúgy a Vatikán weboldaláról van szó, nem egy emberérõl.
valoszinu a vedoszent vedi a servert lol, szerintem jol kiepitett rendszer es hardware amit ember epitett sajat otletekbol sajat kezzel semmi koze a vedoszenthez, ennyire nem lehecc vallasos.
Egyebkent barmikor ledosolhatnak de miert kene? egy halott ember oldalat nincs ertelme. nyugodjon bekeben...
Egyebkent barmikor ledosolhatnak de miert kene? egy halott ember oldalat nincs ertelme. nyugodjon bekeben...
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Ha ugyanilyen vonalon halad tovább (mármint a reform úton), akkor biztos sok követõt talál majd...és szerintem minden pápa célja ez.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Érdekessége a Vatikán Weboldalának, hogy még nem érte támadás. Van védõszentje és egy nagyon jó rendszergazdája.
Érdekessége a Vatikán Weboldalának, hogy még nem érte támadás. Van védõszentje és egy nagyon jó rendszergazdája.
"h!3, 1on1, kk?"
😊
😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
lol,el kellet volna hivni CSzni