Busz szimulátor

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

longhaul
Nincs videó errõl a játékról? Mert a google-ban nincs youtube videó, csak oldalak meg képek, anno amikor letöltöttem szaggatva ment, és a lámpák se sok ideig zöld, van hogy piros, sárga, zöld, zöld, sárga, piros, piros, sárga, piros, piros, sárga, zöld, zöld , sérga, zöld ilyen sorrendbe követik kb 5 mp-ig a lámpák a szin, és abban a kis szûk utcába míg befordultam, a busz hátsó fele, leverte a vílágító utcai lámpát. és a térképen látszik hogy egy-két autó itt ott kullog, tehát nem lehet beállítani a forgalom sürüsségét.

OMSI FOREVER!!!

<#wow1><#banplz><#taps><#taps><#alien>
Vass Gábor
Most jött ki egy buszos játék, de elég gyenge lett, csak 40%.-ot kapott rá.
Busz szimulátor 2008 a címe.

Hali!
Nem tud valaki olyan busz szimulátorról, ami Budapesten játszódik és bkv-s buszok vannak benne?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Hali!
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kormánnyal vezetni a német bus simulator játékot?
http://www.freeweb.hu/virtualbus/letoltes.php
ismered a betûket?
google!!!!
áú
<#mf1>
jó vicc
claaslexion
szevasztok!!
nem tudja valaki honnan tudnám letölteni a virtual buszt?

Deloi
<#idiota>

Duddits
Milyen képet?

DEXTER92
Valaki mutasson már egy képet.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Opelfan
Neoplán ha nincs is (nem tudom van-e) jó néhány buszt itt találhatsz a Midtown 2-höz. Néhánynak van belseje is, sõt van Ikarus is 260 és 280. Itt van néhány cím amiket szoktam nézegetni:

http://mm2de.gamigo.de/download.php?do=cat&id=58
www.mm2x.com/page.php?name=Downloads
www.mm2c.com/files/cars/index.php?page=26&sortby=CarID
www.mm2x.com/hqtm-team/english/?strWhat=cars

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Simsrõl jut eszembe: kicsit uncsi lesz nálam a gém 1-is 2-is ha már játszottam vele 3-4 napot de úgy igazán. Illetve nem egészen uncsi, mert néha úgy érzem, hogy be kellene vennem egy Seduxent vagy Andaxint mert forrongok a dühtõl ami a Sim-ek balf*szságának köszönhetõ. Sokkal színesebb lett volna a játék, ha (nincs is más ez is ok lenne, hogy) otthon a konyhakést másra is lehetne használni, ne adj isten kivinni az utcára 😊. Ezt különösen fontosnak tartottam volna a Sims Unleashed-ben amikor az idegen kutyák/macskák bejöttek a házamba. De elég lett volna az is ha a prgozó urak tettek volna bele rúgást vagy (nem pofont, hanem) valami nagy ökölcsapást. Ezzel meglehetne oldani egy két problémát pillanatok alatt 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Hello!

Hát, nem tudom mennyire fog nektek tetszeni, de tudok 1 egyszerû busz szimulátort!

Nem 1 nagyon kidolgozott, de 3d-s, lehet menni vele a pályán, azt a nyíl megmutatja melyik a következõ megálló. Emberek nincsenek, csak számok jelzik, hogy mennyien szálnak fel, le, stb. itt a link:

vbus.rulez.pl

Van hozzá Ikarus, meg egy -pár izé. A fórumában találhattok leginkább buszokat... Én is csináltam hozzá kb. 2-t. egy Ik435-t, meg egy Volvo 7700A-t, utóbbi még nem a legjobb...
hatamoto
Elismerésed megtisztel! <#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Tufa
hogy te milyen értelmes ember vagy, aztamindenit... <#eljen>

hatamoto
LeálLOL!?

Tufa
fél év neked 2-3 év?

rafaello
mert lol és kész

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

hatamoto

Duddits
Hát nah! Az neked 2-3 hét??! <#nevetes2> Kis idõzavarod van...

Tufa
a tycoon lehet, de nem feltünõ hogy én más játékot írtam?
nem 2-3hét. igaz, 2004-08-13, ez majdnem fél év, de nem 2-3 év...

Tufa
minek lol-ozol?

Duddits
2-3 hete?? 2-3 éve inkább!

rafaello
lol

BBird
Beteg vagy, hogy kijavítottál. Talán viccnek szántam, gondolhatnál erre is. Mellékesen tudom... Az elsõ FPS óta, azaz 1992 óta. :-P
Tufa
The Political Machine.
Ubisoft csinálta
Úgy 2-3 hete jött ki

kb 30-40 képviselõ-elnökel lehetsz benne- cél 44 hét alatt megnyerni a választásokat(reklámok, beszédek, látogatások, egyéb érdekességek)

bld
az egyébként first person shooter....bocs<#idiota>
Amúgy nekm idáig a szimulátorkészítõ szimulátor tetszett a legjobban, mennyit lehetna azzal játszani fúú

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

rafaello
de te nem õ vagy :L

hatamoto
Imho úgy nem nehéz! <#vigyor3>

nagykispeter
Mi a fasznak ilyen szimulátor amikor az élõ is ezt csinálja

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Duddits
Political Tycoon. Ilyen már létezik csak nem tudom mit kell benne csinálni, mert nem is volt meg.

musha
asszem egybõl meghalnék ^^

rafaello
Nem busz hanem Bush szimulátor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

George W. Bush elnököt kell játszani aki elfoglalja a világot és mindenhol hülye politikai látogatást tesz 😮

musha
krumplipucolás volt már c64-en is (bár azért volt benne más is), a játék címe Bobo (Stir Crazy)
ütõs 😊

Duddits
Nekem mind2, csak legyen már. <#nyes>

Sleepy Bone
engem a távolsági

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

hatamoto
Esetleg kram-busz! Izé... bocs! <#zavart1><#zavart2>

...vagy lehetne egy reptéri busz szim, ahol idõre kell elszállítani az utasokat... <#vigyor>
...vagy egy bam-busz szim... <#nyes>

hatamoto
És szerinted melyik tetszene jobban az embereknek? Egy városi csuklós szim, vagy egy távolsági busz szim.? <#vigyor3>

Mike
busz szimulátor szerintem sokaknak tetsuene

de egy autós-városos is
ahol ccsak autókázni kell, esetleg taxizni, de teljesen normálisan, nem arcade szerüen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

egyébként belegondoltatok már, hogy lehetne akár kártyaszimulátort is írni pc-re?
ahány kártyajáték, annyiféle szimulátor! jó lenne, mi?

...esetleg egy szimulátorkészítõ szimulátor?

Voltan
Má mér törölnék? Tök jól elvagyunk, nem? 😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Az ötlet nem rossz, de ahhoz elõbb egy gravitáció-szimulátor programot kéne írni, és hát hol találsz olyan gépet, ami képes lenne futtatni ennyire komplex programot?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

és ahhoz mit szólnál, ha:
egy összefüggõ falat kellene építeni, de (és itt jön a nagy 5let!!!) az építõelemek AZ ÉGBÕL POTYOGNÁNAK EGYENKÉNT (jó, mi?).
nehezítésként mondjuk lehetnének különbözõ alakúak az elemek, amiket így nehéz lenne elkapkodni és a megfelelõ helyre rakni...
közben a fal súlya a Föld középpontja felé nyomná az építményt, ami így folyamatosan süllyedne!!!
hogy még bonyolítsuk: a Föld gravitációja egyre erõsödne, így az elemek egyre gyorsabban esnének lefelé az idõ múlásával...
ha a fal teteje kikerült a látómezõdbõl, vesztettél!

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

BBird
És szerinted halálosan komolyan írta az ötletét? :-)

Inkább töröljék máá' a topikot!
:-ASDF

még alsó tagozatos koromban vettünk egy videójátékot a lengyel piacon kétezer-ötszáz forintért, amihez hetente kellett joystickot venni hozzá. Na ahhoz már megvolt a Galaxy nevû jték, amit leírtál :-)

Oldal 1 / 3Következő →