123
5let
-
mike369 #83 ...vagy lehetne egy reptéri busz szim, ahol időre kell elszállítani az utasokat...
...vagy egy bam-busz szim... -
#82 És szerinted melyik tetszene jobban az embereknek? Egy városi csuklós szim, vagy egy távolsági busz szim.? -
#81 busz szimulátor szerintem sokaknak tetsuene
de egy autós-városos is
ahol ccsak autókázni kell, esetleg taxizni, de teljesen normálisan, nem arcade szerüen -
mike369 #80 egyébként belegondoltatok már, hogy lehetne akár kártyaszimulátort is írni pc-re?
ahány kártyajáték, annyiféle szimulátor! jó lenne, mi?
...esetleg egy szimulátorkészítő szimulátor? -
#79 Má mér törölnék? Tök jól elvagyunk, nem? :DDD -
#78 Az ötlet nem rossz, de ahhoz előbb egy gravitáció-szimulátor programot kéne írni, és hát hol találsz olyan gépet, ami képes lenne futtatni ennyire komplex programot? -
mike369 #77 és ahhoz mit szólnál, ha:
egy összefüggő falat kellene építeni, de (és itt jön a nagy 5let!!!) az építőelemek AZ ÉGBŐL POTYOGNÁNAK EGYENKÉNT (jó, mi?).
nehezítésként mondjuk lehetnének különböző alakúak az elemek, amiket így nehéz lenne elkapkodni és a megfelelő helyre rakni...
közben a fal súlya a Föld középpontja felé nyomná az építményt, ami így folyamatosan süllyedne!!!
hogy még bonyolítsuk: a Föld gravitációja egyre erősödne, így az elemek egyre gyorsabban esnének lefelé az idő múlásával...
ha a fal teteje kikerült a látómeződből, vesztettél! -
mike369 #76 -
#75 És szerinted halálosan komolyan írta az ötletét? :-)
Inkább töröljék máá' a topikot! -
Vlala #74 :-ASDF
még alsó tagozatos koromban vettünk egy videójátékot a lengyel piacon kétezer-ötszáz forintért, amihez hetente kellett joystickot venni hozzá. Na ahhoz már megvolt a Galaxy nevű jték, amit leírtál :-) -
#73 -
#72 Szerintem remek ötlet, az ATARI-nak kellene eladni a jogokat, talán ők össze tudják dobni a híres Atari2600 gépükre. Bár elég határeset a technikai képesség... Meg kell próbálni. -
#71 Azt amúgy Space Invaders-nek hívják, remélem nem gond, hogy kijavítottalak!? :-) -
#70 ufo -
#69 Szerintem olyan játék kéne már, ami az idegenek invázióját dolgozza fel. Ilyen asszem, még nem volt. Valahogy úgy képzelem el, hogy a kormány kifejlesztene egy szuper vadászgépet a védelemre. Az lenne a képernyő alján. Az idegenek tömegei pedig fentről jönnének, egyre lejjebb ereszkedve, időnként lézerezve. A vadászgéppel pedig az előttünk levitáló fedezékeket kihasználva (Amik amortizálódnának is, ha az idegenek eltalálják! Micsoda efekt!) le kéne lövöldözni a szörnyetegeket, még mielőtt leérnének. Aztán jöhetne az újabb osztagnyi idegen. Az lenne benne a kihívás, hogy a kormány (Most figyelj!) csak három ilyen szuper vadászgépet tudott legyártani, tehát, ha mind a hármat eltalálnák az idegenek, akkor esélye sem lenne a Földnek a megmenekülésre! Ezért nagyon vigyázni kéne, nehogy eltaláljanak a gyilkos lézerek. Ez egy óriási játék lenne, de asszem, még nincs meg hozzá a technikai háttér. Talán majd egyszer... -
Vlala #68 A HT2-ben a rendőröket bítram, nem az volt, hogy 100 méterről megállít, hanem tényleges üldözés, helikopter, árokba szorítás, sőt, a maffiózókat is a rendőrökre lehetett bízni. (Na meg az aknák :-) )
Na nem offolok, szvsz egy buszszimulátor 95%-ban ugyanaz lenne, mint a kamion, esetleg más műszerfal, más modell, meg utaszsivaj aláfestő zenének. Esetleg egy-két effekt, pl. vészfékezéskor előrerepül egy-két utas, és a program számolja, hogy az utasok 90, 85, 80%-a maradt még a buszon. -
#67 "Big mutha truckers stílus", jeszus, az volt a legszarabb ebben a kategóriában, csak mellékesen mondom, hogy a legtöbb kamionos játékban (HT-HT2, 18WoS, AA) volt "verseny", azaz sietni kellett a szállítmánnyal..., volt amelyikben volt hasonló ellenfél is, pl HT sorozat. -
#66 Ez hülyeség! A kutya nem venné meg! -
#65 gép ellen... ki ér oda hamarabb az adott szálítmányal. Big mutha truckers stílus csak szebb grafikával... -
#64 Kamionnal hova kell versenyezni -
#63 jaaaaaaaa -
#62 az inkább versenyzős lesz mint realisztikus... -
#61 Hard Truck, a 18 Wheels of Steel is a Hard Truck sorozat része, de lesz majd egy - állítólag jobb - kamionszimulátor, a Rig 'n' Roll, mielőtt még valaki megkérdezné: nem tudom mikor :) -
#60 Mindig is tudtam, hogy a japán és a magyar közös őstől származik! :) -
#59 a wanadoo-n volt -
#58 A játék neve valami Hard track vagy nemtom -
#57 Erdőjáró szimulátor!
Fa fa hátán, unalom a VGA-kártyád teljesítményétől függetlenül. -
#56 Nem mondod, hogy az a HL... neked sem hiszem el!!44444 ;-D
Hogy egyesek milyen komolyan tudják venni a témát. ;-)
Amúgy nagyon régen volt egy játéktv, a musicbox (vagy mi volt a neve) csatornán esténként. Na abban egyszer mutattak egy japán játékot, amit aztán soha nem hoztak be EU-ba, USA-ba. Címét nem tudom, de buszozni kellett. :-)
Ha viszont valaki villamosra vágyik: IST honlapja
Itt van egy japánok(?) csinálta szimulátor, amit magyar srácok "magyarosítottak". Van benne pár vonatjárat, 2-es villamos, földalatti. :-) -
mike369 #55 galambszimulátor!!!
(nahát! még mindig itt a topic) -
#54 Olyan játék kéne amibe lehetne lenni mondjuk galambbal. -
#53 De ott nem lehet autót vezetni! -
#52 az a sims! -
#51 Hát ez volt a HL :D
Egyébként biztosan meg lehetne szépen csinálni, de én nagyon nem vágyom már szörnyekre, meg lövöldözésre. Én olyat szeretnék, mint a Mafia, csak egy valós városban, ha lehet, de nem ez a legfontosabb.
El lehessen menni dolgozni, buszvezetőnek, taxisnak, építésznek stb., lehessen vállalkozást alapítani, akkor csinálhatsz taxivállalatot, spedition céget stb., ha mondjuk előbbit választanád, autókat kell venned, lenne pénzed stb.
De építhetsz akár gyárat is, csak az már sokba kerülne.
Vehetnél magadnak fegyvert is akár stb.
Vonatvezetőnek is elmehetnél. A mafiában szuper volt a sok közlekedési eszköz szerintem, a villamos, a magasvasút, csak az volt a baj benne, hogy nem nagyon érte meg azzal menni kocsi helyett. Itt így lenne. Lophatnál is autót, de akkor lebukhatnál stb. Szal értitek :) -
#50 Nem mondod? El sem hiszem... :-D -
#49 Sanos már feltalálták :) -
#48 :O [elképed és lefordul a székről] -
#47 Nekem olyan ötletem támadt, hogy kellene egy olyan akciójáték, ahol végre a főhős szemszögéből játszhatnánk, s csak a fegyvert látnánk, ahogy tartja. A sztori játszódhatna valamilyen titkos kísérleti laborban, ilyen nevadai környezetben. A főhős ne olyan rabos legyen, hanem inkább az a fiatal tudós féle. Csináljon valami bakit, amivel a földre szabadulnak a szörnyek egy másik dimenzióból. Hogy változatos legyen, lehetne benne ellenséges katona banda is, akik minden szemtanút kinyírnának. A fegyverek is változatosak lehetnének, de úgy szeretem a pajszert, lehetne az az első fegyvere. Már nevet is találtam neki, meg az intrót: neve: Martin Slaveman, és először egy metrószerűségen utazna, miközben kiírja a fejlesztők neveit. Milyen ötlet? :-) Végre egy egyedi játék lehetne, felfedeztünk egy új játékkategóriát: Front Person Shooter. röviden: FPS. Kiráááá' :-) -
#46 operation flashpointban van ikarus bus addon lehet vezetni :O -
#45 Lehet, hogy az lesz, mert ugye most azt mondják lefújták a Train Simulator 2-t. -
_Vegeta_ #44 Rengeteget nyomtam vele, szuper jatek szuper hangulattal. :P