123
5let
-
#123 Nincs videó erről a játékról? Mert a google-ban nincs youtube videó, csak oldalak meg képek, anno amikor letöltöttem szaggatva ment, és a lámpák se sok ideig zöld, van hogy piros, sárga, zöld, zöld, sárga, piros, piros, sárga, piros, piros, sárga, zöld, zöld , sérga, zöld ilyen sorrendbe követik kb 5 mp-ig a lámpák a szin, és abban a kis szűk utcába míg befordultam, a busz hátsó fele, leverte a vílágító utcai lámpát. és a térképen látszik hogy egy-két autó itt ott kullog, tehát nem lehet beállítani a forgalom sürüsségét. -
vszunyog #122 -
#121 Most jött ki egy buszos játék, de elég gyenge lett, csak 40%.-ot kapott rá.
Busz szimulátor 2008 a címe. -
mk452001 #120 Hali!
Nem tud valaki olyan busz szimulátorról, ami Budapesten játszódik és bkv-s buszok vannak benne? -
golf258 #119 Hali!
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kormánnyal vezetni a német bus simulator játékot? -
dud271 #118 http://www.freeweb.hu/virtualbus/letoltes.php
-
dud271 #117 ismered a betűket?
-
dud271 #116 google!!!! -
dud271 #115 áú
jó vicc
-
#114 szevasztok!!
nem tudja valaki honnan tudnám letölteni a virtual buszt? -
#113 -
#112 Milyen képet? -
#111 Valaki mutasson már egy képet. -
#110 Neoplán ha nincs is (nem tudom van-e) jó néhány buszt itt találhatsz a Midtown 2-höz. Néhánynak van belseje is, sőt van Ikarus is 260 és 280. Itt van néhány cím amiket szoktam nézegetni:
http://mm2de.gamigo.de/download.php?do=cat&id=58
www.mm2x.com/page.php?name=Downloads
www.mm2c.com/files/cars/index.php?page=26&sortby=CarID
www.mm2x.com/hqtm-team/english/?strWhat=cars -
#109 Simsről jut eszembe: kicsit uncsi lesz nálam a gém 1-is 2-is ha már játszottam vele 3-4 napot de úgy igazán. Illetve nem egészen uncsi, mert néha úgy érzem, hogy be kellene vennem egy Seduxent vagy Andaxint mert forrongok a dühtől ami a Sim-ek balf*szságának köszönhető. Sokkal színesebb lett volna a játék, ha (nincs is más ez is ok lenne, hogy) otthon a konyhakést másra is lehetne használni, ne adj isten kivinni az utcára :). Ezt különösen fontosnak tartottam volna a Sims Unleashed-ben amikor az idegen kutyák/macskák bejöttek a házamba. De elég lett volna az is ha a prgozó urak tettek volna bele rúgást vagy (nem pofont, hanem) valami nagy ökölcsapást. Ezzel meglehetne oldani egy két problémát pillanatok alatt :). -
Pityumax #108 Hello!
Hát, nem tudom mennyire fog nektek tetszeni, de tudok 1 egyszerű busz szimulátort!
Nem 1 nagyon kidolgozott, de 3d-s, lehet menni vele a pályán, azt a nyíl megmutatja melyik a következő megálló. Emberek nincsenek, csak számok jelzik, hogy mennyien szálnak fel, le, stb. itt a link:
vbus.rulez.pl
Van hozzá Ikarus, meg egy -pár izé. A fórumában találhattok leginkább buszokat... Én is csináltam hozzá kb. 2-t. egy Ik435-t, meg egy Volvo 7700A-t, utóbbi még nem a legjobb... -
#107 Elismerésed megtisztel! -
#106 hogy te milyen értelmes ember vagy, aztamindenit... -
#105 LeálLOL!? -
#104 fél év neked 2-3 év? -
#103 mert lol és kész -
#102 -
#101 Hát nah! Az neked 2-3 hét??! Kis időzavarod van... -
#100 a tycoon lehet, de nem feltünő hogy én más játékot írtam?
nem 2-3hét. igaz, 2004-08-13, ez majdnem fél év, de nem 2-3 év... -
#99 minek lol-ozol? -
#98 2-3 hete?? 2-3 éve inkább! -
#97 lol -
#96 Beteg vagy, hogy kijavítottál. Talán viccnek szántam, gondolhatnál erre is. Mellékesen tudom... Az első FPS óta, azaz 1992 óta. :-P -
#95 The Political Machine.
Ubisoft csinálta
Úgy 2-3 hete jött ki
kb 30-40 képviselő-elnökel lehetsz benne- cél 44 hét alatt megnyerni a választásokat(reklámok, beszédek, látogatások, egyéb érdekességek) -
#94 az egyébként first person shooter....bocs
Amúgy nekm idáig a szimulátorkészítő szimulátor tetszett a legjobban, mennyit lehetna azzal játszani fúú -
#93 de te nem ő vagy :L -
#92 Imho úgy nem nehéz! -
#91 Mi a fasznak ilyen szimulátor amikor az élő is ezt csinálja -
#90 Political Tycoon. Ilyen már létezik csak nem tudom mit kell benne csinálni, mert nem is volt meg. -
#89 asszem egyből meghalnék ^^ -
#88 Nem busz hanem Bush szimulátor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
George W. Bush elnököt kell játszani aki elfoglalja a világot és mindenhol hülye politikai látogatást tesz :O -
#87 krumplipucolás volt már c64-en is (bár azért volt benne más is), a játék címe Bobo (Stir Crazy)
ütős :) -
#86 Nekem mind2, csak legyen már. -
#85 engem a távolsági -
#84 Esetleg kram-busz! Izé... bocs!