Busz szimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
<#eljen>
BBird
Szerintem remek ötlet, az ATARI-nak kellene eladni a jogokat, talán õk össze tudják dobni a híres Atari2600 gépükre. Bár elég határeset a technikai képesség... Meg kell próbálni.
BBird
Azt amúgy Space Invaders-nek hívják, remélem nem gond, hogy kijavítottalak!? :-)
rafaello
ufo

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Voltan
Szerintem olyan játék kéne már, ami az idegenek invázióját dolgozza fel. Ilyen asszem, még nem volt. Valahogy úgy képzelem el, hogy a kormány kifejlesztene egy szuper vadászgépet a védelemre. Az lenne a képernyõ alján. Az idegenek tömegei pedig fentrõl jönnének, egyre lejjebb ereszkedve, idõnként lézerezve. A vadászgéppel pedig az elõttünk levitáló fedezékeket kihasználva (Amik amortizálódnának is, ha az idegenek eltalálják! Micsoda efekt!) le kéne lövöldözni a szörnyetegeket, még mielõtt leérnének. Aztán jöhetne az újabb osztagnyi idegen. Az lenne benne a kihívás, hogy a kormány (Most figyelj!) csak három ilyen szuper vadászgépet tudott legyártani, tehát, ha mind a hármat eltalálnák az idegenek, akkor esélye sem lenne a Földnek a megmenekülésre! Ezért nagyon vigyázni kéne, nehogy eltaláljanak a gyilkos lézerek. Ez egy óriási játék lenne, de asszem, még nincs meg hozzá a technikai háttér. Talán majd egyszer...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A HT2-ben a rendõröket bítram, nem az volt, hogy 100 méterrõl megállít, hanem tényleges üldözés, helikopter, árokba szorítás, sõt, a maffiózókat is a rendõrökre lehetett bízni. (Na meg az aknák :-) )

Na nem offolok, szvsz egy buszszimulátor 95%-ban ugyanaz lenne, mint a kamion, esetleg más mûszerfal, más modell, meg utaszsivaj aláfestõ zenének. Esetleg egy-két effekt, pl. vészfékezéskor elõrerepül egy-két utas, és a program számolja, hogy az utasok 90, 85, 80%-a maradt még a buszon.

M@TriX
"Big mutha truckers stílus", jeszus, az volt a legszarabb ebben a kategóriában, csak mellékesen mondom, hogy a legtöbb kamionos játékban (HT-HT2, 18WoS, AA) volt "verseny", azaz sietni kellett a szállítmánnyal..., volt amelyikben volt hasonló ellenfél is, pl HT sorozat.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hatamoto
Ez hülyeség! <#nevetes1> A kutya nem venné meg! <#vigyor3><#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Tufa
gép ellen... ki ér oda hamarabb az adott szálítmányal. Big mutha truckers stílus csak szebb grafikával...

Taranov
Kamionnal hova kell versenyezni <#idiota>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

rafaello
jaaaaaaaa

Tufa
az inkább versenyzõs lesz mint realisztikus...

Taranov
Hard Truck, a 18 Wheels of Steel is a Hard Truck sorozat része, de lesz majd egy - állítólag jobb - kamionszimulátor, a Rig 'n' Roll, mielõtt még valaki megkérdezné: nem tudom mikor 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mindig is tudtam, hogy a japán és a magyar közös õstõl származik! 😊

N1ggA
a wanadoo-n volt

Spread De Love!

N1ggA
A játék neve valami Hard track vagy nemtom

Spread De Love!

Taranov
Erdõjáró szimulátor!
Fa fa hátán, unalom a VGA-kártyád teljesítményétõl függetlenül.

BBird
Nem mondod, hogy az a HL... neked sem hiszem el!!44444 ;-D
Hogy egyesek milyen komolyan tudják venni a témát. ;-)

Amúgy nagyon régen volt egy játéktv, a musicbox (vagy mi volt a neve) csatornán esténként. Na abban egyszer mutattak egy japán játékot, amit aztán soha nem hoztak be EU-ba, USA-ba. Címét nem tudom, de buszozni kellett. :-)
Ha viszont valaki villamosra vágyik: IST honlapja
Itt van egy japánok(?) csinálta szimulátor, amit magyar srácok "magyarosítottak". Van benne pár vonatjárat, 2-es villamos, földalatti. :-)
galambszimulátor!!!
(nahát! még mindig itt a topic)

Lacc
Olyan játék kéne amibe lehetne lenni mondjuk galambbal.
Taranov
De ott nem lehet autót vezetni!

rafaello
az a sims!

Taranov
Hát ez volt a HL 😄
Egyébként biztosan meg lehetne szépen csinálni, de én nagyon nem vágyom már szörnyekre, meg lövöldözésre. Én olyat szeretnék, mint a Mafia, csak egy valós városban, ha lehet, de nem ez a legfontosabb.
El lehessen menni dolgozni, buszvezetõnek, taxisnak, építésznek stb., lehessen vállalkozást alapítani, akkor csinálhatsz taxivállalatot, spedition céget stb., ha mondjuk elõbbit választanád, autókat kell venned, lenne pénzed stb.
De építhetsz akár gyárat is, csak az már sokba kerülne.
Vehetnél magadnak fegyvert is akár stb.
Vonatvezetõnek is elmehetnél. A mafiában szuper volt a sok közlekedési eszköz szerintem, a villamos, a magasvasút, csak az volt a baj benne, hogy nem nagyon érte meg azzal menni kocsi helyett. Itt így lenne. Lophatnál is autót, de akkor lebukhatnál stb. Szal értitek 😊

BBird
Nem mondod? El sem hiszem... :-D
Ron Ragm
Sanos már feltalálták 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

rafaello
😮

BBird
Nekem olyan ötletem támadt, hogy kellene egy olyan akciójáték, ahol végre a fõhõs szemszögébõl játszhatnánk, s csak a fegyvert látnánk, ahogy tartja. A sztori játszódhatna valamilyen titkos kísérleti laborban, ilyen nevadai környezetben. A fõhõs ne olyan rabos legyen, hanem inkább az a fiatal tudós féle. Csináljon valami bakit, amivel a földre szabadulnak a szörnyek egy másik dimenzióból. Hogy változatos legyen, lehetne benne ellenséges katona banda is, akik minden szemtanút kinyírnának. A fegyverek is változatosak lehetnének, de úgy szeretem a pajszert, lehetne az az elsõ fegyvere. Már nevet is találtam neki, meg az intrót: neve: Martin Slaveman, és elõször egy metrószerûségen utazna, miközben kiírja a fejlesztõk neveit. Milyen ötlet? :-) Végre egy egyedi játék lehetne, felfedeztünk egy új játékkategóriát: Front Person Shooter. röviden: FPS. Kiráááá' :-)
rafaello
operation flashpointban van ikarus bus addon lehet vezetni 😮

Taranov
Lehet, hogy az lesz, mert ugye most azt mondják lefújták a Train Simulator 2-t.

Rengeteget nyomtam vele, szuper jatek szuper hangulattal. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

SLICK
LOOOOL

Pluskast
Ja lehetne a helyszín mondjuk jamaicán<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

cSuwwi
ha vonatozni akarsz, az aurean trainz 2004-ével játszál.
"terepasztal" meg minden, de lehet vezetni õket 😊
mindkettõvel játszottam eleget, de az utóbbi sokkal jobb.

shit happens

Tufa
Az nem vonatos játék?

Taranov
Én GTA szerût, de békéset 😄

Taranov
😄
Jól teszed, köszi!

Taranov
Már nagyon régóta vágytam ilyenre, de tudtommal nincs.
Aztán a Train Simulator rajongója lettem, de abban meg unalmasak a pályák, meg kevés van belõlük, nem lehet kinyitni az ajtót, szóval nem az igazi.

pda+gps ? helyzet és utvonal meghatározás?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111675696
platós ifa szimulátro 😉

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DJ Skyline
hatamoto
De de azaz vagy az az! 😄DDDDDDD

hatamoto
keress rá vazz <#miaz><#buck>

Sleepy Bone
na ezt nem vágom akkor törlöm a témát csak vki monjon egy linket lécci a neoplan buszhoz

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

vagy nemaz vagy nem az? 😄DDDDDDD

__|__ ________(*)________

hatamoto
Hát ezaz, vagy ez az!

Sleepy Bone
vagyis ez szted felesleges téma?

hatamoto
Ez mind van! A link: http://www.kombányszim.lom <#circling>

Sleepy Bone
és iskolákkal utazási iroda

mértnincs fölöslegestémaszimulátor?

__|__ ________(*)________

Sleepy Bone
de nem tud senki neoplan buszt az mm2-höz