Busz szimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na nem offolok, szvsz egy buszszimulátor 95%-ban ugyanaz lenne, mint a kamion, esetleg más mûszerfal, más modell, meg utaszsivaj aláfestõ zenének. Esetleg egy-két effekt, pl. vészfékezéskor elõrerepül egy-két utas, és a program számolja, hogy az utasok 90, 85, 80%-a maradt még a buszon.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Fa fa hátán, unalom a VGA-kártyád teljesítményétõl függetlenül.
Hogy egyesek milyen komolyan tudják venni a témát. ;-)
Amúgy nagyon régen volt egy játéktv, a musicbox (vagy mi volt a neve) csatornán esténként. Na abban egyszer mutattak egy japán játékot, amit aztán soha nem hoztak be EU-ba, USA-ba. Címét nem tudom, de buszozni kellett. :-)
Ha viszont valaki villamosra vágyik: IST honlapja
Itt van egy japánok(?) csinálta szimulátor, amit magyar srácok "magyarosítottak". Van benne pár vonatjárat, 2-es villamos, földalatti. :-)
(nahát! még mindig itt a topic)
Egyébként biztosan meg lehetne szépen csinálni, de én nagyon nem vágyom már szörnyekre, meg lövöldözésre. Én olyat szeretnék, mint a Mafia, csak egy valós városban, ha lehet, de nem ez a legfontosabb.
El lehessen menni dolgozni, buszvezetõnek, taxisnak, építésznek stb., lehessen vállalkozást alapítani, akkor csinálhatsz taxivállalatot, spedition céget stb., ha mondjuk elõbbit választanád, autókat kell venned, lenne pénzed stb.
De építhetsz akár gyárat is, csak az már sokba kerülne.
Vehetnél magadnak fegyvert is akár stb.
Vonatvezetõnek is elmehetnél. A mafiában szuper volt a sok közlekedési eszköz szerintem, a villamos, a magasvasút, csak az volt a baj benne, hogy nem nagyon érte meg azzal menni kocsi helyett. Itt így lenne. Lophatnál is autót, de akkor lebukhatnál stb. Szal értitek 😊
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"terepasztal" meg minden, de lehet vezetni õket 😊
mindkettõvel játszottam eleget, de az utóbbi sokkal jobb.
shit happens
Jól teszed, köszi!
Aztán a Train Simulator rajongója lettem, de abban meg unalmasak a pályák, meg kevés van belõlük, nem lehet kinyitni az ajtót, szóval nem az igazi.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
platós ifa szimulátro 😉
http://www.lohere.net - a MagyarChan
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
__|__ ________(*)________
__|__ ________(*)________