705
DVTK
  • andriska
    Jól beszélsz,csak sokat
  • Pigo
    DIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErDIÓSGYŐR 4eVErv!!
  • andriska
    Üdv!
  • HT Miskolc
    sziasztok!

igazándiból az index.hu fórumán szoktam leledzni, de időnlént ide is benézek majd, ha már JackDaniles barátom a figyelmembe ajánlotta..

HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!!
  • Nadi
    ték
  • andriska
    És ez maradt a vége is.
  • andriska
    Még 0-0 :(
  • andriska
    "A Vasas csapatának autóbusza Hatvannál lerobbant."
  • Rudee
    Az MLL Fegyelmi Bizottsága a 232/2005. számú határozatában megállapította, hogy a Siófok FC Kft Sportszervezet szerződésszegést követett el Kiprich József sportszakemberrel szemben azáltal, hogy a nevezett részére járó 2004. év november-december havi vállalkozói díjat nem fizette meg, és ezért a Siófok FC Kft Sportszervezetet az FSZ 8. paragrafus (4) bekezdés h. pontja alapján 1.200.000 forint pénzbüntetéssel sújtotta.

Amennyiben a Siófok FC Kft a hétvégi fordulóig nem tesz eleget a Kiprich Józseffel szemben vállalt kötelezettségeinek, az MLL megkezdi a pontlevonást a Diósgyőrtől.
  • andriska
    De sajnálom,hogy megint nem nyertünk a Nyiregyháza ellen :(((((((
    De legalább felálltunk 0-2-ről!
  • Rudee
    Nyíregyháza-Diósgyőr 2-2
  • Csesza
    valszeg mivel nb1.hu
  • skristof
    kacsa
  • andriska
    Ne már :(
  • Csesza
    Elég volt a figyelemkeltés

Miskolc, május 5., 9.00 Ígéretet kaptak a labdarúgók a tartozások rendezésére.

Figyelmeztető sztrájkra készültek a Diósgyőr labdarúgói a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzés előtt, mivel a klubnak anyagi tartozása van feléjük. A "munkabeszüntetés" - illetve halasztás - szerencsére elmaradt, és a csapat 2-0-ra megnyerte a számára oly' fontos rangadót a somogyiak ellen.
    - Úgy gondoltuk, hogy bővel elég volt a figyelemfelhívás - nyilatkozta honlapunknak a DVTK labdarúgója, Gáspár József, aki ez első gólt szerezte a szerdai bajnokin. - A vezetőségtől ígéretet kaptunk, hogy rendezik a tartozásukat, így a sztrájkra végül nem volt szükség
    A Gáspárral készült interjúnkat a Nap interjúja rovatunkban olvashatják.
    (i.d.)
  • gabber_saviola
    grat a DVTK-nak!
  • JackDaniels #88
    Szép munka volt!:) Sztem már így is el lehet felejteni a kiesést!!:) MOst már dolgozhatnak Kutiék is, nehogy megint hajszálon múljon a jövő szezon!!
  • StephenKing
    Nyertünk 2-0-ra.Ez a lényeg!! Hát nem tudom de elég szar taktikával játszata a mester a csapatot ezen a meccsen az igaz hogy a Kaposvár egy jó massziv csapat de hogy 5 védővel kelljen az egész meccset játszani azért ez túlzás a középpálya ez miatt nagyon hézagos volt föleg a széleken és ezért is nem tudtunk akciógólt lönni. De amúgy meg kit érdekel nyertünk 2-0ra és ez a lényeg! Eltávolodtunk a kiesőzónától!! Szombaton meg kell verni a Nyiregyházát és ezután szóba sem jöhet a kiesés! Csak igy tovább!!! Hajrá DIÓSGYÖR!!!
  • StephenKing
    Nem rossz eredmény ez a 0-0 Szerdán meg kell verni a Kaposvárt aztán meg idegenben a Nyiregyházát akiknek vissza kell vágni az őszi vereségért és a kiesést el is felejthetjük.Aztán már csak azért kell izgulni hogy megkapjuk a licencet a jövő évre is, úgy néz ki ez az utóbbi lesz nehezebb. Együtt kellene tartani ezt a gárdát, még egy két igazolással erősiteni és nagyon sokra vihetnék mert ez egy fiatal hajtós csapat hogy a szurkolókról ne is beszéljek.
  • JackDaniels #85
    MTK - Diósgyőr 0-0
    Nagyon jó ez az eredmény, különösen, hogy tudjuk mi is történt hétközben. Ismét jól játszottak a fiúk, még több reményt keltve a bentmaradást illetőleg.:)) Ha így megy tovább, akkor készülhetünk a BL szereplésre.:))
  • StephenKing
    Eszméletlen nagy szerencséjük volt hogy nem esett komolyabb bajuk Mogyoródi is megúszta annyival hogy kifordult a könyöke. A képek a balesetröl fenn vannak a boon-on.
  • Rudee
    A boon.hu internetes újság híre szerint csütörtök délután három diósgyőri futballista közúti balesetet szenvedett, egyiküket, Mogyoródi Gábort a mentők szállították el a helyszínről.
  • gabber_saviola
    grat a Diósgyőrnek!
  • andriska
    Egressy kezdi visszanyerni a formáját!Jövőhéten az MTK is sírva megy haza
  • JackDaniels #80
    Szép eredmény! Sajna dolgoztam, de lassan én is ismét kimegyek majd Diósgyőr meccsre.:) 10év után. Remélem ez a lendület töretlen marad!!:)
  • StephenKing
    Ez egy CSAPAT igy nagy betűvel! Senki sem teljesitett kiemelkedően a Fehérvár ellen viszont a csapategység példás volt. Ahogy a fiúk kijöttek a második félidőre nem volt vita hogy ki nyeri ezt a meccset 0-1 után a második félidöben az egyenlitő gólig szinte egykapuztunk a harmadik gól meg olyan pimasz volt hogy sokan még a nézőtéren sem látták! Köszönöm a csapatnak hogy megint ilyen futballélményben volt részem a hangom megint elment egy pár napra de kit érdekel az a lényeg hogy nyertünk ez tényleg egy fantasztikus meccs volt.A Fehérvár jól játszotta amit tudott de ez ma kevés volt.Köszönjük MESTER a cserék nagyon jól beváltak Köszönjük a csapatnak ezt a remek estét!!! Csak igy tovább!! HAJRÁ DVTK!!!!!!
  • StephenKing
    3-1
  • StephenKing
    Sajnos megint gondokról hallani a DVTK házatájáról.Állitólag a játékosok februártól csak az alapfizetésüket kapták meg ami a minimálbérnek felel meg. A kft Siófokról hozott magával egy 80milliós ligahitelt és a klubhoz közel álló emberek szerint körülbelül 30 millió a köztartozást sikerült eddig Diósgyörben felhalmozni.Ezért is tett ajánlatot az önkormányzat Kuti részére hogy 1ft-ért átveszi a kft-t tartozásostúl mindenestől. Nem igaz hogy ezt mindne évben végig kell csinálni.Magyarországon itt a legnagyobb a nézőszám alaphangon kinn vannak 3-4ezren és ha megy a csapatnak akkor simán 8-10ezer ember is kimegy és erre lehetne épiteni.Szóval rajtunk szurkolókon nem mulna.Már csak egy olyan tulajdonosi kör kellene aki évröl évre berakna ebbe a klubba 100-150 milliót csak hát ilyet nagyon nehéz lesz találni.
  • JackDaniels #76
    Jah, ja! Sok múlott Kavicson, Nagyon jól védett. Tisza gólja nagyon pofátlan volt.:))) Viszont Hompoth ahogyan kiállítatta magát, egy nagy butaság volt. Én ilyenkor küldeném vissza a tarcsiba, vagy 2hétre, hogy gondolkozzon, mivel is hozza xarba a csapatot. Ha kicsit több puskapora lett volna a Bcsabának akkor az emberelőnyt kihasználták volna, szerencsére nem így tettek!
  • StephenKing
    Most láttam az összefoglalót a meccsről Kövesfalvi nagyon magabiztos volt a kapuban végre a Mester is belátta hogy Urai helyet sokkal jobb választás "Kavics" megusztuk kapott gól nélkül bár a csabai csatárok nem a legfélelmetesebbek és végre Halgas is kezdő volt ő és Sipeki igazán jó páros a középpályán fiatalok gyorsak és gólveszélyes mindkettő! Csak igy tovább! Hajrá DVTK!!!
  • gabber_saviola
    grat a Diósgyőrnek!
  • JackDaniels #73
    Nekem mindegy mennyi gólt lőnek, a lényeg, hogy egyel legyen több, mint amennyit az ellenfél lő.:)

Azért reménytkeltő a tavaszi szereplés, mert az eddigi meccseken a körülöttünk állókat, akikkel játszottunk sikerült megverni és a Fradi, Győr és ZTE ellen sem volt sima a vereség. Volt keresnivalójuk a srácoknak. Én ezért vagyok bizakodó.:)
  • StephenKing
    Igaz hogy 10-ikek vagyunk de a kiesőzóna nagyon sűrű lett, elég két zakó és máris kritikus lehet a helyzet viszont ez igaz a többi öt csapatra is.Szerintem a Békéscsaba biztos kiesőnek tünik a fennmaradó egy kiesőhelyért meg 5 csapat "küzd".A Fehérvár ellen csak a gyözelem jöhet szóba! Én ott leszek a meccsen és szeretnék megint 5 gólnak örülni mint a Kispest ellen!
  • andriska
    Feljöttünk a 10. helyre!!!
  • andriska
    Mindíg ilyen jó hír fogadjon itt a forumon
  • JackDaniels #69
    Nah ez is meg van!:)
    Békéscsaba - Diósgyőr 0-2 Egressy, Tisza a két góészerző.:)
  • gabber_saviola
    27' Bekescsaba 0 - 1 Diosgyor
  • JackDaniels #67
    Nah, ma a Békéscsabát meg kell verni, hogy ne legyen gond a kieséssel. Remélem nem mondanak csődöt a srácok.
  • JackDaniels #66
    Nem kell hamarabb, csak mindig egyel többet.:))
  • andriska
    Talán ha hamarabb rúgjuk a gólt...